ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا این مصرف cpu طبیعی است؟

Web-Lovers
April 30th, 2012, 15:40
با سلام
من روی ویندوز Apache+php+mysql نصب کردم دستی هم نصب کردم و البته اخرین نسخه ها حالا هر صفحه سایتی را که باز می کنم مصرف CPU در آن لحظه به 100% می رسد ؟ آیا دلیل خاصی دارد ؟ این مصرف طبیعی است؟ برای بهتر شدن این مصرف باید چه کنم.

hostspace
April 30th, 2012, 15:46
مشخصات سی پی یو ؟

Web-Lovers
April 30th, 2012, 15:51
دقیق نمی دونم فقط می دونم
CPU = 1x Core
از CPU را در اختیار دارم بازم آیا مصرف باید این طوری باشه؟

hostspace
April 30th, 2012, 16:16
معمولا سایت ها یا سی ام اس هایی که دیتابیس سنگین یا بزرگی دارند به این شکل هست

Web-Lovers
April 30th, 2012, 16:18
مثلا Ghasemzadeh Blog (http://ghasemzadeh.ir)
Wordpress هست اصلا سنگین نیست ولی بازم این طوری هست یا
Your ZPanel account is active! (http://www.iranmy.ir) ک صفحه ساده HTML هست بازم این مشکل را دارد؟

hostspace
April 30th, 2012, 16:20
احتمالا سی پی یو شما خیلی ضعیف هست که این مشکل پیش میاد

RoobinaServer
April 30th, 2012, 16:59
با سلام
من روی ویندوز Apache+php+mysql نصب کردم دستی هم نصب کردم و البته اخرین نسخه ها حالا هر صفحه سایتی را که باز می کنم مصرف CPU در آن لحظه به 100% می رسد ؟ آیا دلیل خاصی دارد ؟ این مصرف طبیعی است؟ برای بهتر شدن این مصرف باید چه کنم.

سرور مجازی مشخصاتشو کامل بگید و بگید چند خریدید؟

Web-Lovers
April 30th, 2012, 17:05
VDS-2
Disk Space = 10 GB
CPU = 1x Core
RAM = 512 MB DDR3 ECC Dedicated
Port = 1 Gbps
IP = 1 for free
CC نصب دارم و اون چیزای که گفتم البته با Wamp و Xammp هم تست کردم همین طوری بود و البته صد پله بدتر
اینها مشخصات سروری هست که خریدم ولی هر چقدر فکرش می کنم نباید به 100% برسه چون وقتی که به 100 برسه و چندین بازدید باشه دان میشه Apache که نصب کردم 2.4 هست به نظرتون مشکل اون نیست؟

m_dg_farari
April 30th, 2012, 17:06
100% کانفیگ :)

RoobinaServer
April 30th, 2012, 17:12
VDS-2
Disk Space = 10 GB
CPU = 1x Core
RAM = 512 MB DDR3 ECC Dedicated
Port = 1 Gbps
IP = 1 for free
CC نصب دارم و اون چیزای که گفتم البته با Wamp و Xammp هم تست کردم همین طوری بود و البته صد پله بدتر
اینها مشخصات سروری هست که خریدم ولی هر چقدر فکرش می کنم نباید به 100% برسه چون وقتی که به 100 برسه و چندین بازدید باشه دان میشه Apache که نصب کردم 2.4 هست به نظرتون مشکل اون نیست؟

یک سوال دیگم کردم که جواب ندادید.

نمیخوام بگم از ما بخرید که عزیز - بگید چند خریدید؟ میخوام تخمین بزنم بر اساس تجربه حدس بزنم که سرورتون در چه حالیه و چی دادن

و این که سرور ویندوزه ؟ ( c - c روی ویندوز نصبه دیگه؟)

Maya
April 30th, 2012, 17:17
به نظر سی پی یو ضعیف میباشد و شما باید از سی پی یو قوی تر استفاده نمایید کانفیگ فایل هایی که انجام دادید نیز در این پروسه مهم میباشد و باید به این موضوع دقت داشته باشید
موفق باشید .

