توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مناسب برای بازی آنلاین تراوین اسپید
madanchi11
April 30th, 2012, 13:26
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
برای راه اندازی هاست تراوین که بتونم ده تا هاست که هر هاستی بتونن 500 یوزر انلاین بشوند به چه منابعی نیاز است ؟
مشخصات سرور را ذکر کنید؟
کنترل پنل مورد نیاز چه چیزی است ؟ ( سی پنل - دایرکتی ادمین و ... )
باتشکر از همه دوستان
madanchi11
May 1st, 2012, 09:57
سلام کسی جواب منو نمیدونه ؟ :63::53:
RoobinaServer
May 1st, 2012, 10:08
برای راه اندازی هاست تراوین که بتونم ده تا هاست که هر هاستی بتونن 500 یوزر انلاین بشوند به چه منابعی نیاز است ؟
مشخصات سرور را ذکر کنید؟
باتشکر از همه دوستان
دنبال یه چیز با کیفیت هستید یا یه چیز معمولی که بشه این 10 تا رو فقط آورد بالا ؟ چه قدر میخواید هزینه کنید ؟
بگید دقیق راهنمایی کنم
allbert
May 1st, 2012, 10:08
32 'گیگ رم
core i 7 2.xx
پورت یک سیپنل یا دایرکت ادمین مهم نیست اما نیاز مبرمی به lightspeed خواهید داشت برای انلاین نگه داشتن 5000 هزار نفر
the_coder
May 1st, 2012, 10:16
مشخصات سرور را ذکر کنید؟
باتشکر از همه دوستان
سلام
نمیشه گفت دقیقا چه مشخصاتی چه مقدار کاربر انلاین رو پشتیبانی می کنه چون بستگی به فعالیت هر کاربر این عدد متغیر هست ممکنه یک کاربر به اندازه 100 کاربر از منابع سرور استفاده کنه و بالعکس
برای شروع نیازی نیست از یک سرور با منابع خیلی قوی استفاده کنید و بهترین سرور از نظر موقعیت مکانی ، سرور های داخل کشور هستند با توجه به اینکه برای بازی انلاین می خواید و برای بازی پینگ پایین اهمیت زیادی داره (البته اگر کاربرانتون داخل ایران هستند)
کنترل پنل بیشتر برای راحتی کار شماست اما برای راحتی بیشتر هم دایرکت ادمین هم سی پنل جواب کار شما رو میده و مشکلی باهاشون نخواهید داشت
موفق باشید
RoobinaServer
May 1st, 2012, 10:19
سلام
نمیشه گفت دقیقا چه مشخصاتی چه مقدار کاربر انلاین رو پشتیبانی می کنه چون بستگی به فعالیت هر کاربر این عدد متغیر هست ممکنه یک کاربر به اندازه 100 کاربر از منابع سرور استفاده کنه و بالعکس
برای شروع نیازی نیست از یک سرور با منابع خیلی قوی استفاده کنید و بهترین سرور از نظر موقعیت مکانی ، سرور های داخل کشور هستند با توجه به اینکه برای بازی انلاین می خواید و برای بازی پینگ پایین اهمیت زیادی داره (البته اگر کاربرانتون داخل ایران هستند)
کنترل پنل بیشتر برای راحتی کار شماست اما برای راحتی بیشتر هم دایرکت ادمین هم سی پنل جواب کار شما رو میده و مشکلی باهاشون نخواهید داشت
موفق باشید
درسته بازی آنلاینه اما نه در اون حد که پینگ روی سرعت بازی اثر داشته باشه
بازی تراوینه آنچنان پینگ مهم نیست براش
بازی اکشن آنلاین نیست که استراتژیکیه
الان مگه تراوین ایران سرورهاش ایرانه همشون ؟ تاجایی که اطلاع دارم همه کشور خارجه ایران ندیدم (شاید یی دو تا ایران داشته باشه)
ایران اصلا به صرفه نیست رمی که خارج میخری مثلا 20 تومن اینجا باید بخری 50 تومن
the_coder
May 1st, 2012, 10:38
درسته بازی آنلاینه اما نه در اون حد کهپینگ روی سرعت بازی اثر داشته باشه
بازی تراوینه آنچنان پینگ مهم نیست براش
