ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین فارسی ساز whmcs برا خرید؟

ParsWebIT
April 29th, 2012, 17:18
با سلام و عرض ادب
جهت خرید فارسی ساز whmcs 2 سایت در نظرم هست
1. فراسو سامانه که هزینه فارسی سازشون 40.000 تومان هست
2. سایت venon.ir که 20.000 تومان هست

با فراسو قبلا زیاد کار کردم و میدونم پشتیبانی و کارشون خوب هست اما با venon.ir نه!
لطفا کسانی که تجربه خرید رو داشتن راهنمایی کنند که کدوم یک از این 2 جا برای خرید فارسی ساز؟ یا اگر جای دیگری رو هم میشناسید بفرمایید

ممنون

vahab00
April 29th, 2012, 19:06
با سلام و عرض ادب
در صورت تمایل ما هم میتونیم با قیمت خیلی کمتری در خدمتتون باشیم
لینک تو امضام هست
دمو هم موجود هست
در صورت تمایل در خدمتتون هستیم

hostspace
April 29th, 2012, 19:55
رایگان تو اینترنت هست
فارسی سازهایی هم دیدم که حتی ایمیل های ارسال رو هم فارسی میکنه
چرا از اونها استفاده نمی کنید ؟

keywan
April 29th, 2012, 21:36
با سلام و عرض ادب

با فراسو قبلا زیاد کار کردم و میدونم پشتیبانی و کارشون خوب هست اما با venon.ir نه!
لطفا کسانی که تجربه خرید رو داشتن راهنمایی کنند که کدوم یک از این 2 جا برای خرید فارسی ساز؟ یا اگر جای دیگری رو هم میشناسید بفرمایید

ممنون

سلام من از ونون گرفتم و پشتیبانیشون بصورت تیکت هست و علاوه بر پشتیبانی فارسی ساز مشکلات دیگه ای رو که داشتم رو هم کمک کزذن و حل شد

100% تایید میشه ونون

hannah
April 29th, 2012, 22:55
فارسی ساز فراسو استفاده نکردم ولی کلا تو این مسائل من فراسو ترجیح میدم ( البته پول اسمو رسمشو میگیره ولی خوب پشتیبانیش عالیه )

ParsWebIT
April 30th, 2012, 01:28
ممنونم از همه دوستان

loginvps.com
April 30th, 2012, 01:45
یه سرچ کنی تو اینترنت گیرت میاد . من همین کارو کردم و نصب کردم هیچ مشکلی ندارم

Arashdn
May 2nd, 2012, 08:56
من از فراسو گرفتم
اولا بگم که فارسی سازش هیچ فرقی با فارسی ساز های موجود تو نت نداره و تازه بعضی از فارسی ساز ها از مال فراسو هم بهتره
بهش تیکت زدم میگم ایمیلام فارسی نشده ، میگه 40 تومن دیگه بده تا قالب و ایمیل فارسی بهت بدیم
ویرایش : بالاخره بعد کلی چونه زدن دیتابیس میل های فارسی رو بهم دادن
تازه اومده محتویات فایل persian.php رو وصل کرده به یه فایل دیگه که اونو کد کرده
آخه مگه فایل زبان رو کد میکنن ؟!
از اینم بگذریم
جالب تر اینه که اگه لایسنس تون اکتیو نشه کل پرتال رو زبان فارسی time out میده ....
خلاصه من فارسی ساز فراسو رو گرفتم ولی دوباره برگشتم رو فارسی ساز های رایگان که تو نت پره

razavihost
May 5th, 2012, 22:35
venon.ir
من از ایشون گرفتم و حرف نداره کارشون
چند بار هم مشکل داشتم برام سریع درست کردن.البته مشکل از سرور من بود.

vahidmom
May 5th, 2012, 22:49
ما تو سایتمون از یه سری از سرویس های فراسو استفاده میکنم
ابتدا لاینسس خود whmcs
فارسی ساز
دو درگاه پرداخت
ماژول ثبت دامنه ملی

