توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن یوزر و پس cpanel
pcmarkaz
April 23rd, 2012, 20:14
با سلام خدمت دوستان عزیز
من cpanel را نصب کردم با ssh و وارد محیط کاربری whm شدم ولی برای ورود به cpanel احتیاج به یوزر و پس دارم که نمی دونم به چه صورت هست و آیا با یوزر و پس whm یکی هستش ؟ چون تست کردم وارد نشد.
یا باید خودم دستی از whm یوزر و پس cpanel را تعریف کنم ؟
با تشکر از شما عزیزان ممنون می شم راهنمایی کنید
OnlineServer
April 23rd, 2012, 20:16
ابتدا باید از whm یوزر تعریف کنید و با یوزر نیم و پسورد یوزردتون وارد بشید
pcmarkaz
April 24th, 2012, 11:28
سلام دوست عزیز با تشکر
می خواستم بدونم در whm کجا باید یوزر و پس تعریف کنم برای cpanel ؟
ممنون از راهنماییتون
Warez-Host.IR
April 24th, 2012, 14:16
سلام دوست عزیز با تشکر
می خواستم بدونم در whm کجا باید یوزر و پس تعریف کنم برای cpanel ؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
شما زمانی که یک اکانت جدید به عنوان هاست ایجاد میکنید در زمان ایجاد و بعد از آن مشخصات قابل مشاهده است
همچنین در صورتی که در سرور تنظیم نموده باشید مشخصات به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد
موفق باشید
pcmarkaz
April 24th, 2012, 14:52
با سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم بدونم whm همون قسمتی است که من vps را مدیریت می کنم یا در قسمت دیگه ایی هستش ؟
در واقع می خواستم بدونم مدیریت سرور از طریق whm هستش یا سیستم مدیریت دیگه ایی هم هستش مثل cpanel ؟
با تشکر ممنون می شم راهنمایی کنید
Warez-Host.IR
April 24th, 2012, 15:38
می خواستم بدونم whm همون قسمتی است که من vps را مدیریت می کنم یا در قسمت دیگه ایی هستش ؟
سلام
WHM مخفف کلمه Web Host Manager هست که یک سطح بالاتر از بخش Cpanel است و به وسیله این بخش مدیر سرور می تواند نیازهای عمومی سرور اعم از تنظیمات و بهینه سازی ها و ... را پیاده سازی کند
اما برای مدیریت سرورمجازی از راههای دیگری نیز می توان اقدام کرد که این برنامه تنها یک کنترل پنل برای انجام آسانتر کارهاست
در واقع می خواستم بدونم مدیریت سرور از طریق whm هستش یا سیستم مدیریت دیگه ایی هم هستش مثل cpanel ؟
شما 80% سرور لینوکس خود را با این کنترل پنل می توانید مدیریت کنید که برای 20% باقی مانده می توانید از طریق SSH اقدام کنید
هرچند که تمام مواردی که این کنترل پنل انجام می دهد را به راحتی می تواند با SSH انجام دهید
تنها مزیت عمده WHM حالت گرافیکی و زبان ساده توضیحان ان است
Cpanel نیز اصولا بخش کاربری به حساب می اید که از طریق آن کاربران شما می توانند اقدام به مدریت سایت خود و تغییر و تنظیم بخشهای متعددی مانند ایمیل ها و ... کنند
که دمو تمام موارد در لینک زیر قابل مشاهه است :
Demo - cPanel Inc. (http://www.cpanel.net/products/cpanelwhm/try-demo.html)
موفق باشید
pcmarkaz
April 24th, 2012, 17:40
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
واقعا مفید و عالی بود
موفق و سربلند باشید:113:
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
با سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم بدونم لایسنس whm/cpanell را به چه صورت باید فعال کرد؟ چون الان که نصب شده به صورت تریال و 15 روزه هستش.
با تشکر از پشتیبانی قوی شما
torabzade
December 31st, 2013, 01:56
سلام، مشکل من دقیقا برعکس موضوع مطرح شده است. من یوزر و پسورد cpanel رو دارم اما کلا اول کار برای whm یوزر و پسوردی نگرفتیم یا کلا به خاطر نداریم. حالا میخوایم دامین رو redirect کنیم روی یه دامین دیگه اما من هر چی سرچ زدم دیدم باید حتما از whm واسه این کار اقدام بشه.
آیا راهی هست که بتونم از cpanel هم دامین اصلی رو کلا به یه دامین ذیگه redirect کنم ؟
يا از چه طریقی میتونم یوزر و پسورد whm رو پیدا کنم ؟ در ضمن نمیدونم هاست رو هم از کی گرفتیم از کجا میتونم اینو بفهمم ؟
ممنون از توجه دوستان
m2n
December 31st, 2013, 02:00
سلام، مشکل من دقیقا برعکس موضوع مطرح شده است. من یوزر و پسورد cpanel رو دارم اما کلا اول کار برای whm یوزر و پسوردی نگرفتیم یا کلا به خاطر نداریم. حالا میخوایم دامین رو redirect کنیم روی یه دامین دیگه اما من هر چی سرچ زدم دیدم باید حتما از whm واسه این کار اقدام بشه.
آیا راهی هست که بتونم از cpanel هم دامین اصلی رو کلا به یه دامین ذیگه redirect کنم ؟
يا از چه طریقی میتونم یوزر و پسورد whm رو پیدا کنم ؟ در ضمن نمیدونم هاست رو هم از کی گرفتیم از کجا میتونم اینو بفهمم ؟
ممنون از توجه دوستان
ادرس دامنه بدین تا بگم از کی هاست گرفتین
torabzade
December 31st, 2013, 02:06
بسیار عالی !!! عجب ممارستی جواب ساعت 2 شب
دامنه ای که میخوام به whmش وارد بشم itcala.ir هستش