بازی اکشن آنلاین نیست که استراتژیکیه
الان مگه تراوین ایران سرورهاش ایرانه همشون ؟ تاجایی که اطلاع دارم همه کشور خارجه ایران ندیدم (شاید یی دو تا ایران داشته باشه)
ایران اصلا به صرفه نیست رمی که خارج میخری مثلا 20 تومن اینجا باید بخری 50 تومن
پینگ پایین اثر محسوس روی سرعت لود داره و در نتیجه باعث افزایش سرعت بازی و راحتی بیشتر کاربران میشه
حسن دوم امکان دسترسی فیزیکی به سرور هست که باعث افزایش ضریب اطمینان میشه (راحت تر میشه مسائل رو پیگیری کرد و از مسائلی مثل تحریم ، hold شدن صورت حساب به علت نرسیدن حواله و یا مشکل در حساب های بین المللی که از طریق رابط امجام میشه ، بسته شدن سرور در اثر تخلف و... رو دنبال نداره)
حسن سوم : کاربران میتونن هم با استفاده از اینترانت و هم اینترنت به سرور متصل شن و اگر احیانا مشکلی برای اینترنت بین المللی وجود داشت ، کاربران به مشکل نمی خورن و به راحتی استفاده می کنن (زیاد شده که اینترنت مشکل خورده اما سایت هایی که روی بستر اینترانت بودن هیچ مشکلی براشون به وجود نیومده)
یکی از معایبم به قول شما گرون تر بودن این سرورهاست (از نظر پهتای باند) اما اگر کسی بخواد روی کاری سرمایه گذاری ، آینده نگری و وقت بزاره مسلما هزینه بیشتر رو ترجیح میده تا اینکه بعدا مشکل بخوره
موفق باشید
RoobinaServer
May 1st, 2012, 10:47
پینگ پایین اثر محسوس روی سرعت لود داره و در نتیجه باعث افزایش سرعت بازی و راحتی بیشتر کاربران میشه
حسن دوم امکان دسترسی فیزیکی به سرور هست که باعث افزایش ضریب اطمینان میشه (راحت تر میشه مسائل رو پیگیری کرد و از مسائلی مثل تحریم ، hold شدن صورت حساب به علت نرسیدن حواله و یا مشکل در حساب های بین المللی که از طریق رابط امجام میشه ، بسته شدن سرور در اثر تخلف و... رو دنبال نداره)
حسن سوم : کاربران میتونن هم با استفاده از اینترانت و هم اینترنت به سرور متصل شن و اگر احیانا مشکلی برای اینترنت بین المللی وجود داشت ، کاربران به مشکل نمی خورن و به راحتی استفاده می کنن (زیاد شده که اینترنت مشکل خورده اما سایت هایی که روی بستر اینترانت بودن هیچ مشکلی براشون به وجود نیومده)
یکی از معایبم به قول شما گرون تر بودن این سرورهاست (از نظر پهتای باند) اما اگر کسی بخواد روی کاری سرمایه گذاری ، آینده نگری و وقت بزاره مسلما هزینه بیشتر رو ترجیح میده تا اینکه بعدا مشکل بخوره
موفق باشید
این حرفایی رو که زدید قبول دارم و خودم به بقیه همیشه همینا رو میگم
اما اینم باید در نظر گرفت که به قول شما :
اگر کسی بخواد روی کاری سرمایه گذاری ، آینده نگری و وقت بزاره مسلما هزینه بیشتر رو ترجیح میده تا اینکه بعدا مشکل بخوره
تراوین نمیشه سرمایه گذاشت (یکی از دوستان بنده گذاشت بیچاره شد رفت نزدیک 2 میلیون هزینه کرد تراوین اصلی شکایت کرد ازش کپی رایتم اون دیتاسنتر قبول نداشت کل تیم تراوین ریختن سرش و سرورش رفت هوا به همین سادگی خودش کشید عقب دید نمیتونه)
تراوین قبلا سرمایه گذاشته شده روش و دیگه نمیشه سرمایه گذاشت مگر در حد معمولی و خیلی کم مثل خیلی ها که تراوین دارن 500 تا 700 تا آنلاین دارن نسخشونم 3.6 هست
تراوین اصلی با اینا کاری نداره
اون چیزی که من گفتم تمام اینا و خیلی چیزای دیگه که وقت نمیشه اینجا بگیم را در نظر گرفتم و گفتم.
اگر قیمت سرور ایران کم بود مطمئن باشید نظرم برعکس بود اما ایران برای این کار مناسب نیست.
خود ما سرور میدیم دیگه خواستیم از ایران هم بدیم اما ایران بیایم برشکست میشیم
همین سرور EX4S تو ایران قیمت بگیریم 4 یا 5 برابر قیمتیه که در خارج تموم شده ایرانی جماعت هم هرچیزی که ارزون باشه و کیفیتش خوب میره دنبال اون به این کارنداره ملیه یا نه.
(این صحبت ها داره میشه که دوستمون madanchi11 (http://www.webhostingtalk.ir/member/19969/) دقیق تصمیم بگیره امیدوارم اسپم حساب نشه توسط ادمین)
madanchi11
May 1st, 2012, 10:49
سلام و تشکر از دوستان
ممنون
خوب بنظرتون میشه با 50 تومن یک سرور ( ایرانی یا خارجی ) بالا بیاریم؟
مشخصاتش چی باشه
من حداکثر گفتم هر یوزری 500 تا ولی بیشتر سایتها به اون حد نمیرسن در ساعت
در اینجا ذکر کنم خودم نمیخوام سایت تراوین بزنم . کاربرانی هستن میخواهند سایت تراوین اسپید ( نه نسخه اصلی) برای خودشون بزنن به آنها هاست بدم
بازهم ممنون:53:
RoobinaServer
May 1st, 2012, 10:53
سلام و تشکر از دوستان
ممنون
مشخصاتش چی باشه
من حداکثر گفتم هر یوزری 500 تا ولی بیشتر سایتها به اون حد نمیرسن در ساعت
بازهم ممنون:53:
قیمتی یه سری سرور خارجی میگم به هتون : خود سرور 2 تا 4 گیگ براتون مناسبه
سرور معمولی : 50 تومان پول سرور هزینه لایسنس سیپنل هم 30-35 داره (کانفیگ و .. هزینه داره کار به اون ندارم در حال حاظر)
سرور معمولی به بالا : 65 تومان پول سرور هزینه لایسنس سیپنل هم 30-35 داره (کانفیگ و .. هزینه داره کار به اون ندارم در حال حاظر)
سرور عالی برای این کار شما : 85 تومان پول سرور هزینه لایسنس سیپنل هم 30-35 داره (کانفیگ و .. هزینه داره کار به اون ندارم در حال حاظر)
با توجه به این که میگید همشه 500 تا نیست و بیشتر به اون نمیرسن معمولی کارتون رو راه میندازه کف هزینه رو گفتم مشخصات سرورخودمون رو دقیق نمیدم که آفر حساب نشه
the_coder
May 1st, 2012, 10:57
این حرفایی رو که زدید قبول دارم و خودم به بقیه همیشه همینا رو میگم
اما اینم باید در نظر گرفت که به قول شما :
اگر کسی بخواد روی کاری سرمایه گذاری ، آینده نگری و وقت بزاره مسلما هزینه بیشتر رو ترجیح میده تا اینکه بعدا مشکل بخوره
تراوین نمیشه سرمایه گذاشت (یکی از دوستان بنده گذاشت بیچاره شد رفت نزدیک 2 میلیون هزینه کرد تراوین اصلی شکایت کرد ازش کپی رایتم اون دیتاسنتر قبول نداشت کل تیم تراوین ریختن سرش و سرورش رفت هوا به همین سادگی خودش کشید عقب دید نمیتونه)
تراوین قبلا سرمایه گذاشته شده روش و دیگه نمیشه سرمایه گذاشت مگر در حد معمولی و خیلی کم مثل خیلی ها که تراوین دارن 500 تا 700 تا آنلاین دارن نسخشونم 3.6 هست
تراوین اصلی با اینا کاری نداره
اون چیزی که من گفتم تمام اینا و خیلی چیزای دیگه که وقت نمیشه اینجا بگیم را در نظر گرفتم و گفتم.
اگر قیمت سرور ایران کم بود مطمئن باشید نظرم برعکس بود اما ایران برای این کار مناسب نیست.
خود ما سرور میدیم دیگه خواستیم از ایران هم بدیم اما ایران بیایم برشکست میشیم
همین سرور EX4S تو ایران قیمت بگیریم 4 یا 5 برابر قیمتیه که در خارج تموم شده ایرانی جماعت هم هرچیزی که ارزون باشه و کیفیتش خوب میره دنبال اون به این کارنداره ملیه یا نه.
(این صحبت ها داره میشه که دوستمون madanchi11 (http://www.webhostingtalk.ir/member/19969/) دقیق تصمیم بگیره امیدوارم اسپم حساب نشه توسط ادمین)
سلام
طبق حرف های شما تنها نکته منفی ایران رو قیمت اون برداشت کردم
یک نکته راجع به قیمت ایران :
معمولا سایت ها و سرورهایی که نیاز دارن داخل ایران میزبانی شن پهنای باند خیلی کمتری نسبت به خارج از کشور مصرف می کنن
پس اگر شما هم پهنای باند زیادی نمی خواید سرور های ایران رو میشه با قیمت نسبتا مناسب خریداری کرد (هم میشه کلو کرد هم میشه از کسانی که کلو کردم اجاره کرد) کسانی که داخل دیتاسنتر یونیت زیاد دارن قیمت خیلی مناسبی می تونن بدن
اگر می خواید کارتون رو با وی پی اس شروع کنید ، می تونید هم خارج هم ایران با این قیمتی که گفتید سرورتون رو راه اندازی کنید
موفق باشید
madanchi11
May 1st, 2012, 10:57
قیمتی یه سری سرور خارجی میگم به هتون : خود سرور 2 تا 4 گیگ براتون مناسبه
سرور معمولی : 50 تومان پول سرور هزینه لایسنس سیپنل هم 30-35 داره (کانفیگ و .. هزینه داره کار به اون ندارم در حال حاظر)
سرور معمولی به بالا : 65 تومان پول سرور هزینه لایسنس سیپنل هم 30-35 داره (کانفیگ و .. هزینه داره کار به اون ندارم در حال حاظر)
سرور عالی برای این کار شما : 85 تومان پول سرور هزینه لایسنس سیپنل هم 30-35 داره (کانفیگ و .. هزینه داره کار به اون ندارم در حال حاظر)
با توجه به این که میگید همشه 500 تا نیست و بیشتر به اون نمیرسن معمولی کارتون رو راه میندازه کف هزینه رو گفتم مشخصات سرورخودمون رو دقیق نمیدم که آفر حساب نشه
هارد 50 گیگ هم کافیه
برای ما پهنای باند ، وارز بود هم مهم است
the_coder
May 1st, 2012, 10:59
هارد 50 گیگ هم کافیه
شما باید حدود پهنای باند مصرفی تون رو در بیارید
اگر به صورت معمولی پهنای باند مصرف کنید
هم ایران هم خارج با این قیمتی که گفتید (یکم بالا و پایین) میشه سرورتون رو راه اندازی کرد
RoobinaServer
May 1st, 2012, 11:01
سلام
طبق حرف های شما تنها نکته منفی ایران رو قیمت اون برداشت کردم
یک نکته راجع به قیمت ایران :
معمولا سایت ها و سرورهایی که نیاز دارن داخل ایران میزبانی شن پهنای باند خیلی کمتری نسبت به خارج از کشور مصرف می کنن
پس اگر شما هم پهنای باند زیادی نمی خواید سرور های ایران رو میشه با قیمت نسبتا مناسب خریداری کرد (هم میشه کلو کرد هم میشه از کسانی که کلو کردم اجاره کرد) کسانی که داخل دیتاسنتر یونیت زیاد دارن قیمت خیلی مناسبی می تونن بدن
100% مشکل قیمتشه وگرنه آپتایم که خیلی عالیه
اما یه نکته متوجه نمیشم چرا داخل ایران پهنای کمتری میخواد؟
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
هارد 50 گیگ هم کافیه
من قیمتی که از هارد خارج دارم و بخوام جوابتون رو بدم اینه که:
هارد رو سرورها قیمت خاصی نداره 90 درصد قیمت بر اساس رم و سی پی یو و پهنای بانده
به هر حال میشه با همین قیمتهایی که گفتم و شما گفتید راه اندازی کرد موفق باشید
the_coder
May 1st, 2012, 11:07
