PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور می تونم یه دامین دات کام ثبت نام کنم و مطمئنباشم که دامنه به نام من ثبت شده؟

host-host
May 1st, 2012, 00:55
با توجه به مشکلی که برای سایت پرشین بلاگ پیش اومد و دامین خودش رو برای همیشه از دست داد، لطفا بگید که چطور می تونم یه دامین دات کام ثبت نام کنم و مطمئن باشم که دامنه به نام من ثبت شده؟

می خوام دامنه به اسم خودم ثبت بشه و در صورت هک شدن یا ***یده شدن اطلاعات ایمیل، بتونم ثابت کنم که دامنه به اسم من ثبت شده و مال منه.

hostspace
May 1st, 2012, 00:55
Who.is: Whois Lookup, Website, Domain Name, and IP Tools - Who.is (http://www.who.is)

shivahost
May 1st, 2012, 00:58
اینجا همه همکاران دامنه را به نام خودتان ثبت می کنند و پنل هم به شما می دهند. اما در نهایت شما زیرمجموعه آنها هستید و اگر انتخاب بد داشته باشید احتمال دردسر هست. باید سرویس دهنده مطمئن انتخاب کنید.

hostspace
May 1st, 2012, 01:01
www.101domain.com
اینجا خوبه

host-host
May 1st, 2012, 01:41
وقتی ویز می گیرم، اسم صاحب سایت توی خروجی نمایش داده می شه. آیا امکان تغییر این اسم وجود داره؟

یعنی شرکتهایی که دامین رو ثبت می کنن می تونن هروقت دلشون بخواد خروجی ویز رو تغییر بدن و اسم صاحب سایت رو تغییر بدن؟

Talahost.Com
May 1st, 2012, 01:44
وقتی ویز می گیرم، اسم صاحب سایت توی خروجی نمایش داده می شه. آیا امکان تغییر این اسم وجود داره؟

یعنی شرکتهایی که دامین رو ثبت می کنن می تونن هروقت دلشون بخواد خروجی ویز رو تغییر بدن و اسم صاحب سایت رو تغییر بدن؟

سلام
جواب هر دو سوال : بله

host-host
May 1st, 2012, 01:47
جواب هر دو سوال : بله
اینطوریکه هر شرکتی می تونه دامین رو به نام خودش تغییر بده !

یه راه قانونی وجود نداره که بشه جلوی این مشکلات رو گرفت؟

Ashkankamangar.ir
May 1st, 2012, 01:51
باید پنل اختصاصی بخری که صرف نداره
هزینش 99 دلاره

hostspace
May 1st, 2012, 01:56
از اون آدرسی که دادم دامین بگیر
معتبره و پنل اختصاصی میده

host-host
May 1st, 2012, 02:17
آخه همین پنل رو هم باید از شرکتهای ایرانی سرویس دهنده بخریم.

این پنل رو هم می تونن به اسم خودشون تغییر بدن.

hostspace
May 1st, 2012, 02:19
اونجا یه شرکت خارجی مثل name.com هست و تا جایی که بنده اطلاع دارم با ایران هم مشکلی ندارند

parsianweb
May 1st, 2012, 02:25
فقط دعا کن که طرفت حلال خور باشه وگرنه...
چند سال پیش دامنه پی سی دانلود رو ***یدند ....

trueenzo
May 1st, 2012, 03:06
در نهایت که ایمیل ت هک بشه و اینا مثلا نیم.کام با تماس تلفنی با شماره که رجیستر کردی و اینا با یک فرایند کند می تونی پس بگیری
ولی خوب واسه ایران جواب نمیده دیگه

host-host
May 1st, 2012, 16:47
توی این مورد نمی دونم باید چیکار کنم ! اومدیم شانس آوردیم و یه دامنه به اسم خودمون ثبت کردیم و کلیک خوری سایت بالا رفت. ولی یه آدم با معرفت ! بخواد کلیکهای دامنه من رو برای خودش ورداره! در این مورد چطور می تونم در حقش بی معرفتی کنم و بهش اجازه ندم که از کلیکهای خودش !!! استفاده کنه؟

