توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید مستقیم سرور با دو روش، چگونه ؟
aligoli
April 24th, 2012, 22:54
سلام
------------
من میخوام سرور تهیه کنم از هتز، به راهنمایی و همیاری با دو روش نیازمندم :
1. اگر کسی میتونه برام سرور رو Pay کنه، یعنی در پنل خودم، فقط ماه به ماه یه سه ماه ، سه ماه، شناسه و رمز عبور رو میدم و لاگین و پرداخت کنه برام ...
2. دوستانی که تجربه خرید مستقیم از این DC رو داشتن، لطفا تجربیاتشونو در اختیار من بذارن، قطعا جبران خواهم کرد، چون من طراحی سایت انجام میدم، نمونه کار هم زیاد دارم که اگر کسی خواست براش پیام خصوصی میدم. و خلاصه بگه، به ویزا مجازی میشه ماه به ماه پرداخت داشت ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ و ... !
متشکر از دوستانی که موفقیت رو برای همه آرزو مندند.
aph
April 24th, 2012, 23:02
سلام
------------
من میخوام سرور تهیه کنم از هتز، به راهنمایی و همیاری با دو روش نیازمندم :
1. اگر کسی میتونه برام سرور رو Pay کنه، یعنی در پنل خودم، فقط ماه به ماه یه سه ماه ، سه ماه، شناسه و رمز عبور رو میدم و لاگین و پرداخت کنه برام ...
2. دوستانی که تجربه خرید مستقیم از این DC رو داشتن، لطفا تجربیاتشونو در اختیار من بذارن، قطعا جبران خواهم کرد، چون من طراحی سایت انجام میدم، نمونه کار هم زیاد دارم که اگر کسی خواست براش پیام خصوصی میدم. و خلاصه بگه، به ویزا مجازی میشه ماه به ماه پرداخت داشت ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ و ... !
متشکر از دوستانی که موفقیت رو برای همه آرزو مندند.
سلام
دوست عزیز فکر نکنم با کارت مجازی انجام شه.
چون اسکن کارت رو می خوان .
می تونید بدید براتون به هتزنر صرافی ها حواله کنند در ضمن کارت قیزیکی هم به نظر سیو میشه و هیچ کس این کار رو براتون انجام نمیده به جز اینه در پنل خودشون برای شما خریداری کنند.
با تشکر.
3245
April 24th, 2012, 23:14
سلام
اگر فردی در آلمان دارید که بدید براتون پرداخت کنه مستقیم و فیریکی عالی هست
اگر فردی رو پیدا کنید براتون پرداخت کنه(در انجمن افراد زیادی هستند) پرداختش مثل پرداخت آنلاین بانک های ایران است
اما... پیشنهاد میدم اگر کارتون فروش و خرید سرور نیست، اصلا قدم در این زمینه نزارید که مستقیم بخرید، چون مشکلات زیادی براتون بوجود میاد براتون در آینده(البته ممکنه)
ارادت:x
aligoli
April 24th, 2012, 23:22
آها ... پس فیزیکی باشه میشه، راستش من مشکلی ندارم اما چون یکم حساس شدم روی این قضیه، وگرنه عزیزانی هستند در همین سایت ... ولی من چون دیدم سرور اختصاصی میگیرن، و بعد ممکنه به دلایلی دیگه این کار و ادامه ندن و انتقال بدن به یکی دیگه، اون طرف هم شاید، باعث اذیت مشتری بشه که مشتری زده بشه و بره روی سرور دیگه و این مشکلات ، خیلی سخت میتونم به کسی اعتماد کنم، وگرنه اگر کسی باشه که ... چرا که نه ...
ولی با این اوضاع گفتم شاید بشه با مجازی خریداری کرد، پس باید کارت فیزیکی باشه، ممنون
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
سلام
اگر فردی در آلمان دارید که بدید براتون پرداخت کنه مستقیم و فیریکی عالی هست
اگر فردی رو پیدا کنید براتون پرداخت کنه(در انجمن افراد زیادی هستند) پرداختش مثل پرداخت آنلاین بانک های ایران است
اما... پیشنهاد میدم اگر کارتون فروش و خرید سرور نیست، اصلا قدم در این زمینه نزارید که مستقیم بخرید، چون مشکلات زیادی براتون بوجود میاد براتون در آینده(البته ممکنه)
ارادت:x
مرسی برادر، اونور کسی هست ولی خیلی نسبتش نزدیک نیست و در کل لغو هست، فردی که پرداخت کنه ... طبق گفته دوستمون مگه اطلاعات کارت ذخیره نمیشه ؟ پس چطور میشه کسی بیاد و پرداخت کنه برام ؟