توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از بزرگان vps
takghalam
May 1st, 2012, 10:57
دوستانی که سرور مجازی ویندوز ارائه میدن جهت جلوگیری از مسدود شدن آی پی کدوم پورت هارو می بندند ؟
it-net
May 1st, 2012, 11:02
پورت زیاده که معمولا با قرار دادن یک میکروتیک در هر abus که از دیتاسنتر میاد پورتو درونش قرار میدیم تا دوباره از همون پورت abus نیاد.
25-445-1433-4500-1800 , ....
takghalam
May 1st, 2012, 12:26
میشه بگی دقیقا چه جوری پورت رو توی ویندوز می بندند ؟ آشنا نیستم
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
آپ
astro.alireza
May 1st, 2012, 13:32
پورت زیاده که معمولا با قرار دادن یک میکروتیک در هر abus که از دیتاسنتر میاد پورتو درونش قرار میدیم تا دوباره از همون پورت abus نیاد.
25-445-1433-4500-1800 , ....
املای درست اون کلمه Abuse (اَبیوز) هست به معنای سواستفاده
محدود کردن و نظارت بر ترافیک شبکه کاملا بستگی به کار شما داره. مثلا خود ما تمام پورتهای غیر متداول رو روی سرورهای خودمون می بندیم و مشتری با توجه به نیازی که به پورتهای باز داره براش باز می کنیم. مثلا همین پورت ۲۵ بستنش روی سروری که روش میل سرور نصب نیست توصیه می شه. در غیر این صورت مشکلی نخواهید داشت
روش های بستنش هم با توجه به نوع سیستم عامل و فایروال شما متفاوت خواهد بود و نمیشه آموزش کلی ارایه داد. چیزی که مهمه اینه که شما مبانی کار با فایروال رو بلد باشید بقیه اش مشابه هم هست
در ضمن امکان بستن پورت توی ویندوز ۲۰۰۳ وجود نداره!
Metalik
May 1st, 2012, 13:42
املای درست اون کلمه Abuse (اَبیوز) هست به معنای سواستفاده
محدود کردن و نظارت بر ترافیک شبکه کاملا بستگی به کار شما داره. مثلا خود ما تمام پورتهای غیر متداول رو روی سرورهای خودمون می بندیم و مشتری با توجه به نیازی که به پورتهای باز داره براش باز می کنیم. مثلا همین پورت ۲۵ بستنش روی سروری که روش میل سرور نصب نیست توصیه می شه. در غیر این صورت مشکلی نخواهید داشت
روش های بستنش هم با توجه به نوع سیستم عامل و فایروال شما متفاوت خواهد بود و نمیشه آموزش کلی ارایه داد. چیزی که مهمه اینه که شما مبانی کار با فایروال رو بلد باشید بقیه اش مشابه هم هست
در ضمن امکان بستن پورت توی ویندوز ۲۰۰۳ وجود نداره!
امکان بستن هر نوع پورتی در ویندوز 2003 وجود داره.
takghalam
May 1st, 2012, 13:48
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
من یه ویندوز 2003 ساختم میخوام بدم دست مشتری چی کار کنم آی پی بلوک نشه ؟
Metalik
May 1st, 2012, 13:54
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
من یه ویندوز 2003 ساختم میخوام بدم دست مشتری چی کار کنم آی پی بلوک نشه ؟
ببینید اگه ویندوز مشتری رو تنظیم کنید، به هر حال بعدش خودش می تونه تنظیمات رو تغییر بده، پس تنظیم سرور مشتری اصلا ایده ی خوبی نیست.
takghalam
May 1st, 2012, 14:00
پس چی کار کنم ؟
astro.alireza
May 1st, 2012, 14:05
امکان بستن هر نوع پورتی در ویندوز 2003 وجود داره.
اگر امکانش هست لطفا آموزشش رو قرار بدید تا شرکت مایکروسافت هم ازش بهره مند بشه!
توی لینک زیر نوشته:
Checklist: Creating Outbound Firewall Rules (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc947827%28v=ws.10%29.aspx)
Note Windows XP and Windows Server 2003 do not support outbound filtering.
احتمالا منظور شما ınbound هست که بستن یا نبستن اون تاثیری روی امنیت شبکه نداره ولی واسه امنیت خود سرور مفید هست
takghalam
May 1st, 2012, 14:14
یکی به ما بگه چه جوری پورت ببندیم تا آی پی بسته نشه
astro.alireza
May 1st, 2012, 14:34
یکی به ما بگه چه جوری پورت ببندیم تا آی پی بسته نشه
بهترین راه اینه که شما از یه گیت وی به عنوان فایروال که می تونه یه سرور لینوکس یا میکروتیک باشه استفاده کنید برای سرورهاتون. اینجوری می تونید با خیال راحت ترافیک شبکه رو روی تمام سرورها مدیریت کنید
وگرنه واسه ویندوز ۲۰۰۳ به مشکل برمی خورید
takghalam
May 1st, 2012, 14:36
خوب این راهی که گفتی رو میشه بگی چه جوری انجام بدیم ؟
مبتدی هستیم
آگونیس
May 1st, 2012, 15:16
خوب این راهی که گفتی رو میشه بگی چه جوری انجام بدیم ؟
مبتدی هستیم
برای سیستم عامل ویندوز نرم افزار peerblock استفاده کن شدیدا تائید می شه حتی رو سرور های ovh هم جواب داده
takghalam
May 1st, 2012, 15:22
یه لینک دانلود از این به من میدی ؟
و میگی دقیقا چه جوری کار می کنه
آگونیس
May 1st, 2012, 15:24
یه لینک دانلود از این به من میدی ؟
و میگی دقیقا چه جوری کار می کنه
PeerBlock 1.0 – Peerblock Site (http://www.peerblock.com/releases/public-releases/peerblock-1.0.0-r181)
خدمت شما
takghalam
May 1st, 2012, 15:45
میشه دقیقا بگی باهاش چی کار میشه کرد ؟ روی سرور کل نصب باید کنم یا مجازی ؟
یه آی دی هم بده
آگونیس
May 1st, 2012, 15:47
میشه دقیقا بگی باهاش چی کار میشه کرد ؟ روی سرور کل نصب باید کنم یا مجازی ؟
یه آی دی هم بده
نرم افزار برای ویندوز 2003 و 2008 سرور هست
باید رو سرور های مجازیتون نصب کنید