توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برگرداندن فایل های سایت
beabrem
April 26th, 2012, 22:01
بنده از هاست خود در قسمت file manager تمام فایل ها و حتی فایل های پیش نیاز رو پاک کردم و دامنه خود را نیز پاک کردم دیگه نمیدونم چطور میشه دوباره فایل های اورد البته دلیل این کار هم این بود که می خواستم جوملا قدیمی رو به روز کنم تو یه سایت خوندم که باید از هاست قدیمی رو پاک کنی جدید نصب کنی یکی یه راهنمایی کنه
slashflash
April 26th, 2012, 22:12
فکر کنم موضوع نامناسب باشه . لطفاً نصبت به تغییر آن اقدام کنید.
shahab-f
April 26th, 2012, 22:17
از هر کس که هاست میگیرید بخواین آخرین بک آپ و (در صورتی که بک اپ هفتگی یا روزانه بر میدارند) رو ریستور بفرمایند-
پایدار باشید
به ادمین سرور ایمیل بدید
در ضمن موضوع تاپیک هم خیلی جالب بود :d
beabrem
April 27th, 2012, 01:36
از این که این قدر زود جوابم دادید تعجب کردم به این سرعت اما در کل از شما تشکر می کنم
Metalik
April 27th, 2012, 09:30
بنده از هاست خود در قسمت file manager تمام فایل ها و حتی فایل های پیش نیاز رو پاک کردم و دامنه خود را نیز پاک کردم دیگه نمیدونم چطور میشه دوباره فایل های اورد البته دلیل این کار هم این بود که می خواستم جوملا قدیمی رو به روز کنم تو یه سایت خوندم که باید از هاست قدیمی رو پاک کنی جدید نصب کنی یکی یه راهنمایی کنه
در کل نیازی به دریافت فایل بک آپ نیست.
زمانی که شما فایل ها را پاک می کنید، دیتابیس پاک نمی شود. با وجود دیتابیس قبلی روی هاست، کافی است جوملای ورژن جدید را روی هاست خود آپلود کرده و اطلاعات دیتابیس قبلی را در فایل configuration وارد کنید. سایت قبلی شما با جوملای جدید بالا خواهد آمد.
beabrem
April 27th, 2012, 10:19
با سلام
البته بنده نمی دونستم که موضوع بر اساس متن اول انتخاب میشه خب دوست گرامی به شرکتی که هاست گرفتم ایمیل زدم سوم در مورد اون دوست که می گفت از دیتا بیس کمک بگیر به سری عکس از صفحه هاست گرفتم من که نمیدونم دیتا بیس رو چه جوری بیارم
566156625663
shazo
April 27th, 2012, 12:23
سلام
از جايي كه سرور گرفتين
تيكت + آخرين بك آپ سايت
آپديت جوملا
انجمن جوملا و گرفتن آخرين ورژن جوملا
سر نصب مشكل داشتين پ خ كنيد..
sh_edin
April 27th, 2012, 12:28
ای بابا - دست عزیز شما یه تیکت برای واحد پشتیبانی کنید بگید آخرین بک آپو ریستور کنه همین در عرض 1 ساعت سایتتون میاد بالا
beabrem
April 29th, 2012, 21:07
سلام به واحد پشتیبانی تیکت زدم اما مثل این که اینها می گن نداریم اگه هم خواستی تغییرات بدی باید یه مبلغی را از بابت پول لوتی به ما بدی اخرش منصف شدم خودم رفتم از نوع شروع کردم جوملا رو نصب کردم برا اوردن اون فایل ها هم اگه فایل اول رو دستی وارد کنی بقیه که فایل های مادر هستن میاند به هر حال جوملا رو نصب کردم حل شد فقط از دوستان می خواستم اطلاعات بگیرم کدم هاست بهترین پشتیبانی رو داره (منظور همون شرکت )
hostspace
April 29th, 2012, 22:17
سلام به واحد پشتیبانی تیکت زدم اما مثل این که اینها می گن نداریم اگه هم خواستی تغییرات بدی باید یه مبلغی را از بابت پول لوتی به ما بدی اخرش منصف شدم خودم رفتم از نوع شروع کردم جوملا رو نصب کردم برا اوردن اون فایل ها هم اگه فایل اول رو دستی وارد کنی بقیه که فایل های مادر هستن میاند به هر حال جوملا رو نصب کردم حل شد فقط از دوستان می خواستم اطلاعات بگیرم کدم هاست بهترین پشتیبانی رو داره (منظور همون شرکت )
هر شرکتی بنا به سیاست خودش کار میکنه
بستگی داره که منظورتون از پشتیبانی چی باشه
بعضی شرکت ها همه کارها رو رایگان براتون انجام می دن ، اما بعضی دیگه پول میگیرن
ma2010
May 12th, 2013, 20:28
سلام
شرمنده یه سوال که تقریبا موضوعش همینه
من برای انتقال هاستم یه بک آپ گرفتم از هاستینگ قبلی ولی وقتی ریسنور کردن رو هاست جدید 100 تا 120 تب دیتابیس پاک شده بود و با توجه به اینکه یوزر و پوستامم تو همون تب های پاک شده بود دیگه پستام نیستن چطور میتونم پستام و کاربرارو برگردونم به اول؟
bronze
May 12th, 2013, 21:55
سلام
شرمنده یه سوال که تقریبا موضوعش همینه
من برای انتقال هاستم یه بک آپ گرفتم از هاستینگ قبلی ولی وقتی ریسنور کردن رو هاست جدید 100 تا 120 تب دیتابیس پاک شده بود و با توجه به اینکه یوزر و پوستامم تو همون تب های پاک شده بود دیگه پستام نیستن چطور میتونم پستام و کاربرارو برگردونم به اول؟
سلام
هر دو سرور دایرکت ادمین هستند؟
در این صورت احتمالا بک آپ از هاست اصلی درست گرفته نشدده است
ma2010
May 12th, 2013, 21:59
نه هردو سی پنل هستن
اره درست بک آپ نگرفتن ولی خوب هاست اولیه هم لج کردم و دیگه بم بک آپ نمیده نمیشه یه جوری تب هارو برگردوند که پست و ... بیان بالا؟
bronze
May 12th, 2013, 22:43
خودتان از داخل سی پنل هاست اول فول بک آپ بگیرید بعد لینکش رو بدید به پشتیبانی هاست دوم تا ریستور کنند.
یا از داخل phpmyadmin دیتابیس رو export کنید و در هاست جدید import کنید. از آموزش هایی که در اینترنت هست کمک بگیرید.
ma2010
May 12th, 2013, 23:06
دسترسی به هاست اولمو قطع کردن دادا
دیگه چطوری میشه؟
mohsen1600
May 13th, 2013, 01:50
سلام دوست عزیز طبق گفته دوستان گرامی تنها راه یا داشتن یکی کپی سالم از دیتابیس هست که شما میگید به هاست اولی دسترسی ندارید میتونید برید از مدیر اولی هاستتون بخواید واسه چند لحظه هاستتون رو باز کنه و به مدیر هاست جدید بگید که بره و فول بکاپ از اطلاعاتتون بگیره و انتقال بده البته اگه انتقال رایگان باشه و یا خودتون برید این کار رو انجام بدید
ma2010
May 13th, 2013, 09:24
مشکل منم همینه که تهران هاستینگ حرف ادمی زاد حالیش نمیشه اگه حالیش میشد که بک آپ میداد نیاز نبود بیام اینجا بگم