PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادغام دو درایو در vps ویندوز

mosi2007
April 24th, 2012, 12:39
سلام دوستان چه طوری میتونم تو vsp ویندوز سرور دو تا درایوو یکی کنم بدون اینکه اطلاعات درایو سی از بین بره دو تا درایو دارم درایو دی زیاد مهم نیست توش هیچی ندارم
اگه میشه کمک کنید ؟؟؟

lived
April 24th, 2012, 14:29
راستش منم یه بار دنبال این موضوع بودم و با نرم افزار های مختلف تست کردم و نشد
فکر میکنم توی مجازی ساز راهی نداشته باشه برای این موضوع (که یه درایو پرامیری و یه درایو لاجیکال رو با هم ادغام کنیم)
و فکر میکنم به این دلیل است که ما توی مجازی ساز در اصل یک هارد جدید تعریف میکنیم و در سرور مجازی به شکل درایو میشناسه
و در اصل دو تا هارد داریم نه دو تا پارتیشن مثل سیستم پی سی که دو تاشو یکی کنیم

Maya
April 24th, 2012, 17:04
تنها راه اینکار استافده از نرم افزار است که 100 درصد به مشکل میخورد
موفق باشید

ilmavps
April 24th, 2012, 17:10
میتونید هارد جدید اضافه کنید و ویندوز جدید روی این درایو نصب کنید بعد اطلاعات درایوی که نیاز دارید را به اون درایو منتقل کنید و بعد هارد های اضافی را پاک کنید

البته من این را در نظر گرفتم که شما نیاز به برنامه های نصب شده روی ویندوز قدیمی ندارید و فقط قصدتون ادغام هارد هست این راه حل را هم تا حالا تست نکردم ولی امتحان کردنش خالی از لطف نیست خوشحال میشم دوستان نظر بدند به اطلاعات ما هم اضافه میشه

Warez-Host.IR
April 24th, 2012, 17:21
سلام
برنامه را زیر را در صورت امکان تست کنید :
راسخون - دانلود نرم افزار - تغییر حجم و سایز پارتیشن ها یا چند کلیک ساده EASEUS Partition Master 6.0.1 Server Edition Retail (http://rasekhoon.net/Software/show-4588.aspx)
شاید کارایی مناسب داشت

موفق باشید

mosi2007
April 24th, 2012, 20:20
الان متوجه شدم که از این شرکت از دو دیسک استفاده کرده نه از دو پارتیشن که کلا نمیشه دو دیسک رو یکی کرد ولی یه سوال دیگه دارم که برای اینکه من ومپ رو تو درایو سی نصب کردم و کابران هم هر چی اپلود میکنن بصورت برنامه نویسی شده میره تو پوشهای که توی همون درایو یعنی درایو سی
حالا نمیشه کاری کرد که این دیسک دومی را شیر کرد که اگه دیسک اولی پر شد خود بخود از اون دیسک استفاده کنه اگه نمیشه این کار
یعنی اینکه من باید ومپ رو تو درایو دیگه ای که حجمش زیاد تر یعنی همون دیسک 2 نصب کنم ؟؟

lived
April 25th, 2012, 17:40
الان متوجه شدم که از این شرکت از دو دیسک استفاده کرده نه از دو پارتیشن که کلا نمیشه دو دیسک رو یکی کرد ولی یه سوال دیگه دارم که برای اینکه من ومپ رو تو درایو سی نصب کردم و کابران هم هر چی اپلود میکنن بصورت برنامه نویسی شده میره تو پوشهای که توی همون درایو یعنی درایو سی
حالا نمیشه کاری کرد که این دیسک دومی را شیر کرد که اگه دیسک اولی پر شد خود بخود از اون دیسک استفاده کنه اگه نمیشه این کار
یعنی اینکه من باید ومپ رو تو درایو دیگه ای که حجمش زیاد تر یعنی همون دیسک 2 نصب کنم ؟؟

به نظر من بهتره به پشتیبان سرورتون بگید یه ویندوز با مقدار هارد مورد نیازتون نصب کنه تا تمام مشکلاتتون مرتفع بشه