PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل این ارور چیه؟ #1040 - Too many connections

host-host
May 1st, 2012, 00:57
من توی لوکال هاست از xampp استفاده می کنم و داشتم کد می نوشتم و مشکلی نبود.

ناگهان ارور زیر زنمایش داده شد و وب سایت از کار افتاد و دیگه نشد به دیتابیس وصل شد.

حتی ویندوز رو مجددا نصب کردم ولی باز هم همین مشکل ایجاد شد. لطفا توجه کنید که ویندوز رو مجددا نصب کردم و فقط با یک مرورگر وارد سایت شدم (یعنی بعد از نصب ویندوز، فقط یک بار درخواست باز شدن سایت رو به آپاچی ارسال کردم) ولی باز هم مشکل ایجاد شد.

بنظرتون مشکل چی؟

مقدار max connections روی 151 ست شده.

ارورها:

#1040 - Too many connections
Connection for controluser as defined in your configuration failed. phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.

hostspace
May 1st, 2012, 00:59
1 . ممکنه رم سیستم شما پایین باشه و وقتی که درخواست به سایت ارسال میشه باعث داون شدن mysql بشه
2 . ممکنه مشکلی تو کد نویسی شما باشه که باعث فشار به mysql و داون شدن اون بشه ، مثل دستورات حلقه طولانی در database

host-host
May 1st, 2012, 01:36
من تقریبا یک ساله که از همین کدها استفاده می کنم. الان سه توی صفحه 3 تا حلقه دارم که هر کدوم 7 ردیف رو از دیتابیس می خونن و کلا 21 ردیف خونده می شه. فکر نکنم خوندن 21 ردیف با سه تا حلقه مشکل خاصی ایجاد کنه.

توی سایر سایتها چندین برابر این تعداد حلقه استفاده می کنم و رکوردهای بیشتری رو از دیتابیس می خونم که هیچ مشکلی برای سایت ها ایجاد نشده اما امروز نمی دونم چرا مشکل ایجاد شد.

البته چند روزه که سرعت کامپیوترم کند شده و مخصوصا دیروز که خیلی کند شده بود. آیا مشکل می تونه از رم کامپیوتر باشه؟

hostspace
May 1st, 2012, 01:39
بله
sql معمولا به خاطر کمبود رم داون میشه

host-host
May 1st, 2012, 01:44
الان 2 تا سایت روی لوکال دارم.

یکیشون توی صفحه اصلی 10 کوئری می گیره، از این 10 تا 4 5 تا حلقه هستن. این سایت هیچ مشکلی نداره.

اما سایت دوم توی صفحه اصلی فقط 3 تا کوئری می گیره ولی نمی تونه کوئری رو اجرا کنه و با این مشکل مواجه می شم.

اگر مشکل از رم باشه، باید هر دوتا وب سایت مشکل داشته باشن، درصورتیکه فقط سایت دوم مشکل داره.

نظرتون چیه؟

hostspace
May 1st, 2012, 01:46
مشکل از اسکریپت شما نیست ؟

host-host
May 1st, 2012, 01:49
کدها و فریم ورک یکی هستن. ولی نمی دونم چرا توی این یکی این مشکل ایجاد شده. اگر کدها مشکل داشته باشن باید توی همه سایتها این مشکل ایجاد می شد ولی فقط توی یه سایت این مشکل ایجاد شده.

فکر نکنم کدها مشکلی داشته باشن. یک ساله بدون مشکل دارم از همین کدها استفاده می کنم.

راهی بنظرتون نمی رسه که بتونم صحت عملکرد کدها رو تست کنم؟

hostspace
May 1st, 2012, 01:50
روی یک هاست دیگه تست کنید .

host-host
May 1st, 2012, 02:01
وقتی این کدها رو از اسکریپت حذف می کنم، مشکل برطرف می شه !

یا این کدها ایراد دارن یا جدول.

چطور می تونم متوجه بشم که کدها مشکل دارن یا جدول ؟

$news = "SELECT * FROM `tb` WHERE (`restore`='no') ORDER BY `num` DESC LIMIT 7";

hostspace
May 1st, 2012, 02:04
ممکنه مشکل رم داشته باشید
کدتون مورد نداره
احتمالا رم سیستم شما کمه با مورد داره و نمیتونه این کد رو پردازش کنه

host-host
May 1st, 2012, 02:36
نه الان کدها رو نگاه کردم و مشکل از کدها بود.

یه تابع ایجاد می شد و موجود بودن تصویر رو چک می کرد و اگر تصویر وجود نداشت، این ایرور نمایش داده می شد.

راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و اگر فایل وجود نداشت چنین موضوعی پیش نیاد؟

hostspace
May 1st, 2012, 02:42
یه تابعی بود که الان دقیقا حضور ذهن ندارم
که فکر میکنم اینطوری بود
if(error!) یا همچین چیزی
که اگه هر خطایی میومد میتونستید بگید که چی بشه