ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد و بررسی سرور ex10 هتزنر

persiantools
April 25th, 2012, 09:48
سرور جدید هتزنر به آفرهاش اضافه شد سرور جدید 64 گیگ رم داره :111: پروسسورش هم خیلی قویه . لطفا دوستانی که بیشتر سررشته دارند یک نقد کلی از این سرور داشته باشند .

shahmoradi
April 25th, 2012, 10:16
با سلام نقد و بررسی های دوستان در این تاپیک صورت گرفته
http://www.webhostingtalk.ir/f41/46785/

فکر کنم در چند روز اینده شاهد ارزان شدن سرور مجازی باشیم

Metalik
April 25th, 2012, 10:27
یک اشکال مهمش اینه که رمش ecc نیست.

persiantools
April 25th, 2012, 10:43
یک اشکال مهمش اینه که رمش ecc نیست.
بله اگه رمش ecc بود و یک هارد ssd کم حجم هم روی سرور می گذاشت فوق العاده تر می شد

faranetwork
April 25th, 2012, 10:44
مگه فوتبال هست یا فیلم سینمایی که نقد و بررسی میکنین؟؟؟؟ سرور رو تست میکنن !!!!

Metalik
April 25th, 2012, 10:51

هر چیزی رو می شه review کرد. سرور یه مشخصات اولیه داره، بحث تستش هم هست که شما گفتید.

persiantools
April 25th, 2012, 10:51

خب شما بگیرید تست کنین نتیجه اش رو به ما هم بگین :)

faranetwork
April 25th, 2012, 10:55
خب شما بگیرید تست کنین نتیجه اش رو به ما هم بگین :)

pc رو هم مگه تست میگیرن آخه :دی آدم یک چیزی رو تست میگیره که ارزش داشته باشه:)

هر چیزی رو می شه review کرد. سرور یه مشخصات اولیه داره، بحث تستش هم هست که شما گفتید.

در مود review و تست در اینترنت موجود هست..اطلاعات cpu در سایت سازنده اش موجود هست...در مورد تست هم باید از کسانی که از هتزنر سرور میفروشن بگیم که یک تست بگیرن ببینیم چطور هست

iNicz.Com
April 25th, 2012, 11:15
سرور قدرتمندی هستش و قیمت بسیار مناسبی هم داره و من شخصا این سرور رو خرید نمیکردم. 100% ترجیح من 2 تا سرور ex4s بودش.
اگه کمی اقتصادی و فنی فکر کنید. احتمالا شما هم به این نتیجه برسید.
هزینه تمدید ماهانه سرور ex10 میشه 109 یورو / حالا 2 تا سرور ex4s میشه 118 یورو
درسته که یک هزینه ستاپ سرور اضافی خواهیم داد. ولی 2 سرور جدا خواهیم داشت 1- 2 هارد اضافی 3 ترا - 10 ترا پهنای باند اضافی - 1 پورت 100 مگ اضافی و 2 سخت افزار جدا.
فقط پول پهنای باند اضافی 5ترا در این دیتاسنتر 90-100 ت هستش. با اینکه ما 10 ترا پهنای اضافی نسبت به ex10 خواهیم داشت.
و ....

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

pc رو هم مگه تست میگیرن آخه :دی آدم یک چیزی رو تست میگیره که ارزش داشته باشه:)

در مود review و تست در اینترنت موجود هست..اطلاعات cpu در سایت سازنده اش موجود هست...در مورد تست هم باید از کسانی که از هتزنر سرور میفروشن بگیم که یک تست بگیرن ببینیم چطور هست

شما که خودت سرور های pc از ovh داری میفروشه ؟؟؟!!! دیتاسنتر های زیادی داریم که به گفته خودشون سرور های supermicro دارند ، ولی نه ساپورت و نه شبکه خوبی دارند !!

persiantools
April 25th, 2012, 11:21
سرور قدرتمندی هستش و قیمت بسیار مناسبی هم داره و من شخصا این سرور رو خرید نمیکردم. 100% ترجیح من 2 تا سرور ex4s بودش.
اگه کمی اقتصادی و فنی فکر کنید. احتمالا شما هم به این نتیجه برسید.
هزینه تمدید ماهانه سرور ex10 میشه 109 یورو / حالا 2 تا سرور ex4s میشه 118 یورو
درسته که یک هزینه ستاپ سرور اضافی خواهیم داد. ولی 2 سرور جدا خواهیم داشت 1- 2 هارد اضافی 3 ترا - 10 ترا پهنای باند اضافی - 1 پورت 100 مگ اضافی و 2 سخت افزار جدا.
فقط پول پهنای باند اضافی 5ترا در این دیتاسنتر 90-100 ت هستش. با اینکه ما 10 ترا پهنای اضافی نسبت به ex10 خواهیم داشت.
و ....

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

شما که خودت سرور های pc از ovh داری میفروشه ؟؟؟!!! دیتاسنتر های زیادی داریم که به گفته خودشون سرور های supermicro دارند ، ولی نه ساپورت و نه شبکه خوبی دارند !!

بستگی به استفاده هر شخص یا شرکت داره . بعضی از شرکتها مصرف پهنای باندشون خیلی کمه و نیاز زیادی به 20 ترا پهنای باند ندارند . در ضمن 6 ترابایت هارد هم خیلی خیلی زیاده و به نظر من یک کانفیگ با یک هارد 500 گیگ ssd به جای 6 ترا میگذاشت هم خوب بود

iNicz.Com
April 25th, 2012, 11:25
بستگی به استفاده هر شخص یا شرکت داره . بعضی از شرکتها مصرف پهنای باندشون خیلی کمه و نیاز زیادی به 20 ترا پهنای باند ندارند . در ضمن 6 ترابایت هارد هم خیلی خیلی زیاده و به نظر من یک کانفیگ با یک هارد 500 گیگ ssd به جای 6 ترا میگذاشت هم خوب بود

راستش ، من با توجه به مصرف اکثریت این ها رو نوشتم چون 90% خریداران این سرور ها vps میفروشند.

persiantools
April 25th, 2012, 11:28
بله
فکر می کنم من تنها کسی در دنیا باشم که این سرور رو برای هاستینگ عادی می خوام (البته می خوام یک هارد ssd و پورت 1 رو هم بهش اضافه کنم )

alireza9549
April 29th, 2012, 14:49
با سلام
از دوستانی که این سرور را دارند یا اطلاعاتی در مورد این سرور دارند . لطفا در نظر سنجی شرکت کنند
http://www.webhostingtalk.ir/f10/47055/

srsh
April 29th, 2012, 14:53
با سلام نقد و بررسی های دوستان در این تاپیک صورت گرفته
http://www.webhostingtalk.ir/f41/46785/

فکر کنم در چند روز اینده شاهد ارزان شدن سرور مجازی باشیم

این سرور شیشصد تومانی ارائه نشد؟؟
این فردا صبح چند روز گذشته ولی ...