Ashkankamangar.ir
May 1st, 2012, 17:36
اگه اینقدر به همه شک دارید
99 دلار خرج کنید پنل شخصی از دایرکت آی بخرید

host-host
May 3rd, 2012, 23:29
من دامنه می خوام به اسم خودم باشه و پنل یا سرور نمی خوام بگیرم. این پنل 99 دلاری کارش چیه و چه نکته ای داره که با اطمینان می گید می شه بهش اعتماد کرد؟

از ایران می شه به حساب سایت name.com پول ریخت؟

shivahost
May 3rd, 2012, 23:34
شما با این 99 دلار یک پنل مستقیم می گیری که 96 دلار حسابش شارژ می شود و با آن می توانی تقریبا 10 دامین ثبت کنی که همه متعلق به خودتان باشد و هیچ فرد دیگری نتواند دخل و تصرفی داشته باشد مگر اینکه هک بشید و ایمیل و رمز این پنل شما لو برود.

hamidjan
May 3rd, 2012, 23:36
دو راه که بیشتر ندارید. یا باید پنل اصلی رو مستقیم از ثبت کننده بین المللی بگیرید که فرمودند 99 دلاره. با ایران مشکلی نداره و میتونید به حسابشون پول واریز کنید.
یا اینکه از نماینده ای در ایران پنل دامنه رو بگیرید.

راه دیگه ای وجود نداره!

میتونید از دوستانتون و قدیمیها بپرسید دامنه هاشونو کجا ثبت کردند. همونجا بدید ثبت کنند. یا اینکه دامنتونو یه جا ثبت کنید و بعد انتقال بدید به هر نماینده ای که خواستید.

host-host
May 4th, 2012, 00:14
شما با این 99 دلار یک پنل مستقیم می گیری که 96 دلار حسابش شارژ می شود و با آن می توانی تقریبا 10 دامین ثبت کنی که همه متعلق به خودتان باشد و هیچ فرد دیگری نتواند دخل و تصرفی داشته باشد مگر اینکه هک بشید و ایمیل و رمز این پنل شما لو برود.

اگه هک شد و ایمیل و کلمه رمز لو رفت، چطور می شه پنل رو پس گرفت؟

دو راه که بیشتر ندارید. یا باید پنل اصلی رو مستقیم از ثبت کننده بین المللی بگیرید که فرمودند 99 دلاره. با ایران مشکلی نداره و میتونید به حسابشون پول واریز کنید.
از کدوم بانک می شه پول ریخت به حسابشون؟

hamidjan
May 4th, 2012, 00:21
از کدوم بانک می شه پول ریخت به حسابشون؟

گفتم مشکلی با ایران نداره منظورم از نظر تحریم بود. حتی شده تلفنی هم میتونید باهاشون صحبت کنید (به انگلیسی) و اونها کارتونو راه میندازن.

شما میتونید به هرکس که پی پل داره بگید براتون پرداختو انجام بده. دوستای زیادی هستند که این کارو می کنند.

host-host
May 4th, 2012, 00:43
اگر کسی با پیپال خودش این کار رو انجام بده، بعدا می تونه ادعای مالکیت دامین رو بکنه و دامین رو از من بگیره؟

به هرحال اطلاعات بانکی به اسم من ثبت نمی شه و تنها مدرک قانونی همین اسناد بانکی هستن.

در این مورد چه نظری دارید؟

Only4U
May 4th, 2012, 01:33
اگر کسی با پیپال خودش این کار رو انجام بده، بعدا می تونه ادعای مالکیت دامین رو بکنه و دامین رو از من بگیره؟

به هرحال اطلاعات بانکی به اسم من ثبت نمی شه و تنها مدرک قانونی همین اسناد بانکی هستن.

در این مورد چه نظری دارید؟

چقدر همه چیز را میپیچونی شما
خوب بیا اول یه پی پال باز کن
اصلا پی پال هم نمیخواد
با وب مانی راحت تری
برو یه حساب وب مانی باز کن با ایران هم مشکل نداره
بعد 100 دلار از یکی وب مانی بخر بریز تو حسابت
بعد 100 دلار را بریز به حساب مثلا ریسلر کلوب
بعد مدرک شناسایی میخواد
ارائه میدی
تایید میشه
بعد خودت شدی الان نماینده مستقیم این شرکت میتونی به بقیه هم دامین بفروشی
هیچ کسی هم نمیتونه کاری با دامبن های شما کاری داشته باشه (مگه اینکه بگی خود شرکت اصلی بیاد دامین ***ی کنه ...)
هک هم شدی یه تماس با پشتیبانی میگیری مدرک شناسایی ارائه میدی با مشخصات واریز (مدرک شناسایی مهمتره البته) برات اوکی میکننش
حله دیگه ؟

host-host
May 4th, 2012, 02:24
من کلا توی این مورد نمی خوام از اسنناد دیجیتالی استفاده کنم و می خوام سند مکتوب دستم باشه. به خارج از ایران هم دسترسی ندارم.

از نظر شما توی ایران کدوم شرکت ارائه دهنده خدمات دامنه، سابقه خوبی توی این زمینه داره و می شه روشون حساب کرد؟

من سرچ کردم و گفتن ایران هاست خوبه ولی ظاهرا بعد از تحریمها دیگه دامنه رو به اسم شخص ثبت نمی کنن و به اسم خودشون ثبت می کنن.

Only4U
May 4th, 2012, 02:35
از گروه هاستینگ پشتیبان بگیر اونم کارش تاید شده است البه تبلیغ شد معذرت میخوام
اینج همه تایید شده هستن
مطمئن باش کسی یه دامین را نمیاد اینجوری کنه اگه اینجوری باشه که الان من باید 803 تا دامین (تو پنلم هست) باید به نام خودم کرده باشم ؟؟؟ بابا هیچ کس فک نکنم از این کارا بکنه
ولی ساده ترین راه برا شما همون ریسلر کلاب هستش که از هر نظر مطمئن باشی

shivahost
May 4th, 2012, 04:29
من کلا توی این مورد نمی خوام از اسنناد دیجیتالی استفاده کنم و می خوام سند مکتوب دستم باشه. به خارج از ایران هم دسترسی ندارم.

از نظر شما توی ایران کدوم شرکت ارائه دهنده خدمات دامنه، سابقه خوبی توی این زمینه داره و می شه روشون حساب کرد؟

من سرچ کردم و گفتن ایران هاست خوبه ولی ظاهرا بعد از تحریمها دیگه دامنه رو به اسم شخص ثبت نمی کنن و به اسم خودشون ثبت می کنن.

شما دامنه ir بگیر که کلا خیالت راحت باشه. تضمین میدم هیچ فرقی هم نمی کنه و اگر قرار باشه معروف بشی با ir هم میشی و اثری در کارت نداره. بخوبی هم داره جا می افته بین همه مردم.

host-host
May 4th, 2012, 13:04
مطمئن باش کسی یه دامین را نمیاد اینجوری کنه اگه اینجوری باشه که الان من باید 803 تا دامین (تو پنلم هست) باید به نام خودم کرده باشم ؟؟؟ بابا هیچ کس فک نکنم از این کارا بکنه
پس اگر این مشکل پیش نمی یاد، سایت پرشین بلاگ چطور دامینش رو از دست داد و مجبور شد یه دامین دات آی آر ثبت کنه؟

Only4U
May 4th, 2012, 13:25
پس اگر این مشکل پیش نمی یاد، سایت پرشین بلاگ چطور دامینش رو از دست داد و مجبور شد یه دامین دات آی آر ثبت کنه؟

