ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش گذاشتن تعرفه

Dash mehdi
April 25th, 2012, 13:36
درود

من اگه بخوام تعرفه میزبانی بذارم باید از کدوم قسمت انجام بدم؟
یعنی اگه کسی اون پنل رو انتخاب کرد پس از پرداخت به صورت خوکار براش فعال بشه.
پنل من فارسیه ولی می خوام دقیق بدونم و همچنین چه تغییراتی باید در whm داد؟آیا باید اونجا هم دسته بندی کنیم؟

wanener
April 25th, 2012, 13:41
اول شما باید سرور رو تعریف کنید
اگر سی پنل هستید بجای پسورد باید مقدار هش شده او رو در قسمت پائین صفحه تعریف سرور که میتونید ماژول کنترل پنل و انتخاب کنید وارد کنید
بعدش باید بری پکیج های هاستینگ رو توی سی پنل تعریف کنید و وقتی خواسهتید یک محصول بسازید نوع محصول رو بزارید وب هاستینگ و بعد توی قسمت اتوست آپ هم نام دقیق پکیج رو که توی سی پنل ساختید تعریف کنید !

Dash mehdi
April 25th, 2012, 13:46
اول شما باید سرور رو تعریف کنید
اگر سی پنل هستید بجای پسورد باید مقدار هش شده او رو در قسمت پائین صفحه تعریف سرور که میتونید ماژول کنترل پنل و انتخاب کنید وارد کنید
بعدش باید بری پکیج های هاستینگ رو توی سی پنل تعریف کنید و وقتی خواسهتید یک محصول بسازید نوع محصول رو بزارید وب هاستینگ و بعد توی قسمت اتوست آپ هم نام دقیق پکیج رو که توی سی پنل ساختید تعریف کنید !

میشه کمی دقیق تر و مرحله به مرحله بگید؟

Dash mehdi
April 25th, 2012, 18:33
درود

من از قسمت whmcs که فارسی سازش رو نصب کردم محصولات رو اضافه می کنم.
حالا اگه میشه بقیه قسمتاش مثل اضافه کردن از whm هم توضیحی بدید کامل.

هاست 97
April 25th, 2012, 22:04
http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/

PerDon
April 25th, 2012, 22:13
شما که بلد نیستی با whmcs کار کنی ، چرا هاستینگ میزنی؟ :62:

همه یک ریسلر میخرن و هاستیگ میزنن شما چه طور ؟:-o

حالا چند روز دیگر امتحانات تمام میشه ، پدران گرامی کامپیوتر های فرزندان میدن بهشون هاستینگ های فصلی شروع به کار میکنند ..

Dash mehdi
April 25th, 2012, 22:54

حالا چند روز دیگر امتحانات تمام میشه ، پدران گرامی کامپیوتر های فرزندان میدن بهشون هاستینگ های فصلی شروع به کار میکنند ..

از قدیم گفتن امان از تجربه :-&

sarwhost
April 25th, 2012, 22:59

هیچ وقت به کسی تحین نکنیم و ناامیدش نکنیم هیچکس از شکم مادر اینارو بلد نبوده این انجمن برای اینکار راه اندازی شده و ماهانه این همه دارن خرجش میکنن نه برای تفریح برای یاد دادن و حل مشکل
امیدوارم ناراحت نشین از انتقادم

PerDon
April 25th, 2012, 23:03
از قدیم گفتن امان از تجربه :-&

خوشبختانه ، نه من تا به حال هاستینگ داشتم و اینکه با بابام حدود 20-30 hezar km فاصله دارم ;)

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

هیچ وقت به کسی تحین نکنیم و ناامیدش نکنیم هیچکس از شکم مادر اینارو بلد نبوده این انجمن برای اینکار راه اندازی شده و ماهانه این همه دارن خرجش میکنن نه برای تفریح برای یاد دادن و حل مشکل
امیدوارم ناراحت نشین از انتقادم

نه ناراحت نمیشم طبقه شناختی که داشتم ازشون گفتم