تو این مدت هم هیچ موردی ندیدیم و هر مشکلی داشتیم به بهترین نحو پاسخگو بودند
از تموم سروس هاشون هم راضی هستیم

damashi
May 5th, 2012, 23:05
سلام دوست عزیزم برو از ونون بگیر قیمتش مناسب هست علاوه بر اینکه فارسی سازش هر وقت ورژن جدید بیاد به سرعت اپدیت میشه و در دسترس شما قرار میده و ماژول های بانکی هم مال 2 تا بانک رو دارن بازم قیمتشون مناسب تر هست نسبت به فراسو و البته پشتیبانی خوبی هم داره این اقای ظهور کاری علاوه بر اینکه ادم محترمی هستن خیلی هم با انصاف تشیف دارن کلا کارش درسته

Hostine
May 5th, 2012, 23:11
باسلام

دوست عزیز با آی دی یاهو من تماس بگیر به رایگان در اختیارت میزارم

موفق باشید

keywan
May 6th, 2012, 03:12
بنده هم از ونون گرفتم کارشون حرف نداره بارها شده که مشکل داشتم و با اینکه ربطی به ایشون نداشته کلا برام رفع مشکل کردن و بطور رایگان

اصلا با فراسو کار نکردم و نظری نمی تونم بدم

damashi
May 6th, 2012, 03:15
من وقتی میبینیم یکی برای یه خرید کوچیک یه تاپیک میزنه خندم نمیگیره ولی برای یه فارسی ساز 20 تومنی واقعا اینهمه تایید برای یه شرکت بسته ها برو بخر دیگه از همین ونون (http://venon.ir) بخر خیال مردم رو راحت کن دیگه بابا :d

ParsWebIT
May 7th, 2012, 20:51
من خریداری کردم فارسی ساز رو از جایی
حالا اومدن اتفاقی دیدم ماشالله چقدر اسپم کردن دوستان :115:

damashi
May 7th, 2012, 20:57
شما تاپیک زدی واقعا که اینجا تاپیک زدی ما اومدیم جواب دادیم . اونوقت میشه اسپم! چه جالب پس به دیگه بچه ها اسپم ندن کلا فروم هم بخوابه :d

ParsWebIT
May 8th, 2012, 02:19
من وقتی میبینیم یکی برای یه خرید کوچیک یه تاپیک میزنه خندم نمیگیره ولی برای یه فارسی ساز 20 تومنی واقعا اینهمه تایید برای یه شرکت بسته ها برو بخر دیگه از همین ونون (http://venon.ir) بخر خیال مردم رو راحت کن دیگه بابا :d

بحث سر 20 تومن نبوده جناب! سر درست فارسی کردن و نوشتار صحیح بوده

damashi
May 8th, 2012, 02:25
با سلام و عرض ادب

ممنون

پس چرا قیمت رو مطرح کردید میخواستید بگید ونون هست فراسو هم هست نوشتید ونون اینقدر فراسو اینفدر شما همچین چیزی رو مطرح کردید خودت بخون قیمت زدی و پشتیبانی همه بچه ها هم ونون رو تایید کردن منم گفتم شما برو بخر خوبه و اینا شما چرا بد میگیری نوشتی اسپم و اینا اگر چیزی نوشتیم برای خاطر شما بود و اله که قصد دیگه ای نبود به هر صورت همیشه سعی کنید کمی جنبه به خرج بدید خوبه

RapB0y
May 8th, 2012, 03:07
ونون تایید میشه

keywan
May 8th, 2012, 13:19
من خریداری کردم فارسی ساز رو از جایی
حالا اومدن اتفاقی دیدم ماشالله چقدر اسپم کردن دوستان :115:

اصولا کسانی که به تاپیکی که شما زدید میان و نظر میدن به شما احترام گذاشتن و نظرشون رو برای شما گفتن که انتخاب برای شما راحت تر باشه
و نکته دیگر اینکه وقتی یک تاپیک رو باز می کنید و خرید رو انجام می دید 1 زحمت هم بکشید خودتونم 1 پست اسپم بزنید و اعلام کنید : % خرید انجام شده و این تاپیک بسته میشه %

ParsWebIT
May 8th, 2012, 14:20
خرید انجام شد از فراسو
فارسی سازی از لحاظ انشا و دستوری بسیار خوب هست
بعضی جاها تحت الفظی ترجمه نشده که کاربر گمراه نشه
نصب آسان و کامل هست
از تمامی دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم