توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی میکروتیک
websazha
April 24th, 2012, 10:50
دوستان عزیز سرور مجازی با سیستم عامل میکروتیک نیاز دارم حداقل منابع.
از دیتاسنتر Interserver باشه برای هک اکانت ماهواره ای نیاز دارم ای این دیتاسنتر جواب خوبی برای این کار گرفتم.
یا phonix اگر درست بگم/
یا هر دیتاسنتر دیگه 100% مطمئن هستید جواب میده برای این کار چون در بسیاری از ای اس پی ها جواب نمیده.
لطفا با تنظیمات لازم سرور برای این کار باشه.
اگر هم کسی میتونه یه جفت 64 ارائه بده و من هزینه ای پی 2 ومی رو خودم بدم عالی میشه.
websazha
April 24th, 2012, 19:26
کسی سروری نداره!
atilnic
April 24th, 2012, 19:53
سلام
در خدمت هستم
با کانفیگ راگان و کلی سرور روی این دادیم که برای این کار استفاده میشه
آتیل نیک | سرور مجازی آمریکا | سرور مجازی سوئیس | سرور مجازی کانادا | سرور مجازی آلمان | سرور مجازی | هاست لینوکس | ثبت دامنه (http://www.atilnic.com)
سپاس
serverstar.ir
April 24th, 2012, 20:19
دوستان عزیز سرور مجازی با سیستم عامل میکروتیک نیاز دارم حداقل منابع.
از دیتاسنتر Interserver باشه برای هک اکانت ماهواره ای نیاز دارم ای این دیتاسنتر جواب خوبی برای این کار گرفتم.
یا phonix اگر درست بگم/
یا هر دیتاسنتر دیگه 100% مطمئن هستید جواب میده برای این کار چون در بسیاری از ای اس پی ها جواب نمیده.
لطفا با تنظیمات لازم سرور برای این کار باشه.
سلام از Hetzner در خدمتیم
rezahd
April 24th, 2012, 20:32
سلام از ovh فرانسه در خدیمیتم المان برای این کار جواب نمیده
serverstar.ir
April 24th, 2012, 20:39
اگر اطلاع نداری یکم سرچ کن همه واسه اینکار دنبال آلمان هستن :دی :71:
rezahd
April 24th, 2012, 20:42
اگر اطلاع نداری یکم سرچ کن همه واسه اینکار دنبال آلمان هستن :دی :71:
دوست عزیز من کاری به شما ندارم قبلا تست زدم جواب نداد چون هر دو دیتا سنتر داشتم این گفتم
AlborzVPS
April 24th, 2012, 21:58
با سلام
http://www.webhostingtalk.ir/f15/46440/
3245
April 24th, 2012, 22:33
سلام
من براتون پ خ کردم
موفق باشید
atilnic
April 25th, 2012, 09:49
تخفیف 20% براتون میتونم ارائه کنم در خرید اولتون انشالله موفق باشید
سپاس
websazha
April 25th, 2012, 11:15
Hetzner حدود3 ماه پیش تست زدم این قابلت نداره.
در ضمن مشکلات اخیر این دیتاسنتر...
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
ovh زیادی گیر میده به این چیزا به درد این کار بر حسب تجربه که داشتم نمی خوره.
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
تخفیف 20% براتون میتونم ارائه کنم در خرید اولتون انشالله موفق باشید
سپاس
بسیاز عالی/
شما این امکان دارید که یک جفت رم 64 به من بدید؟
هزینه 128 میدم + هزینه ای پی 2 می.
serverstar.ir
April 25th, 2012, 14:53
مشکلات رو خوب اومدی .... >:)
websazha
April 25th, 2012, 16:35
از atilnic (http://www.webhostingtalk.ir/member/15483/) سرور تهیه شد.
تشکر از همه بابت آفر ها.
پشیمانی سودی ندارد
دوستان اشتباه من رو نکنند
websazha
June 21st, 2012, 17:38
سلام
در خدمت هستم
با کانفیگ راگان و کلی سرور روی این دادیم که برای این کار استفاده میشه
آتیل نیک | سرور مجازی آمریکا | سرور مجازی سوئیس | سرور مجازی کانادا | سرور مجازی آلمان | سرور مجازی | هاست لینوکس | ثبت دامنه (http://www.atilnic.com)
سپاس
یکی از بی خود ترین پشتیبانی ها رو این شرکت داره واقعا پشیمون شدمه که ایشون گرفتم.
الان 4 روزه به خاطر این که من بک آپ اشتباهی ریختم روی سرور مشکل دار شده بعد 24 دست رسی به vSphere دادن که پسورد چک کنم 2 ساعت بعد گفتم نمیشه یا دست رسی بیدن که فرمت کنم از اول نصب کنم یا نصب کنید خودتون بعدش باز بعد 24 ساعت اومدن میگن درست نشود!!
الان 2 روز هم هست هر چی تکت میدم بابا نصب کنید از اول زنگ میزنیم یا رد تماس میدن یا کلا خط رو فقط روشن گذاشتن که مردم پیشواز قشنگشون گوش کنند!
100% عدم پشتیبانی ایشون تایید می کنم.
hpnn.wm
June 21st, 2012, 21:40
یکی از بی خود ترین پشتیبانی ها رو این شرکت داره واقعا پشیمون شدمه که ایشون گرفتم.
الان 4 روزه به خاطر این که من بک آپ اشتباهی ریختم روی سرور مشکل دار شده بعد 24 دست رسی به vSphere دادن که پسورد چک کنم 2 ساعت بعد گفتم نمیشه یا دست رسی بیدن که فرمت کنم از اول نصب کنم یا نصب کنید خودتون بعدش باز بعد 24 ساعت اومدن میگن درست نشود!!
الان 2 روز هم هست هر چی تکت میدم بابا نصب کنید از اول زنگ میزنیم یا رد تماس میدن یا کلا خط رو فقط روشن گذاشتن که مردم پیشواز قشنگشون گوش کنند!
یادتون باشه که از اونا بی سواد تر خود ایشون هستند
ابروی هر چی فروشنده بود رو بردند
vp_server
June 21st, 2012, 21:52
دوست عزیز من 1 سرور واسه همین منظور از OVH به یکی از مشتری هام دادم عالی جواب میده...
ip انگلیس بود
RoobinaServer
June 21st, 2012, 22:07
تو یه تاپیک بود امروز اتفاقا نظر دادم و گفتم
ایرانی جماعت بشنوه 20% تخفیف دست و پاش شل میشه.
به هر حال انتخاب خودتون بود خیلی همکاران در انجمن داریم که قیمتشون از نظر شما شاید فضایی باشه اما هم تجربه بالایی دارند و هم پشتیبانی عالی.
به هر حال هر چه قدر پول داده بشه آدم آش میخوره دیگه.
فکر کنم این 24 ساعت هم جواب میدادن ناپرهیزی کردند از دستشون در رفته باشه.
انشالله که مشکلتون برطرف بشه.
یا حق
vp_server
June 21st, 2012, 22:20
به هر حال انتخاب خودتون بود خیلی همکاران در انجمن داریم که قیمتشون از نظر شما شاید فضایی باشه اما هم تجربه بالایی دارند و هم پشتیبانی عالی.
یا حق
منم کاملا با ایشون موافقم
طرف که ارزون میده باید باید انتظارات هم در همون حد باشه!!!
کسی که سرور می خواد بخره نباید اولویت رو قیمت قرار بده
اولین ملاک تو خرید سرور پشتیبانی هست
hpnn.wm
June 22nd, 2012, 00:01
همیشه هم همونطوری نیست
مثلا امگاهاست و سرور استار و .............
کارشون خوبه ولی من خودم شخصا از اتیل نیک سرور داشتم
زمان عاشورا خریده بودیم گفته بودند تعطیل هستند 2 روز بعد از 2 روز خواهند داد
1 ماه بعد تازه زنگ زدم جواب ندادند بعد از چند بار برداشتند می گند "اقا مزاحم نشو"
و پول ما رو هاپولی کردند
websazha
June 22nd, 2012, 01:54
یادتون باشه که از اونا بی سواد تر خود ایشون هستند
ابروی هر چی فروشنده بود رو بردند
منظورتون از خود ایشون کی هست ؟
websazha
June 22nd, 2012, 01:55
دوست عزیز من 1 سرور واسه همین منظور از ovh به یکی از مشتری هام دادم عالی جواب میده...
