توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف رم کم در پنل
hamid_11605
April 28th, 2012, 17:42
سلام
دوستان و اساتید محترم از شما سوالی داشتم
کدوم پنل از نظر سبکی و مصرف کم رم در سرور مجازی پایین تر هست؟
سی پنل
دایرکت ادمین
کلوکسو
برای مصرف سیستم وبلاگ دهی حدودا چقدر رم نیاز هست؟
empratoor
April 28th, 2012, 17:50
سلام
دوستان و اساتید محترم از شما سوالی داشتم
کدوم پنل از نظر سبکی و مصرف کم رم در سرور مجازی پایین تر هست؟
سی پنل
دایرکت ادمین
کلوکسو
برای مصرف سیستم وبلاگ دهی حدودا چقدر رم نیاز هست؟
واسه سیستم وبلاگ دهی فکر کنم سی پنل استفاده کنی با یه منیج خوب بدون مشکل می تونی کارت رو شروع کنی.
دایرکت ادمین هم خوبه ولی با سیستم وبلاگدهی فکر کنم مشکلاتت بیشتر باشه نسبت به سی پنل. (خودم دایرکت ادمین رو واقعا قبول دارم! )
بسته به تعداد وبلاگ هات و منابعی که مصرف می کنی هست دیگه!واسه شروع فکر کنم رم 2 گیگ فعلا جوابگو باشه تا آینده که انشالله فعالیتتون گسترش پیدا کنه که باید بالاتر و بیشتر از اون سرور اختصاصی خریداری کنید....
hannah
April 28th, 2012, 22:45
پیشنهاد میکنم واسه شروع از سرور مجازی استفاده نکنید چون مشکل های تنظیمات امنیتی و منابع سرور وقت شما رو میگیره ولی برای شروع اگر میخواهید با رم پایین کار رو شروع کنید مثلا 512 یا 1 گیگ دایرکت ادمین توصیه میشه ولی جای سیپنل رو هیچ چی نمیتونه بگیری ( به نظر من )
OnlineServer
April 28th, 2012, 23:18
با توجه به این مورد استفاده ای که شما میگید من توصیه ام این هست که از هیچ کنترل پنلی استفاده نکنید.
هزینه ای که میخواهید برای لایسنس و غیره کنید یک بار برای راه اندازی و کانفیگ صحیح سرورتون کنید تا با کمترین امکانات سخت افزاری , استفاده بهینه را از سرور ببرید.
hamid_11605
April 29th, 2012, 10:57
با توجه به این مورد استفاده ای که شما میگید من توصیه ام این هست که از هیچ کنترل پنلی استفاده نکنید.
هزینه ای که میخواهید برای لایسنس و غیره کنید یک بار برای راه اندازی و کانفیگ صحیح سرورتون کنید تا با کمترین امکانات سخت افزاری , استفاده بهینه را از سرور ببرید.
مگر بدون کنترل پنل میشه یه سرور مجازی رو کنترل کرد
بدون پنل دسترسی به جای نداریم که
OnlineServer
April 29th, 2012, 12:26
بله میشه تمام سرویس های مورد نیاز برای هاست کردن وب سایتتون رو روی لینوکس مینیمال نصب کرد .
دسترسی به فایل ها از طریق اف تی پی و ssh هست .
برای دیتابیس هم پنل phpmyadmin نصب میشه براتون.
hamid_11605
April 29th, 2012, 16:14
بله میشه تمام سرویس های مورد نیاز برای هاست کردن وب سایتتون رو روی لینوکس مینیمال نصب کرد .
دسترسی به فایل ها از طریق اف تی پی و ssh هست .
برای دیتابیس هم پنل phpmyadmin نصب میشه براتون.
هاست نمی خواهم بدم که یه وی سی دارم می خواهم سیستم وبلاگ دهی نصب کنم ولی کنترل پنل ها رم زیادی مصرف میشه
اگر یه زمانی با این روشی که گفتید میشه مشکلات اون رو سریع رفع کرد
iFire
April 30th, 2012, 21:47
موافقم