توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقسیم سرور ex 4s ، با کیفیت ! چگونه ؟
aligoli
April 30th, 2012, 19:25
سلام
دوستانی که هتز کار میکنن ، مخصوصا سرور اختصاصی ex 4s رو دارند، و یا بقیه دوستان با تجربه، می تونند راهنمایی کنند که این سرور رو چطور تقسیم بشه که نه به هارد فشار بیاد و نه از کیفیت کم بشه ؟
پرت هم 1 گیگ هست.
==================
نظر خودم اینه : 12 تا رم 256 ، 12 تا رم 512 ، 12 تا رم 1 گیگ و یک سرورمجازی 10 گیگ رم !
اینطوری 2 گیگ رم هم برای vmare و خود سرور گذاشتم .
ولی یکی از دوستان گفت ممکنه به هارد فشار بیاد ...
خواستم ببینم چطور منطقی هست و با کیفیت میشه ؟
Metalik
April 30th, 2012, 20:59
سلام
هر طوری که مشتری باشه :)
استانداردش اینه که بیشتر از 15 تا vps روی سرور ایجاد نشه.
آگونیس
April 30th, 2012, 21:06
سلام
می شه بیشتر توضیح بدهید؟اگه قرار باشه 15 سرور بدین شکل مجازی سازی شه چرا سرور با این قدرت خرید کنیم پس×!
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
سلام
دوستانی که هتز کار میکنن ، مخصوصا سرور اختصاصی ex 4s رو دارند، و یا بقیه دوستان با تجربه، می تونند راهنمایی کنند که این سرور رو چطور تقسیم بشه که نه به هارد فشار بیاد و نه از کیفیت کم بشه ؟
پرت هم 1 گیگ هست.
==================
نظر خودم اینه : 12 تا رم 256 ، 12 تا رم 512 ، 12 تا رم 1 گیگ و یک سرورمجازی 10 گیگ رم !
اینطوری 2 گیگ رم هم برای vmare و خود سرور گذاشتم .
ولی یکی از دوستان گفت ممکنه به هارد فشار بیاد ...
خواستم ببینم چطور منطقی هست و با کیفیت میشه ؟
بسته به نیاز مشتری به منابع شما می تونید این سرور رو مجازی سازی کنید
پیشنهاد می کنم رو هر هارد بیش از 15~20 سرور ایجاد نشه
trueenzo
May 1st, 2012, 03:28
اولین محدودیت که برمی خوری سرعت هارد هست
که بهتره برای بیشتر از 20 تا وی پی اس هارد اضافه کنی
حالا عادی یا اس اس دی
aligoli
May 1st, 2012, 05:06
سلام
اینطوری که سر ماه باید از جیب یه چیزی بذاریم روش که پول سرور و بدیم که !:63:
---------- Post added at 05:06 AM ---------- Previous post was at 05:03 AM ----------
اولین محدودیت که برمی خوری سرعت هارد هست
که بهتره برای بیشتر از 20 تا وی پی اس هارد اضافه کنی
حالا عادی یا اس اس دی
الان پست بالا، دوستی گفت روی هر هارد نهایت 15 تا سرور مجازی، الان شما گفتی 20 تا برای دو تا هارد، درست ؟ کدوم درسته دقیقا ؟
اینجور که من فهمیدم، اکثرا اشتراکی کار می کنند ، چون واقعا اختصاصی طبق بررسی های خودم اصلا جواب نمیده ...
ezat1
May 1st, 2012, 15:05
سلام
دوست من ببینید این که چند تا سرور ایجاد کنی نامعلوم هستش و بستگی به چندین عامل داره !
فرض یکی برای لیچ و دانلود استفاده میکنه نمیتونه زیاد مجازی بسازه ! چون هم پهنای باند هم سی پی یو هم رم درگیره از اون مهمتر هارد هستش تو این قضیه !
اما یکی سرور مجازی ارائه میده برای همین مسائل اسمش رو بزاریم تغییر آی پی که روی رم و سی پی یو فشار هستش چون اطلاعات روی هارد نمیشینه و تقریبا اطلاعات اولیه سیستم عامل هستش !
از اون گذشته شما که مجازی سازی میکنی کنترل کن ببین از منابع چقدر استفاده میشه ؟ از سی پی یو و رم و پهنای باند کلی سرور اگه دید ی جا داره باز بساز اما 20% از کل رو زاپاس بزار که اگه کسی یکم زیاد تر کار گرفت مشکل ایجاد نشه ./
alireza9549
May 4th, 2012, 10:28
سلام
یک قسمت از cpu و رم سرور برای روتر سرور مصرف میشه . دوست عزیز .
مقدار قابل توجه ی است .
مقداری برای خود سرور .
هر هارد 10 تا سرور مجازی
در فکر ما هست که خوب 32 گیگ رم هست و پورت یک و cpu خوب
ولی در کار این چیزی که فکر کریدم نیست . رم را فقط به یک صورت میشه کامل استفاده کرد که محدود نکنیم .
هارد سرور جوابگو نیست . پورت سرور هم 1 اختصاصی نیست . به نظر من فرقی با 100 ندارد .
MagicVps.Com
May 4th, 2012, 14:38
سلام
پورت سرور هم 1 اختصاصی نیست . به نظر من فرقی با 100 ندارد .
