ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی هاست دانلود داره که روی اون رپیدلیچ نصب کرده باشه و فایلهای پسورد دار رو باز کنه؟

gothic
April 21st, 2012, 22:55
سلامhttp://f.ptcdn.org/images/smilies2/blushsmiley.gif

دیگه دارم دیوونه میشم

یک ماهه دنبال هاست دانلود میگردم

چند جا رو تست کردم

اما همش با مشکل مواجه هستم

تو همه شون رپیدلیچ مجازه
اما فقط میشه لیچ کرد

و نمیشه فایلهای زیپ و رار که دارای پسورد هستن رو با رپید لیچ unzip unrar کرد

میخوام بدونم میشناسید؟
ایا استفاده کردین؟
از هاست دانلودی که بشه با رپیدلیچ ، فایلهای زیپ و رار که دارای پسورد هستن رو unzip unrar کرد

لطفا معرفی کنید

خیلی خیلی ممنونم

delta
April 21st, 2012, 23:58
چرا هاست دانلود؟ رپید لیچ خیر بیشترین گزینه هاش الکیه.. من به شما پیشنهاد بهتری میدم..
به جای هاست دانلود بهتون سرور مجازی ویندوز پیشنهاد میدم.شما وصل میشید به یک ویندوز دیگر تو سرور.. همونجا با سرعت 50 مگابایت در ثانیه فایلهاتون رو دانلود میکنید.همونجا از زیپ در میارید. همونجا میزارید تو درایو برای دانلود!!

gothic
April 22nd, 2012, 00:51
چرا هاست دانلود؟ رپید لیچ خیر بیشترین گزینه هاش الکیه.. من به شما پیشنهاد بهتری میدم..
به جای هاست دانلود بهتون سرور مجازی ویندوز پیشنهاد میدم.شما وصل میشید به یک ویندوز دیگر تو سرور.. همونجا با سرعت 50 مگابایت در ثانیه فایلهاتون رو دانلود میکنید.همونجا از زیپ در میارید. همونجا میزارید تو درایو برای دانلود!!

اخه میدونم سرور مجازی خوبه.

اما الان که از سایتها درامد ندارم، نمیخوام زیاد هزینه کنم .

اگر هم وی پی اس 50 تومنی بگیرم ، سر دو ماه باید ارتقا بدم که اونجا به مشکل میخورم

سرور مجازی ها هم گرفتم ، باید یک چیز درست و حسابی بگیرم که اونم از 150 به بالا درمیاد . این بعدا.

به همین دلایل اولش تا سه چهار ماه اول، باید با 30 چهل تومن سرو تهش رو با هاست Dl ببندم

delta
April 22nd, 2012, 02:31
کی گفته بالای 150 در میاد برات؟ اگر وی پی اس درست و درمون بگیری از سرور قدرتمند واسه چی کم بیاری؟ یک تاپیک بزن مشخصاتی که میخوای رو بگو ببین چه آفرهایی بهت میدند..

gothic
April 22nd, 2012, 08:52
کی گفته بالای 150 در میاد برات؟ اگر وی پی اس درست و درمون بگیری از سرور قدرتمند واسه چی کم بیاری؟ یک تاپیک بزن مشخصاتی که میخوای رو بگو ببین چه آفرهایی بهت میدند..

نه این بعدن . چون نمیخوام ادمین ها رو اذیت کنم، همین 30 تومن میدم 100 گیگ هاست دی ال میخرم بهتره. البته فعلا

رم 16 هارد 3ترا سی پی یو cor i 7
این که دیگه میشه سرور اختصاصی بالای 300 در میاد

vps-baran.ir
April 22nd, 2012, 09:19
یه خواهشی دارم .

اگه تونستی فایل ها زیپ هایی که پسورد دارن رو از زیپ در بیاری من یه فایل دارم اونو هم در بیار ممنون میشم.:67:

Arashdn
April 22nd, 2012, 09:30
یه خواهشی دارم .

اگه تونستی فایل ها زیپ هایی که پسورد دارن رو از زیپ در بیاری من یه فایل دارم اونو هم در بیار ممنون میشم.:67:

فک کنم منظور ایشون فایلهایی باشه که پسوردشونو داریم
نه فایلهایی که میخواهیم پسوردشونو بدست بیاریم

vps-baran.ir
April 22nd, 2012, 09:31

اخه دقیق ننوشته داره یا نداره :-

gothic
April 22nd, 2012, 09:37

اوووووووووووه

کلا منظورم رو اشتباه فهموندم:-o

معذرت میخوام

من پسورد فایلهارو دارم
فقط میخوام آنزیپشون کنم

میخوام از mihandownload.com فایلهارو لیچ کنم و آنزیپ و آنرار کنم

delta
April 22nd, 2012, 11:05
نه این بعدن . چون نمیخوام ادمین ها رو اذیت کنم، همین 30 تومن میدم 100 گیگ هاست دی ال میخرم بهتره. البته فعلا