Web-Lovers
April 30th, 2012, 17:21
ماهانه 10 تومن البته رمش را افزایش دادم به 768 و قیمتش شد 14 تومن هر ماه البته به نظرم افزایش رم تغییر نداشت چون الان حدودا 360 مگ رم در حال استفاده است و 400 مگ خالی دارد پس ضرورتی نداشته است برای روز مبادا تغییر دادم بله 2003 سرور هست روش hMailServer نصب کردم که بدون SMTP relayer ارسال ایمیل خارجی ممکن نشد به نظرم دیتا سنتر پورت را بسته و روتش مشکل داشت
CC بدون مشکل در حال کار کردن هست حدودا 50 تا یوزر دارم که در یک لحظه حداکثر 10 تا 20 بیشتر آنلاین نخواهند بود
نکته مهم این جاست که httpd یا همون Apache هست که مشکل ساز هست و CPU را به 100% می رسونه تست کردم مصرفش به 99 می رسید

این را تونستم بدست بیارم
Intel(R) Xeon(R) CPU E5620 @ 2.40GHz

RoobinaServer
April 30th, 2012, 17:34
ماهانه 10 تومن البته رمش را افزایش دادم به 768 و قیمتش شد 14 تومن هر ماه البته به نظرم افزایش رم تغییر نداشت چون الان حدودا 360 مگ رم در حال استفاده است و 400 مگ خالی دارد پس ضرورتی نداشته است برای روز مبادا تغییر دادم بله 2003 سرور هست روش hmailserver نصب کردم که بدون smtp relayer ارسال ایمیل خارجی ممکن نشد به نظرم دیتا سنتر پورت را بسته و روتش مشکل داشت
cc بدون مشکل در حال کار کردن هست حدودا 50 تا یوزر دارم که در یک لحظه حداکثر 10 تا 20 بیشتر آنلاین نخواهند بود
نکته مهم این جاست که httpd یا همون apache هست که مشکل ساز هست و cpu را به 100% می رسونه تست کردم مصرفش به 99 می رسید

این را تونستم بدست بیارم
intel(r) xeon(r) cpu e5620 @ 2.40ghz

خب حالا طبق تجربه خودم به شما میگم که :

به هیچ عنوان با 10 یا 14 تومان چنین سی پی یو ای به صورت اختصاصی به شما نمیدن شما گفتید سرور vds هست.

یا کلا ندادن یا اگر هم دادن همین سی پی یو رو بین چند نفر شیر کردن و قدرت سرور شما کم شده.

البته بازم یه حرف شما میمونه که ثابت میکنه ندادن به شما :

گفتید که cpu به 100 میرسه پس اگر شیر هم کرده باشن مثلا بگم که بقیه مصرف میکنن به شما نمیرسه باید به 50% برسه و هنگ کنه ولی با وجود 100%

کاملا اطمینان میدم cpu شما این نیست.

پنل مجازی سازی دارید؟ فکر کنم رو این سرور همون c - c جواب داده خدارو شکر کنید.

Web-Lovers
April 30th, 2012, 17:40
این که CPU من این هست یا نه را از روی phpSysInfo بدست آوردم و واقعا نمی دونم چی هست ولی به phpSysInfo اطمینان کامل دارم پس صد در صد شیر شده است اما من روی CPU ضعیف Apache نصب کردم و هیچ وقت به 100% نرسیده است ولی کانفیگ همین بود که بود بازم به 100% نمی رسید
اسمش را گذاشتن VDS حالا هست یا نمی دونم!

قیمت خوب هست تا الان هیچ مشکل برای Down شدن نداشتیم و خداراشکر مشکلی نبوده و از نظر سرعت هم خوب بوده ولی با سایت مشکل دارم
البته CC مصرف زیادی برای CPU ندارد

نه پنل نداریم خیلی بد هم هست نمی تونیم ریست کنیم. :78:

خب حالا طبق تجربه خودم به شما میگم که :

به هیچ عنوان با 10 یا 14 تومان چنین سی پی یو ای به صورت اختصاصی به شما نمیدن شما گفتید سرور vds هست.

یا کلا ندادن یا اگر هم دادن همین سی پی یو رو بین چند نفر شیر کردن و قدرت سرور شما کم شده.

البته بازم یه حرف شما میمونه که ثابت میکنه ندادن به شما :

گفتید که cpu به 100 میرسه پس اگر شیر هم کرده باشن مثلا بگم که قیه مصرف میکنن به شما نمیرسه باید به 50% برسه و هنگ کنه ولی با وجود 100%

کاملا اطمینان میدم cpu شما این نیست.

پنل مجازی سازی دارید؟ فکر کنم رو این سرور همون c - c جواب داده خدارو شکر کنید.

