PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در آموزش

mojtaba_azad
April 28th, 2012, 23:44
با سلام به دوستان
من یه سرور مجازی دارم و آموزش کامل ساخت و کانفیگ ftp و می خوام کاری کنم سایتم که از جای دیگه هست لینک بشه به این سر ور مجازی یا به عبارتی میخوام سرور مجازیم تبدیل به هاست دانلود بشه و فایلامو بزارم اونجا و در سایتم بتونم لینک دانلودشو بزارم .
باتشکر منتظر کمک شما دوستان هستم

allbert
April 29th, 2012, 00:16
ویندوز سرور 2008 تهیه کنید

iis7 رو نصب و کانفیگ کنید بدون مشکل میتونید لینک دانلد بدید یا اکانت ftp بسازید

hannah
April 29th, 2012, 06:17
میتونید با نصب یک xampp روی سرور ویندوز 2003 این کارو انجام بدید و فایل ها رو تو یک قسمت مخصوص از سرور بریزید و یک دامنه هم بزارید و یک هاست واسش بسازید و اون رو ریدایرکت کنید به ای پی سرور

mizbanaval
April 29th, 2012, 09:42
با سلام 2 سخن بالا تایید میشه ولی اگه بازدید بالایی دارین iis بهتره برای متصل کردن دامنه هم از dns server استفاده نمایید اموزشش در همین سایت موجوده به صورت پراکنده
موفق باشید

Maya
April 29th, 2012, 17:30
بهترین راه ای ای اس هست که دوستان عرض کردند و روی ویندور بهتر از xammp جواب میده

aligoli
April 29th, 2012, 17:56
کلا، روش اصلی و اصولی تر، استفاده و نصب ویندوز سرور 2008 هست و نصب و iss 7 هست ؟
------------
چند روش موجود داره برای ارایه هاست دانلود ؟

mizbanaval
April 29th, 2012, 18:50
سلام مجدد
هاست دانلود از پلسک استفاده کنید مدریت (درسته سنگینه و گرافیک خوبی داره البته اگه واسه فروش هاست دانلود میخاین لایسنس بگیرین خاهشا کرک استفاده نکنید به هیچ عنوان کرکشم مشکوک هست)
موفق باشید

mojtaba_azad
April 29th, 2012, 19:10
با سلام به همه دوستان با تشکر از شما می خواستم آموزش iis 6 رو تا انجام بدم لطفا راهنمایم کنید

mizbanaval
April 29th, 2012, 19:15
سلام
نگفتید واسه چه کاری میخاین ؟ واسه فروش هاست دانلود یا استفاده شخصی؟
موفق باشید