Ip انگلیس بود
ovh خیلی گیره واسه نفس کیشدن باید اجازه بگیرین اصلا کار باش جالب نیست.
websazha
June 22nd, 2012, 01:59
یا حق
بحث 20% تخفیف نبود بحث این بود که تنها کسی که سرور بدون دادن هزینه در اختیار من گذاشت برای تست ایشون بودن در تست خوب بود و تهیه شد ما....
متاسفانه در زمان خرید سرعت جواب گویی به ثانیه هست پشتیبانی آنلاین همیشه حاضر حالا که باید باشن نیست جواب هم نمی دن!
نباید گفت هر چی گرون تر بخریم انتظار پشتیبانی بهتری باید داشته باشیم.دلیل نمیشه یکی سیاست فروش قیمت پایین فروش بیشتر هست دلیل نمی میشه وجدان و شرافت کاری هست که متاسفانه ضعیف شده اما انسان های درست و شرکت های عالی زیادی داریم یه Like به اونهای که درست کار می کنند.
بابا یا درست کار کنید یا جمع کنید سرور خاموش کنید مردم الاف نکنید.
شما که این کاره نیستی!
websazha
June 22nd, 2012, 02:02
همیشه هم همونطوری نیست
مثلا امگاهاست و سرور استار و .............
کارشون خوبه ولی من خودم شخصا از اتیل نیک سرور داشتم
زمان عاشورا خریده بودیم گفته بودند تعطیل هستند 2 روز بعد از 2 روز خواهند داد
1 ماه بعد تازه زنگ زدم جواب ندادند بعد از چند بار برداشتند می گند "اقا مزاحم نشو"
و پول ما رو هاپولی کردند
بله کاش مدیران وقتی میبینن این همه شاکی داره این شرکت اجازه فعالیت و فروش به این شرکت ندن اگر ما اینجا میایم سرور تهیه می کنیم به اعتبار انجمن هست که میگیم افرادی هستن که سرشون به تنشون ... اما خیلی هرکی به هرکی شد متاسفانه اما باز هم باید از افرادی که در این بل بشو درست سرویس میدن تشکر کرد.
websazha
June 22nd, 2012, 02:10
فرموده بودین که از hetzner سرور برای این کار می دید مشکلی نداره ؟ بعضی دیتاسنتر ها نمیشه برای این کار استفاده کرد چند ماه پیش از یکی از دوستان تست این دیتاسنتر گرفتم وصل نمی شود.
اما اگر شما مطمئن هستین تصمیم گرفتم به جای این که پول بدم 1 ریال یا 1 میلیارد ولی پشتیبانی نداشته باشم خودم سرور اختصاصی بگیرم هم خودم راحت کنم هم 4 نفر که قیمت مناسب میخوان اما مثل خودم درد کشیده هستن پشتیبانی هم در کنار سرویس می خوان بتونم کمکی کنم.
hpnn.wm
June 22nd, 2012, 10:57
منظورتون از خود ایشون کی هست ؟
َatilnic
hpnn.wm
June 22nd, 2012, 10:59
ovh خیلی گیره واسه نفس کیشدن باید اجازه بگیرین اصلا کار باش جالب نیست.
این طوری ها هم نیست اما سخت گیر تر از سایر دیتاسنتر ها است
websazha
June 28th, 2012, 00:40
بله درسته سخت گیر تر هم هست و درجه 1 های جهانی باید برای رعایت قوانین سخت گیری کنند.
باز هم از همه دوستان می خوام از ایشون سرور تهیه نکنند بعد هنوز سرور من رو درست نگردید از 2 روز پیش تازه دارن فاکتور سرور خاموش رو می فرسن فاکتور هاشون که میاد دلم می خواد لعنت بر شیطون...