ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سایت و دامنه هاستینگ

Sepahrad
April 30th, 2012, 21:37
باسلام
--------------
وب سایت ایران هایپر هاست به فروش میرسد .
این وب سایت دارای قالب اختصاصی و به به طور کامل طراحی و برای شروع کار هاستینگ آماده هست .

این وب سایت دارای 7 دامنه به شرح ذیل میباشد :

iranhyperhost.com
iranhyperhost.net
iranhyperhost.ir
iranhyperhosting.com
iranhyperhosting.net
iranhyperhosting.ir
hyperhosting.ir

که تاریخ ثبت هر دامنه به طور میانگین 3 سال میباشد .

Created:
2009-06-15

از دوستان عزیز خواهشمندم بعد از بررسی سایت و دامنه ها برای خرید قیمت های خود را پ.خ کنند و در این تایپیک بنویسند پیغام ارسال شد تا پیغام ها چک شود و هرگونه سوالی بود هیمجا مطرح کنید .

باتشکر

Sepahrad
May 1st, 2012, 16:19
دوستان اگر نیاز به صحبت هست پ.خ کنند تا بنده شماره موبایلم رو بدم ..

ممنون

Sepahrad
May 2nd, 2012, 11:09
باسلام
------------
شماره مویایلم رو داخل سایت قرار دادم .
دوستان میتونند تماس بگیرند .

ممنون

m_dg_farari
May 2nd, 2012, 13:05
پیشنهلد دوستانه: وقت خودتون رو تلف نکنید،
کسی که بخواد واسه یه هاستینگ صفر پول بده ، میره از اول خودش کار رو شروع میکنه...
پیشنهاد بود، امیدوارم سوء برداشت نشه

GharbHost
May 2nd, 2012, 13:13
پیشنهاد خوبی نبود، چون ممکنه همین دامین ها نظر کسی رو جلب کنه 1
2) قالب اختصاصیه
3) سابقه ثبت دامین ها خوبه
4).
5)..
6)...

منظورم اینه که شاید به نظر شما از 0 شروع کردن بهتر باشه، اما ممکنه بعضی ها باشند که تمایل به خرید داشته باشند.

این هم نظر من بود.

Sepahrad
May 2nd, 2012, 17:40
باسلام
-----------
کاملا موافقم .

شما فکر کنید الان هاستینگ ندارید و میخواید هاستینگ بزنید و از دامنه ها خوشتون بیاد .
حالا شما باید شروع کنید به طراحی وب سایت که یکی از مهم ترین بخش ها است و از نظر بنده طراحی الان سایت توی هاستینگ های ایران از نظر خود من بهترین هست یا جزو بهترین هاست که عامل خیلی خیلی مهمی هست در کار .
دامنه 3 سال سابقه ثبت داره که عامل مهمی هست و تازه کار تلقی نمیشید و ... .

دوما مطمئن باشید اگر همین وب سایت دست هاستینگ های بزرگ ایران بود الان کلی قیمت فقط برای دامنه هاش میزاشتند که بفروشنشون دوستان با تجربه مطئننا این موضوع واقف هستند . و جالب این هست قیمت که میبرند بالا و هاستینگ معتبر هست انگار مثلا نام دامنه زیباتر میشه یا متبرک شده و مردم بیشتر سمتش میرند !!!!!!!!

ممنونم
منتظر نظر بقیه دوستان هستم.