RoobinaServer
April 30th, 2012, 17:47
این که CPU من این هست یا نه را از روی phpSysInfo بدست آوردم و واقعا نمی دونم چی هست ولی به phpSysInfo اطمینان کامل دارم پس صد در صد شیر شده است اما من روی CPU ضعیف Apache نصب کردم و هیچ وقت به 100% نرسیده است ولی کانفیگ همین بود که بود بازم به 100% نمی رسید
اسمش را گذاشتن VDS حالا هست یا نمی دونم!

دوست خوب من این چیزا ترفنده یعنی ترفند هم نه ها فروشنده ها به خریدار ها میگن از اول ولی اونایی که نمیگن میشه کلک زدن

(الان من دارم میگم فکر کنم پی ام بیاد که نباید میگفتم آخه یه بار چنین اتفاقی افتاد تهمت زدن افکار مشتری رو خراب میکنیم و راه تجارت رو داریم لو میدیم)

دوست عزیز یه چیزی را دقت کنید که :

مثلا phpinfo در سیپنل اطلاعات سخت افزاری رو نشون میده بله درسته

یا مشتری های ما سرور دارن از ما و ما میگیم که آقا 200 مگاهرتز به شما CPU دادیم میرن تو پروپرتیس مای کامپیوتر میبینن زده I72600 Inte خوش حال میشن و ما میگیم که دوستان این مشخصات سی پی یو اصلی رو نشون میده مقدار مجاز داده شده به شما در مجازی سازی 200 تا بیشتر نیست.

مهم مجازی سازیه (تازه اگر اونم شیر نکنن که اونم راه زیاد داره دیگه بماند . . . )

دیگه بیشتر نمیتونم راه کار هارو بگم طبق تجربم سی پی یو تون اون نیست.

موفق باشید - یا حق

Web-Lovers
April 30th, 2012, 17:50
به نظر شما با این وضعیت CPU من چقدر هست؟ یعنی زیر 200MHz هست؟

دوست خوب من این چیزا ترفنده یعنی ترفند هم نه ها فروشنده ها به خریدار ها میگن از اول ولی اونایی که نمیگن میشه کلک زدن

(الان من دارم میگم فکر کنم پی ام بیاد که نباید میگفتم آخه یه بار چنین اتفاقی افتاد تهمت زدن افکار مشتری رو خراب میکنیم و راه تجارت رو داریم لو میدیم)

دوست عزیز یه چیزی را دقت کنید که :

مثلا phpinfo در سیپنل اطلاعات سخت افزاری رو نشون میده بله درسته

یا مشتری های ما سرور دارن از ما و ما میگیم که آقا 200 مگاهرتز به شما CPU دادیم میرن تو پروپرتیس مای کامپیوتر میبینن زده I72600 Inte خوش حال میشن و ما میگیم که دوستان این مشخصات سی پی یو اصلی رو نشون میده مقدار مجاز داده شده به شما در مجازی سازی 200 تا بیشتر نیست.

مهم مجازی سازیه (تازه اگر اونم شیر نکنن که اونم راه زیاد داره دیگه بماند . . . )

دیگه بیشتر نمیتونم راه کار هارو بگم طبق تجربم سی پی یو تون اون نیست.

موفق باشید - یا حق

RoobinaServer
April 30th, 2012, 17:52
به نظر شما با این وضعیت CPU من چقدر هست؟ یعنی زیر 200MHz هست؟

این رو دیگه نمیتونم بگم باید تو مجازی سازیتون اگر دادن نگاه کنید

ولی میدونم که CPU کل سرورتون

intel(r) xeon(r) cpu e5620 @ 2.40ghz

هست طبق چیزی که گفتید نشون داده حالا چه قدر رو این سرور هستن و چی دادن به شما دیگه مجازی سازی میشه فهمید

در حال حاظر هم مشکلتون همونه از قیمتی که دادن معلومه

Web-Lovers
April 30th, 2012, 18:05
در کل خیلی جالب شد برام رم 512 کافیه برای من ولی الان فهمیدم این cpu بد جوریی مهمه و بد جوری از این بابت کلاه می رود سر مردم.

Web-Lovers
May 2nd, 2012, 09:27
به نظرتون میتونه مال Apache 2.4 باشه؟ یعنی اگر به 2.2 که stable هست بروم بهتر نیست؟ شاید مشکل حل بشه؟

allbert
May 2nd, 2012, 09:32
دوست عزیز برای نظر دادن در این رابطه سرور و سایت های شما باید کاملا برسی بشه

تا بشه نظر داد

شاید طبیعی باشه شاید یکی از کورلی ها مشکل پیدا کرده و اینطور از سی پی یو کار میکشه