سلام
من یه دامین حدود 3سال و نیم پیش در آنلاین نیک ثبت کردم و الان که کارهام زیاد شده این پنل که کاملا بدون امکانات هست به کارم نمیاد و می خوام دامین رو به پنل خودم در Directi انتقال بدم
این کار رو میشه انجام داد؟
April 22nd, 2012, 09:54
فکر کنم شدن بشه. یک هزینه انتقال باید بدید
empratoor
April 22nd, 2012, 10:01
فکر کنم شدن بشه. یک هزینه انتقال باید بدید
اگه شدنی باشه این رو باید از ساپورت Directi درخواست داد یا داخل پنل قابلیت Transfer داره؟
my1zarb
April 22nd, 2012, 11:06
سلام
شرایط انتقال Domain از یک Registrar به یک Registrar دیگر (به عنوان مثال از OnlineNIC به DirectI):
1 - بیش از 60 روز از ثبت و یا آخرین انتقال Domain به Registrar فعلی آن گذشته باشد.
2 - حداقل 1 روز به تاریخ پایان Domain باقی مانده باشد.
3 - دریافت Authorization Code از Registrar فعلی Domain. (این کد برای امنیت بیشتر در نقل و انتقالات Domain بین Registrar ها می باشد و در هنگام انتقال Domain می بایست این کد را از Registrar فعلی Domain دریافت نمود.)
پیروز باشید.
m-mehdipoor
April 22nd, 2012, 11:43
سلام
شرایط انتقال Domain از یک Registrar به یک Registrar دیگر (به عنوان مثال از OnlineNIC به DirectI):
1 - بیش از 60 روز از ثبت و یا آخرین انتقال Domain به Registrar فعلی آن گذشته باشد.
2 - حداقل 1 روز به تاریخ پایان Domain باقی مانده باشد.
3 - دریافت Authorization Code از Registrar فعلی Domain. (این کد برای امنیت بیشتر در نقل و انتقالات Domain بین Registrar ها می باشد و در هنگام انتقال Domain می بایست این کد را از Registrar فعلی Domain دریافت نمود.)
پیروز باشید.
در تکمیل فرمایشات این دوستمون عرض می کنم، اگه رجیستار متفاوت باشه به 5 الی 7 روز برای انتقال نیاز دارید و مثل دایرکتی به دایرکتی بلافاصله انجام نمی شه.
هزینه ی یک ثبت دامین از شما گرفته می شه ولی بعد از انتقال یک سال به مدت تمدید دامین اضافه می شه.