توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی دومین
khalilonline
April 25th, 2012, 16:26
با سلام.
من برای نمایندگی دومین از ریسلر کلاب میخوا استفاده کنم دوستان نظرتون راجبش چیه؟ریسلر کلاب خوبه یا دایرکتی؟
در سایت ریسلر کلاب باید با مشخصات یه فرد خارجی ثبت نام کنیم یا اینکه باید مشخصات خودمون رو صحیح وارد کنیم.منظورم کشور و...هست.
باسپاس
sebastian
April 25th, 2012, 16:58
با سلام.
من برای نمایندگی دومین از ریسلر کلاب میخوا استفاده کنم دوستان نظرتون راجبش چیه؟ریسلر کلاب خوبه یا دایرکتی؟
در سایت ریسلر کلاب باید با مشخصات یه فرد خارجی ثبت نام کنیم یا اینکه باید مشخصات خودمون رو صحیح وارد کنیم.منظورم کشور و...هست.
باسپاس
دوست عزیز ریسلر کلاب نمایندگی ثبت دامنه ی دایرکتی رو به شما میده که برای این کار باید مشخصات حقیقی رو وارد کنید در ضمن ازتون اسکن پاسپورت هم میخوان
khalilonline
April 25th, 2012, 17:00
یعنی من که پاسپورت ندارم نباید این کارو کنم؟
mehdi.gh
April 25th, 2012, 17:03
به نظر من بهتره که از یه شرکت داخلی زیر نمایندگی بگیرین
مثلا
irPowerWeb نمایندگی ثبت دامنه - میزبان مطمئن وب سایت شما (http://www.irpowerweb.com/reseller/domain)
به نظر من که بهترین شرکت در این زمینه هست
khalilonline
April 25th, 2012, 17:14
هزینه پاسپورت چنده؟
sebastian
April 25th, 2012, 17:40
هزینه پاسپورت چنده؟
باید اقدام کنید برای تهیه اش دیگه البته باید کارت پایان خدمت و یه سری مراحل اداری دیگه هم هست که باید انجام بدید
ولی خوب راه دیگه ای هم هست که از پاسپورت شخص دیگری و با مشخصات اون ثبت نام کنید و ریسلر بگیرید
یا اینکه از یکی نماینده های ریسلر کلاب یه نمایندگی تهیه کنید که از معایبش اینه که قیمت ثبت دامنه ها نسبت به نمایندگی مستقیم ریسلر کلاب کمی بیشتر براتون تموم میشه
sarvar
April 25th, 2012, 18:10
دوست عزیز ریسلر کلاب نمایندگی ثبت دامنه ی دایرکتی رو به شما میده که برای این کار باید مشخصات حقیقی رو وارد کنید در ضمن ازتون اسکن پاسپورت هم میخوان
کی گفته اسکن پاسپورت میخوان اصلا چنین چیزی نیست
اسکن از کسی میخوان که پرداخت را انجام داده باشد یعنی صاحب کارت اعتباری
sebastian
April 25th, 2012, 18:13
خوب دیگه لازم هستش دیگه
amirfateh
April 25th, 2012, 18:32
سلام توضیحات دوستان صحیح بود
ما می تونیم نمایندگی با قیمت ارزان تر از slab 2 تقدیم تون کنیم.:
http://www.webhostingtalk.ir/f23/46509/
باتشکر،
فاتح
parsianweb
April 25th, 2012, 18:50
به نظر من بهتره که از یه شرکت داخلی زیر نمایندگی بگیرین
مثلا
irPowerWeb نمایندگی ثبت دامنه - میزبان مطمئن وب سایت شما (http://www.irpowerweb.com/reseller/domain)
به نظر من که بهترین شرکت در این زمینه هست
درسته. شرکت خوبیه. هزینه بیشتر می کنی ولی دردسر کمتر داره
aligoli
April 25th, 2012, 21:37
با پی پال هم میشه، درسته ؟ خوب با پی پال چرا پرداخت نشه ؟
sebastian
April 25th, 2012, 21:42
با پی پال هم میشه، درسته ؟ خوب با پی پال چرا پرداخت نشه ؟
آخرش شما واسه اون پی پال هم باید برای verfy کردن اکانت بالاخره پاسپورت داشته باشی :D
khalilonline
April 26th, 2012, 12:17
دوستان کسی که میخواد برای من پرداخت رو انجام بده توی آلمان تشریف داره از اقواممون هست ، حساب پیپال هم داره. دیگه پاسپورت نمیخواد؟
سپاس
the_coder
April 26th, 2012, 14:55
دوستان کسی که میخواد برای من پرداخت رو انجام بده توی آلمان تشریف داره از اقواممون هست ، حساب پیپال هم داره. دیگه پاسپورت نمیخواد؟
سپاس
سلام
از هر روشی که پرداخت رو انجام بدید باید مدرک شناسایی (پاسپورت) و امضاء (به صورت دستی) رو ارسال کنید براشون
موفق باشید