اون را دیگه من نمیدونم در جریانش هم نیستم ولی ایا واقعا شرکت اومده دامین را دز دیده یا قضیه چیز دیگه ای بوده ؟چون اگه شرکته میخواست این کار را بکنه چرا الان کرده مگه قبل نمیتونس بکنه ؟!!!!
ولی میتونی از طریق یکی از همین شرکت های ایرانی هم (شرکت واقعی و ثبت شده دارن) اقدام کنی
در اینده هم اگر مشکل پیش بیاد میتونی از طریق قانونی مشکل را جلو ببری و....

host-host
May 4th, 2012, 15:25
اون را دیگه من نمیدونم در جریانش هم نیستم ولی ایا واقعا شرکت اومده دامین را دز دیده یا قضیه چیز دیگه ای بوده ؟چون اگه شرکته میخواست این کار را بکنه چرا الان کرده مگه قبل نمیتونس بکنه ؟!!!!
البته فکر نکنم بتونم سایتی با محبوبیت پرشین بلاگ راه اندازی کنم ولی وقتی برای چنین سایتی که اولین و محبوبترین سرویس دهنده ایرانی بوده این مشکل پیش می یاد و صاحب پرشین بلاگ هم بالاخره مجبور به فروش سایتش می شه، شرکتهای کوچیکتر و تازه تاسیس که دیگه هیچ امنیتی ندارن.

ولی میتونی از طریق یکی از همین شرکت های ایرانی هم (شرکت واقعی و ثبت شده دارن) اقدام کنی
در اینده هم اگر مشکل پیش بیاد میتونی از طریق قانونی مشکل را جلو ببری و....
اگر تبلیغ نباشه من با ایران هاست صحبت کردم و اونا گفتن فاکتور و برگه سرویس می دیم. نظرتون در این مورد چیه، این اسناد معتبر هستن؟

SeDaBloG
May 4th, 2012, 15:40
Whois.ws

victor7732
May 7th, 2012, 15:25

دوست عزیز دنبال سند مکتوب نباش , چون همچین چیزی تقریبا وجود نداره , نهایتش یک فاکتور به شما می دهند که اون هم فکر نکنم ارزشی داشته باشه

host-host
May 7th, 2012, 19:57
یعنی توی خارج از کشور هم سند مکتوب نمی دن؟ سایتهای معروف چطور از دامنه خودشون نگه داری می کنن؟

من با ایران هاست مکاتبه کردم و گفتن فاکتور خرید می دیم. خودم هم فکر نکنم این فاکتور بتونه معتبر باشه ولی خب اقلا از معلوم می کنه که از کدوم شرکت خرید کردیم !

victor7732
May 7th, 2012, 22:37
یعنی توی خارج از کشور هم سند مکتوب نمی دن؟ سایتهای معروف چطور از دامنه خودشون نگه داری می کنن؟

من با ایران هاست مکاتبه کردم و گفتن فاکتور خرید می دیم. خودم هم فکر نکنم این فاکتور بتونه معتبر باشه ولی خب اقلا از معلوم می کنه که از کدوم شرکت خرید کردیم !

فاکتوری که یک شرکت بده واقعا به چه درد میخوره ؟! به نظر من که هیچگونه فایده ای نداره
در ضمن شما اگر از جاهای معتبر بگیرید به احتمال خیلی زیاد مشکلی نخواهید داشت , در نهایت برای اینکه کاملا خیالتون راحت باشه بهتره دامین دات آی ای بگیرید و بی خیال .com بشید ( البته به نظر من )

host-host
May 8th, 2012, 02:11
در نهایت برای اینکه کاملا خیالتون راحت باشه بهتره دامین دات آی ای بگیرید و بی خیال .com بشید ( البته به نظر من )
اگر می خواستم دات آی آر بگیرم که مشکلی نبود ;)

در ضمن شما اگر از جاهای معتبر بگیرید به احتمال خیلی زیاد مشکلی نخواهید داشت ,
منظورتون از جاهای معتبر دقیقا چه جاههایی هست؟
من زیاد با شرکتهای معتبر و فعال توی این زمینه آشنایی ندارم. لطفا راهنمایی کنید.