100% مشکل قیمتشه وگرنه آپتایم که خیلی عالیه
اما یه نکته متوجه نمیشم چرا داخل ایران پهنای کمتری میخواد؟
اگر سرور ایران رو از دید سایت نگاه کنیم
معمولا سایت هایی ایران میزبانی میشن که هم رسمی هستن و هم دانلود زیادی ندارن (سایت فیلم یا موزیک یا.... نیستن) و معمولا مصرف پهنای باند کمی دارن
الان سایت های دانشگاه ها و موسسات رو در نظر بگیرید که روزانه بازدید خیلی بالایی دارن و داخل ایران هم میزبانی میشن اما مصرف پهنای باند بسیار پایینی دارن (اینو طبق تجربه می گم اگر خواستید میتونم میزان بازدید و میزان مصرف پهنای باند چند موسسه و دانشگاه رو هم دقیقا اعلام کنم (بدون گفتن اسم البته) )
حالا واقعا نمیدونم علت کم مصرف کردن پهنای باند به علتی که روی شبکه اینترانت هم قرار دارن هم هست یا نه
RoobinaServer
May 1st, 2012, 11:11
اگر سرور ایران رو از دید سایت نگاه کنیم
معمولا سایت هایی ایران میزبانی میشن که هم رسمی هستن و هم دانلود زیادی ندارن (سایت فیلم یا موزیک یا.... نیستن) و معمولا مصرف پهنای باند کمی دارن
الان سایت های دانشگاه ها و موسسات رو در نظر بگیرید که روزانه بازدید خیلی بالایی دارن و داخل ایران هم میزبانی میشن اما مصرف پهنای باند بسیار پایینی دارن (اینو طبق تجربه می گم اگر خواستید میتونم میزان بازدید و میزان مصرف پهنای باند چند موسسه و دانشگاه رو هم دقیقا اعلام کنم (بدون گفتن اسم البته) )
خب این که قبوله ما خودمون سایت شرکتی داریم ساپرت میکنیم دیگه پهنای مصرفیش در مقابل یه سایت موزیک که اندازه همون بازدید داره خیلی کمتره
اما این میشه تحریم کاربر خب اینجوری نمیشه مقایسه کرد سرور ایرانی رو با یه سرور خارجی
فقط زمانی میشه مقایسه درست کرد که همه چی این دو سرور در یک سطح باشن
الان اگر رو سرور خارجی هم سایت شرکتی فقط باشه خب پهنای کمتر مصرف میکنه
الان مثلا سایت دانلود softgozar تو خارج هست سرورش بیاره ایران نمیتونه کار کنه جمع کنه سنگین تره (فرق سایت در خارج و ایران یه سایت کاملا قانونی و دانلودی)
the_coder
May 1st, 2012, 11:18
خب این که قبوله ما خودمون سایت شرکتی داریم ساپرت میکنیم دیگه پهنای مصرفیش در مقابل یه سایت موزیک که اندازه همون بازدید داره خیلی کمتره
اما این میشه تحریم کاربر خب اینجوری نمیشه مقایسه کرد سرور ایرانی رو با یه سرور خارجی
فقط زمانی میشه مقایسه درست کرد که همه چی این دو سرور در یک سطح باشن
الان اگر رو سرور خارجی هم سایت شرکتی فقط باشه خب پهنای کمتر مصرف میکنه
الان مثلا سایت دانلود softgozar تو خارج هست سرورش بیاره ایران نمیتونه کار کنه جمع کنه سنگین تره (فرق سایت در خارج و ایران یه سایت کاملا قانونی و دانلودی)
درسته که سایتی که دانلود هست 100% پهنای باند زیادی مصرف می کنه چون ممکنه روزانه مقدار زیادی از روی سرورش فابل سنگین دانلود کنن
اما من توی حرفام گفتم سایت هایی که معمولا ایران میزبانی میشن مصرف پهنای باند کمتری دارن و این یعنی منظورم این بوده که یک سایت دانلود قرار نیست ایران میزبانی شه و مشتزیان شما داخل ایران سایت هایی هستن که مصرف پایینی دارن معمولا
هر چند برای همین سایت ها در صورتی که فقط کاربران ایرانی رو پستیبانی می کنند راه حل وجود داره (استفاده از اینترانت نامحدود و در مواقعی که نیاز به اینترنت دارن با یک چیز پی ان اینترنتشون رو تامین می کنن)
موفق باشید