PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ادد کردن آی پی های جدید گیت وی جدید در vmware

network
April 24th, 2012, 13:56
سلام . پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم که هدفشون کمک کردنه.
من یک ماه پیش سروری گرفتم که vmware esxi نصب بود - چند وی پی اس ساختم ( ویندوز ) و همه چیز هم اوکی بود و هست. چون آی پی ها تمام شد درخواست رنج آی پی دادم و دیتاسنتر برام فرستاد
x.x.x.153 = گیت وی که در حال حاضر دارم استفاده میکنم و توی بخش Dns and Routning برنامه vsphere هم دارم میبینمش کنار DNS
آی پی ای که به vsphere وصل میشم x.x.x.154 هست که تا 158 من آی پی داشتم

آی پی های جدید از x.x.x.224 شروع میشه - بلوک 16 تایی -
که فکر کنم خود x.x.x.224 به عنوان secondary Gateway باید استفاده شه- خوب منم اومدم توی بخش : configuration>networking برنامه و اونجا یک vmkernel ساختم که به سویچ فعلی وصله.
که وقتی پروپرتیس رو میزنم میبینم که یک vmkernel جدید ساخته شده summery اون vMotion and Ip storage هست که اونجا بهش آی پی x.x.x224 رو دادم سابنت مسک هم که 255.255.255.248 خود دی سی داده ( ایکس ال ) و گیت وی هم که تغییر ندادم ( همون x.x.x.153 ) چون فکر کنم کانکشنش از بین میره و نیازی هم نباشه عوض شه ( نمیدونم ) - از لحظه ای که ادد کردم پینگ x.x.x.224 اومد !
یک سرور مجازی ساختم آی پی x.x.x.225 رو دادم و گیت وی x.x.x.224 رو دادم - اما پینگ نداره :)
نمیدونم چرا پینگ کار نمیکنه لطفا توضیح بدید چیکار کنم. ممنون میشم. لطفا پاسخ مفید بدید دیگران هم در آینده استفاده کنند نه مثل من که گشتم و ندید م کسی درست جواب داده باشه.

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

کسی نیست ؟

network
April 24th, 2012, 16:16
دوستان جواب ؟

faranetwork
April 24th, 2012, 16:44
سرورتون مال کدوم دیتاسنتر هست؟

network
April 24th, 2012, 16:56
سلام. این برای ایکس ال هاست هست

Aria
April 24th, 2012, 16:57
سلام.

طبق قواعد باینری VLAN، شما نمیتونید از آی پی 224 استفاده کنید.

ترتیب برای یک بلاک 16 تایی که از subnet شماره 224 گرفته شده به شرح زیر میشه:

Vlan IP = 224
Gateway IP = 225
Usable IPs = 226 until 238
broadcast IP = 239
Next VLAN Subnet IP = 240
subnet = 255.255.255.240

از این روش محاسبه استفاده کنید، مشکل برطرف میشه.

با تشکر.

network
April 24th, 2012, 17:17
5575
5576
ممنون بابت پاسختون . من اینطوری تنطیم کردم اما پینگ نداره باز - آی پی هم بلوک نیست.

faranetwork
April 24th, 2012, 17:20
سلام. این برای ایکس ال هاست هست

با کاربر amirlord صحبت کنید ایشون با این دیتاسنتر زیاد کار میکنن راهنماییتون میکنن

network
April 24th, 2012, 17:22
گت وی رو روی x.x.x.255 هم گذاشتم ( همچنین تنظیم در networking برنامه vsphere ) همچنین آی پی وی پی اس رو x.x.x.226 هم قرار دادم اما نشد باز

iNicz.Com
April 24th, 2012, 17:24
اگه مشکل رو نتونستید برطرف کنید یک ندایی بدید تا شاید براتون ردیف کنم.

network
April 24th, 2012, 17:37
اگه مشکل رو نتونستید برطرف کنید یک ندایی بدید تا شاید براتون ردیف کنم.

اینجا فروم هست تا مشکل افراد برطرف شه - دیگران هم سرچ کنند به اطلاعات دست پیدا کنند و کارشون راه بیافته - طبق صحبتی که در یاهو شد با شما انگار دوست ندارید توی فروم بگید ... دوستان دیگه لطف می کنند... مشک حل شد راه حلشو میزارم تا برای دیگران مفید باشه.

iNicz.Com
April 24th, 2012, 17:40
اینجا فروم هست تا مشکل افراد برطرف شه - دیگران هم سرچ کنند به اطلاعات دست پیدا کنند و کارشون راه بیافته - طبق صحبتی که در یاهو شد با شما انگار دوست ندارید توی فروم بگید ... دوستان دیگه لطف می کنند... مشک حل شد راه حلشو میزارم تا برای دیگران مفید باشه.

من خواستم کارتون راه بیفته. هر کسی تجربه هایی داره که اختیارش با خودشه که بخواهد اموزش بده یا نه !! انشا الله که خودتون پیدا کنید و مشکل برطرف بشه. انتظار نداشته باشین که هر چیزی بصورت public در اختیار همه قرار بگیره !!

Arashdn
April 24th, 2012, 18:09
به دیتاسنتر تیکت بزنید ببنید میتونن آیپپی هاتون رو روی گیت وی اولیه سرورتون route کنن ؟

network
April 24th, 2012, 18:23
به دیتاسنتر تیکت بزنید ببنید میتونن آیپپی هاتون رو روی گیت وی اولیه سرورتون route کنن ؟
ممنون - فکر خوبیه ...

network
April 24th, 2012, 23:22
متاسفانه ساپورت گفت "
Hi,

None of this is part of our technical support. "
به همین سادگی :|

لطفا دوستان کمک کنند...

network
April 25th, 2012, 02:10
دوستان عزیز - مشکل از سمت دیتاسنتر بودش - زیرا باید گیت ویی که برامون قرار میدن بدون اینکه جایی ادد بشه پینگ بده - یعنی من نیازی نبود x.x.x.225 رو توی وی ام ور ادد کنم ( توی بخش نتورکینگ )اونو که ادد میکردیم پینگ میداد - اونو حذف کردم ( چون نیازی نبود اصلا ) دیدم پینگ نمیده - به کمک ادمین عزیز " Aria " به این نتیجه رسیدیم که گیت وی از سمت دیتاسنتر پینگ نمیده - من در تیکتی دوباره تاکید کردم که من اینجا تنظیمات رو انجام دادم و مشکل از سمت خودشونه - بالاخره که چک کردند دیدن آره ی جای کارشون ایراد داشته که درست کردن - پس گیت وی باید تحت هر شرایطی پینگ بده وقتی پینگ نده یعنی باید برید یقه دیتاسنترو بگیرید.
بدین صورت بقیه آی پی هامون هم اوکی شد x.x.x.226 و x.x.x.227 و ... الان هر کدوم رو که به وی پی اس هامون اختصاص بدیم پینگ داره - چون گیت ویشون آپه و پینگ داره !
با تشکر