PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریست کردن پسورد ssh

empratoor
April 22nd, 2012, 11:22
سلام
پسورد ssh من بدون هیچ دلیلی دیگه کار نمی کنه!
وی پی اس لینوکس هست که روش دایرکت ادمین آوردیم و از اونجایی که کسی هم تغییرش نداده الان برای اتصال با ssh با مشکل مواجه شدیم.
از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که چطور میشه پسورد رو ریست داد؟ از طریق کنسول سرور؟
amirizadi
April 22nd, 2012, 11:57
وی پی اس با چی مجازی سازی شده؟
vmware
openvz
?

allbert
April 22nd, 2012, 12:01
وی پی اس با چی مجازی سازی شده؟
vmware
openvz
?

vmware

empratoor
April 22nd, 2012, 14:08
دوستان کسی نیست راهنماییمون کنه؟

Warez-Host.IR
April 22nd, 2012, 14:14
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید :
آموزش تصویری بازیابی پسورد کاربر ریشه در لینوکس (http://www.persianadmins.com/v2/articles/linux/list/205-how-to-recover-root-password-on-linux.html)

انشالله مناسب نیاز شما باشد
مفوق باشید

empratoor
April 22nd, 2012, 14:30
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید :
آموزش تصویری بازیابی پسورد کاربر ریشه در لینوکس (http://www.persianadmins.com/v2/articles/linux/list/205-how-to-recover-root-password-on-linux.html)

انشالله مناسب نیاز شما باشد
مفوق باشید

تشکر دوست عزیز
لینوکس من CentOS 6.2 هست ، از آموزش کدوم یکی می تونم استفاده کنم؟
Debian
Ubuntu
Fedora
کدوم یکی مثل CentOS هست؟

empratoor
April 23rd, 2012, 10:19
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ :-s

Arashdn
April 23rd, 2012, 10:55
تو بین این سه تا فدورا بیشترین شباهت رو داره ...

faranetwork
April 23rd, 2012, 11:08
شما سرور رو وقتی روشن میکنی میاد بالا دکمه e رو بزن که سرور بره تو صفحه بوت لینوکس بعدش برو روی kernel دکمه e رو بزن و آخرش single رو اضافه کن بعد enter بزن...بعد روی kernel دکمه b رو بزن لینوکس بوت میشه بعد میرسه به صفحه ای که کامنت میخواد اونجا دستور passwd root رو بزن و پسوردی که میخوای رو بده...بعدش هم سرور رو ریبوت کن تمومه

empratoor
April 24th, 2012, 00:09
شما سرور رو وقتی روشن میکنی میاد بالا دکمه e رو بزن که سرور بره تو صفحه بوت لینوکس بعدش برو روی kernel دکمه e رو بزن و آخرش single رو اضافه کن بعد enter بزن...بعد روی kernel دکمه b رو بزن لینوکس بوت میشه بعد میرسه به صفحه ای که کامنت میخواد اونجا دستور passwd root رو بزن و پسوردی که میخوای رو بده...بعدش هم سرور رو ریبوت کن تمومه

تشکر ولی دستورتون بعضی جاهاش اشتباه بود . شاید برای CENTOS 6,2 فرق میکرده.
به جای single باید فاصله (Space ) و بعد فقط حرف S رو زد.
بعد از ورود به صفحه کامنت باید دستور getenforce رو داد تا بررسی بشه اگه Disable نبود باید دستور setenforce 0 اجرا بشه بعد از اینکه Disable شد باید دستور passwd رو داد و پسور جدید رو بدیم.
فیلم آموزشی رو هم می تونین از این لینک دانلود کنید:

http://dl.empratoor.com/Root.password.recovery.CentOS.6.zip

zz_amir_zz
February 8th, 2013, 19:16
يه فايل ضميمه ميکنم برای دوستانی که بلد نيستند چون به ما که کسی کمک نکرد ايرانی جماعت چيزی ياد بگيره به کسی نميگه کلاس ميزاره
هرکی اين پی دی اف رو ببينه ميتونه انجام بده

موفق باشيد=d>

empratoor
February 8th, 2013, 19:20
يه فايل ضميمه ميکنم برای دوستانی که بلد نيستند چون به ما که کسی کمک نکرد ايرانی جماعت چيزی ياد بگيره به کسی نميگه کلاس ميزاره
هرکی اين پی دی اف رو ببينه ميتونه انجام بده

موفق باشيد=d>

دوست خوبم فکر کنم از خود بنده سه تا لینک آموزشی در این مورد گرفتید،با اون آموزش ها که در واقع همین pdf شما هست اما همراه با عکس می تونستید کارتون رو راه بندازید.
پس بهتره ایرانی بودن رو درست معنی کنید.
موفق باشید

ehsansetarehdan
September 23rd, 2013, 00:12
سلام
من پس از تغییر پسورد و رستارت سایتم بالا نمیاد! در ضمن سرور پینگ میده ولی ssh و سایت ها و دایرکت ادمین باز نمی کنه !!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!