توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی دیتا سنتر برای خرید سرور
mmtemporary
April 30th, 2012, 01:42
سلام
برای دو سایت پر بیننده قصد خرید 2 تا سرور قوی دارم (نه خیلی خاص و قوی). برای مجازی سازی نمیخوام. دوستان اگر دیتا سنتر خوب میشناسن با پشتیبانی خوب و قیمت مناسب ممنون میشم معرفی کنند.
قصد خرید مستقیم از دیتا سنتر دارم.
ترجیح میدم از آمریکا نباشه چون در ارتباطشون با سرورهای ایرانی (خصوصا سرورهای بانک) تجربه بهم نشون داده کمی مشکل دارند. ولی بازهم تجربه دوستان در اولویت هست.
آی پی هاش توسط یاهو بلاک نباشه. بعضی دیتا سنتر ها رنج بزگی از آی پی هاشون توسط یاهو بلک لیست شده.
m_dg_farari
April 30th, 2012, 11:33
سلام.
فکر میکنم این موارد رو بگید بهتر دوستان بتونن راهنماییتون کنن:
1- نوع کاربری سایتتون؟ (تفریحی ، دانلود ، سرگرمی و...)
2- متوسط بازدید و بازدیدکننده ی سایتتون؟
3- سیستم مدیریتی سایتتون
4- مقدار هزینه ای که مد نظر دارید؟
mmtemporary
April 30th, 2012, 11:41
سلام.
فکر میکنم این موارد رو بگید بهتر دوستان بتونن راهنماییتون کنن:
1- نوع کاربری سایتتون؟ (تفریحی ، دانلود ، سرگرمی و...)
2- متوسط بازدید و بازدیدکننده ی سایتتون؟
3- سیستم مدیریتی سایتتون
4- مقدار هزینه ای که مد نظر دارید؟
دوست عزیز کانفیگ که نمیخوام. دیتا سنتر خوبی میخوام که دوستان تجربه کار باهاش را دارند.
برای دانلود نیست.
persiantools
April 30th, 2012, 11:56
هتزنر
Ramin
April 30th, 2012, 12:01
دوست عزیز کانفیگ که نمیخوام. دیتا سنتر خوبی میخوام که دوستان تجربه کار باهاش را دارند.
برای دانلود نیست.
منظور کاربر m_dg_farari (http://www.webhostingtalk.ir/member/5631/) این بود که حدودی تعین کنید؟ به طور مثال قصد تهیه سرور با 64 گیگ رم دارید و یا یک سرور 2 گیگ رم فرانسه؟هزینه 1.5 میلیونی در ماه برای این کار در نظر گرفته اید و یا هزینه 100 هزارتومانی؟ منظور همین بود دوست عزیز. دیتاسنتر هم که فرمودید بر اساس فاکتور هایی رتبه بندی می شوند. مثلا یک سرور با رم 8 بر فرض ممکن است در یک دیتاسنتر هزینه ای ماهیانه 250 داشته باشد و در جایی دیگر 500 تومان .برای نظر خواهی از دیگران باید فاکتور هایی را تعیین کنید. فکر شما را کسی نمی تواند پیش بینی کند !
mmtemporary
April 30th, 2012, 12:08
منظور کاربر m_dg_farari (http://www.webhostingtalk.ir/member/5631/) این بود که حدودی تعین کنید؟ به طور مثال قصد تهیه سرور با 64 گیگ رم دارید و یا یک سرور 2 گیگ رم فرانسه؟هزینه 1.5 میلیونی در ماه برای این کار در نظر گرفته اید و یا هزینه 100 هزارتومانی؟ منظور همین بود دوست عزیز. دیتاسنتر هم که فرمودید بر اساس فاکتور هایی رتبه بندی می شوند. مثلا یک سرور با رم 8 بر فرض ممکن است در یک دیتاسنتر هزینه ای ماهیانه 250 داشته باشد و در جایی دیگر 500 تومان .برای نظر خواهی از دیگران باید فاکتور هایی را تعیین کنید. فکر شما را کسی نمی تواند پیش بینی کند !
گفتم برای مجازی سازی نمیخوام و در عین حال سرور خیلی قوی هم نمیخوام. یعنی حداقل 8 تا حداکثر 16 گیگ رم برام کافیه.