دوستانی که از هتزنر سررو دارن با پورت 1 حداکثر سرعت پورت از لینک معتبر (با توجه به اینکه اروپا هست پس قاعدتا لینک معتبر اروپا ) چند هست وقتی که سرور خالی هست و معمولا توی چه حدودی هست این دوستمون که میگه پورت 1 گیگ مثل پورت 100 هست پورت 100 که سرعتش در نحایت روی 12 مگ هست و 1 کیلو بایت هم بیشترنمیشه الان شما میگی سرعتش با پورت 100 یکی هست یعنی پورت 1 گیگ سرعتش 12 مگه توی هتزنر شما از اونجا سرور داشتید یا بر اسا س حرف دیگران این حرف میزنید( قابل توجه من از این دیتا سنتر سرور ندارم فقط جهت اطلاعات عمومی در مورد وضعیت دیتا سنتر اینو پرسدیم با توجه به حرفی که بهش اشاره کردین )
شاید اختصاصی نباشه ولی فکرکنم حدود 40 مگ سرعت داشته باشه
alireza9549
May 4th, 2012, 14:49
دوستانی که از هتزنر سررو دارن با پورت 1 حداکثر سرعت پورت از لینک معتبر (با توجه به اینکه اروپا هست پس قاعدتا لینک معتبر اروپا ) چند هست وقتی که سرور خالی هست و معمولا توی چه حدودی هست این دوستمون که میگه پورت 1 گیگ مثل پورت 100 هست پورت 100 که سرعتش در نحایت روی 12 مگ هست و 1 کیلو بایت هم بیشترنمیشه الان شما میگی سرعتش با پورت 100 یکی هست یعنی پورت 1 گیگ سرعتش 12 مگه توی هتزنر شما از اونجا سرور داشتید یا بر اسا س حرف دیگران این حرف میزنید( قابل توجه من از این دیتا سنتر سرور ندارم فقط جهت اطلاعات عمومی در مورد وضعیت دیتا سنتر اینو پرسدیم با توجه به حرفی که بهش اشاره کردین )
با سلام
5 تا از این دیتاسنتر سرور داریم .
حرف شما درست پورت 100 12 بله 12 هم هست هتزنر .
ولی پورت 1 به نظر شما باید چند باشه ؟
سرور با پورت 1 خالی داره 18 جواب میده در حالت خیلی خوب کمی بیشتر باید پورت یک به این صورت باشه ؟؟؟؟؟
m_dg_farari
May 4th, 2012, 15:41
سلام
CPU که خوب دسکتاپ هست. اما با توجه به اینکه دیگر منابع نیز زیاد بر پایه ی سرور جمع نشدن ، میشه گفت مناسب هست برای این سرور.
مهمترین اصل در این سری از سرورها این هست که شدیدا بر روی هارد حساس باشید! این هارد ها (مثل سی پی یو) دسکتاپ هستن و نهایتا روی هر کدوم بین 10 تا 15 وی پی اس (Maximum) میشه ایجاد کرد.
اما اینکه 15 سرور مجازی قابلیت داره خیر. کاملا اشتباه هست. قابلیت داره منتها بسته به اینکه شما چطوری سرویس میدید! مثلا برای یک سرویس با رم 512 مگابایت اگر بیاین 1 سی پی رو کاملا باز بذارید تا بتونه نهایت استفاده رو بکنه یعنی نزدیک به 3 گیگارهتز از سی پی یو بکشه مثلا 10 تا وی پی اس هم نمیتونید بیارید روی سرور!
مدیریت منابع بسیار مهم هست...
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
سرعت لینک هم مناسب هست. 100% اختصاصی نیست اما کیفیت زیاد بدی هم نداره....
با 1 دونه فایل که نمیشه تست کرد اما من 3 تا فایل رو همزمان گذاشتم برای دانلود ، مجموعا نزدیک به 800 مگابیت تونستم از پورت بکشم.... در بازه ی حدود 15 دقیقه مدام مانیتور کردم و همینطور بود
در 4 زمان مختلف تست کردم این عدد پایین و بالا شد. تا 900 مگابیت هم رفت و تا 600 مگابیت هم اومد. اما در کل میشه گفت راضی کننده هست پورت.
MagicVps.Com
May 4th, 2012, 15:48
سلام
هارد سرور جوابگو نیست . پورت سرور هم 1 اختصاصی نیست . به نظر من فرقی با 100 ندارد .
با سلام
5 تا از این دیتاسنتر سرور داریم .
حرف شما درست پورت 100 12 بله 12 هم هست هتزنر .
ولی پورت 1 به نظر شما باید چند باشه ؟
سرور با پورت 1 خالی داره 18 جواب میده در حالت خیلی خوب کمی بیشتر باید پورت یک به این صورت باشه ؟؟؟؟؟
اگر اینجوره که دیگه خیلی داغونه پورتهای که شیر باشه و اختصاصی نباشه معمولا بین 40 تا 50 حدودا هست ولی این که میگید 18 هست چندتا هم سررو دارید و تست کردین این که دیگه خیلی ناجوره حیف از اون 100 یا 105 تومن پول که برای ارتقا پورت به 1 گیگ میگرند
redhat10
May 5th, 2012, 19:52
اگر با پورت 1 گیگ 18 مگ دانلود دارید حتما مشکلی در تنظیمات وجود داره
اگر فکر میکنید پورت ضعیفه به دیتاسنتر اطلاع دهید
تست این مورد ساده است و قابل رفع