ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فوري راه اندازی و پیاده سازی سيستم whmcs

Ariya
April 30th, 2012, 23:44
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان عزيز و گرامي.

به علت مشغله بسيار زياد نياز به دوستي دارم كه به صورت فوري و تضميني سيستم WHMCS را براي من راه اندازی و پیاده سازی كند.

فعلا" موارد زير را ميخوام :

1 - نصب و کانفیگ اولیه سیستم بهمراه برخی از تنظیمات امنیتی و ...

2 - نصب فارسی ساز ایمیل ها / مدیریت / کاربران و ...

3 - اعمال تنظیمات اختصاصی و نصب و تنظیم دپارتمان ها و ...

4 - قيمت كل ؟

ضمنا" من فعلا" نسخه لايسنس دار رو نميخوام و نسخه نال شده كافي هست.

همچنين به دلايلي بايد از آدرس زير پنل پاسارگاد را براي اينكار تهيه كنم و حتما" بايد روي اين پنل و سرور نصب شود آيا براي نصب نسخه نال شده روي اين پنل با توجه به هاست وارز نبودن مشكلي نيست ؟

سرور پارس،هاست لینوکس،هاستینگ لینوکس،میزبانی وب لینوکس (http://www.serverpars.com/linux-host)

لطفا" به صورت فوري PM خصوصي بدهيد و حتما" تاكيد ميكنم حتما" با يك شماره تماس و همين جا هم اعلام كنيد.

با تشكر فروان.

سلامت و شاد باشيد.

ارادتمند شما.

آريا.

H.G.N
May 1st, 2012, 00:54
با سلام , به طور مجدد در خدمتیم

تمامی درخواست های شما رو میتونیم انجام بدیم .

موفق و موید باشید

hostspace
May 1st, 2012, 01:03
همچنين به دلايلي بايد از آدرس زير پنل پاسارگاد را براي اينكار تهيه كنم و حتما" بايد روي اين پنل و سرور نصب شود آيا براي نصب نسخه نال شده روي اين پنل با توجه به هاست وارز نبودن مشكلي نيست ؟
اگه دشمن داشته باشید یا در آینده پیدا کنید که حتما همچین چیزی خواهد شد و شما رو ریپورت کنن ، ممکنه سرور شما مسدود بشه

DVBBaz
May 1st, 2012, 01:19
می تونیم با هزینه خوبی براتون انجام بدیم ...
همه موارد هم اوکی می کنیم ...
در صورت تمایل هاست وارز هم در اختیارتون میزاریم که مشکلی با نال نداشته باشید ....

Ashkankamangar.ir
May 1st, 2012, 01:28
شمارمون در امضا موجوده

aligoli
May 1st, 2012, 02:07
مشکل بوجود میاد قطعا چون باید روی هاست وارز باشه، نسخه 5.3 موجود دارم که بدون مشکل کار میکنه، قابل انجام هس کلیه کارهایی که میخوایید.

ولی بهتره ارجینال خریداری کنید.

php.source
May 1st, 2012, 13:43
20
id:php.source