بیشتر میخوام با دیتا سنتری کار نکنم که تو هچل بیفتم.
کانفیگ رو آدم در دیتا سنتر انتخاب میکنه.
در مورد قیمت هم نوشتم مناسب باشه یعنی گرون نمیخوام بخرم هر چند سرویسش عالی باشه.
Arashdn
April 30th, 2012, 13:24
Privatelayer.com
پینگش تو ایران حرف نداره
ایمیل بزنید قیمتای خوبی میدن
ایکس ال هاست هم خیلی قبولش دارم ...
پرداخت ریالی و عدم مشکل تحریم و نت ورک فوق العاده از مزایاشه
قیمت های مناسبی هم دارن .....
mmtemporary
April 30th, 2012, 13:39
Privatelayer.com
پینگش تو ایران حرف نداره
ایمیل بزنید قیمتای خوبی میدن
ایکس ال هاست هم خیلی قبولش دارم ...
پرداخت ریالی و عدم مشکل تحریم و نت ورک فوق العاده از مزایاشه
قیمت های مناسبی هم دارن .....
واقعا پرداخت ریالی داره؟ از کجای سایتش میشه فهمید؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
هتزنر
من متوجه نشدم چطور برای خرید سرور اختصاصی تو هتزنر اکانت ایجاد کنم به ساپورت هم ایمیل زدم جواب درستی نداد.
ourweb
April 30th, 2012, 13:46
سلام
برای دو سایت پر بیننده قصد خرید 2 تا سرور قوی دارم (نه خیلی خاص و قوی). برای مجازی سازی نمیخوام. دوستان اگر دیتا سنتر خوب میشناسن با پشتیبانی خوب و قیمت مناسب ممنون میشم معرفی کنند.
قصد خرید مستقیم از دیتا سنتر دارم.
ترجیح میدم از آمریکا نباشه چون در ارتباطشون با سرورهای ایرانی (خصوصا سرورهای بانک) تجربه بهم نشون داده کمی مشکل دارند. ولی بازهم تجربه دوستان در اولویت هست.
آی پی هاش توسط یاهو بلاک نباشه. بعضی دیتا سنتر ها رنج بزگی از آی پی هاشون توسط یاهو بلک لیست شده.
دوست عزیز این سرور خیلی بدرد کارتون میخوره
CPU: Intel Core i3-2100 Processor (3M Cache, 3.10 GHz 2C/4T)
Memory: 8.00 GB
Hard drive:SATA III 500.00 GB
port : 1 gig
قیمت ماهیانه 110 هزار تومان
برای خرید با ایدی milade_m تماس بگیرید باتشکر .
stchost
April 30th, 2012, 14:56
ما leaseweb را بهتون پیشنهاد می کنیم
mmtemporary
April 30th, 2012, 15:07
ما leaseweb را بهتون پیشنهاد می کنیم
میگن زیاد ابیوس میده و ادم رو اذیت میکنه درسته؟
stchost
April 30th, 2012, 15:11
میگن زیاد ابیوس میده و ادم رو اذیت میکنه درسته؟
ما چندین سال هست باهاشون کار می کنیم حتی به abuse هم دریافت نکردیم
به اسپم حساس هستند فقط
mmtemporary
April 30th, 2012, 15:19
ما چندین سال هست باهاشون کار می کنیم حتی به abuse هم دریافت نکردیم
به اسپم حساس هستند فقط
البته به نظر قیمتاش یه خورده زیاده. یکی از دوستان Dedicated Server,Unmetered 1000Mbit(GigE) Dedicated Server, Unlimited Bandwidth,Cloud Hosting, VPS Hosting,Toronto Data Center Colocation (http://www.yesuphost.com/) رو پیشنهاد کرده. شما آشنایی داریی؟
stchost
April 30th, 2012, 15:51
قیمت های لیزوب مناسب هست که فقط هزینه پورت یک گیگابایت با پهنای باند اختصاصی بسیار بالاست
متاسفانه سایتی را که لینک دادید آشنایی نداریم و بهتون پیشنهاد می کنیم از شرکت های نام آشنا و معتبر خرید کنید چون نام این شرکت اصلا آشنا نیست
شما میتونید از سرورهای 100 مگابایت این دیتاسنتر خرید کنید ، ما این دیتاسنتر را بسیار به شما پیشنهاد می کنیم