رم 16 هارد 3ترا سی پی یو cor i 7
این که دیگه میشه سرور اختصاصی بالای 300 در میاد

100 گبگ هاست دل رو میخری 30 تومان؟؟؟ شرمنده ولی کدوم پلنشه منم بخرم؟ چون خودم یک هاست دانلود از همونجا دارم برای فایلهای کم حجمم 30 گیگ رو ماهی 30 تومان میدم...

gothic
April 22nd, 2012, 11:26
100 گبگ هاست دل رو میخری 30 تومان؟؟؟ شرمنده ولی کدوم پلنشه منم بخرم؟

وای .........معذرت میخوام منظورم رو اشتباه بیان کردم

هاست دی ال منظورم هاست دانلود بود نه hostdl.com

اما در مورد hostdl.com اصلا توصیه نمیکنم از اونا بگیرین اونا بیخود دارن قیمتهاشون رو گرون میدن چون فقط اسم در کردن

اونا سرورشون رو از laseweb میگیرن

در حالی که پردیس هاستینگ هم با همون سرور ها ، سرورهاسش رو از laseweb میگیره

اما قیمت های پردیس واقعا بهتره
100 گیگ رو میدن 20 هزارتومن

خدمات بهتری هم داره
از جمله بک اپ گیری

امکان انتخاب پهنای باند بیشتر

http://www.pardis24.com/cart.php?gid=24

100 چون خودم یک هاست دانلود از همونجا دارم برای فایلهای کم حجمم 30 گیگ رو ماهی 30 تومان میدم...

یک سوال دارم از شما

شما از hostdl.com هاست دانلود میخری با رپیدلیچ میتونی فایلهای zip & rar دارای پسورد رو باز کنی؟

راستش من در پردیس و شاتل هاست تست کردم نمیشه این کار رو کرد. و رپیدلیچ اشکلات زیادی میگیره که خیلی هاش رو نمیشه حل کرد

اما حالا تصمیم گرفتم از expressvds.com پنج گیگ هاست دانلود مخصوص رپیدلیچ بگیرم و اونجا فایلهارو انرار و انزیپ کنم

بعدش اونهارو لیچ کنم به هاست دانلودم که شاتل هاست باشه ، اخرش مجبور شدم از شاتل هاست بگیرم

چون تضمین کرده برای پهنای باند حتی بیشتر از 20 ترابایت هیچ هزینه ای اضافه نگیره و سرعت پورت و ... رو هم کم نکنه
شاتل هم سرورش رو از hetzner المان میخره که این هم خوبه

که 100 گیگ رو با پهنای باند نامحدود رو میده ماهی 50 تومن.

اگر بعدها شاتل کلک زد بهم ، میرم روی پردیس هاستینگ

aph
April 22nd, 2012, 11:41
وای .........معذرت میخوام منظورم رو اشتباه بیان کردم

هاست دی ال منظورم هاست دانلود بود نه hostdl.com

اما در مورد hostdl.com اصلا توصیه نمیکنم از اونا بگیرین اونا بیخود دارن قیمتهاشون رو گرون میدن چون فقط اسم در کردن

اونا سرورشون رو از laseweb میگیرن

در حالی که پردیس هاستینگ هم با همون سرور ها ، سرورهاسش رو از laseweb میگیره

اما قیمت های پردیس واقعا بهتره
100 گیگ رو میدن 20 هزارتومن

خدمات بهتری هم داره
از جمله بک اپ گیری

امکان انتخاب پهنای باند بیشتر

نوین پردازش عصر پردیس - سبد خرید (http://www.pardis24.com/cart.php?gid=24)

یک سوال دارم از شما

شما از hostdl.com هاست دانلود میخری با رپیدلیچ میتونی فایلهای zip & rar دارای پسورد رو باز کنی؟

راستش من در پردیس و شاتل هاست تست کردم نمیشه این کار رو کرد. و رپیدلیچ اشکلات زیادی میگیره که خیلی هاش رو نمیشه حل کرد

اما حالا تصمیم گرفتم از expressvds.com پنج گیگ هاست دانلود مخصوص رپیدلیچ بگیرم و اونجا فایلهارو انرار و انزیپ کنم

بعدش اونهارو لیچ کنم به هاست دانلودم که شاتل هاست باشه ، اخرش مجبور شدم از شاتل هاست بگیرم

چون تضمین کرده برای پهنای باند حتی بیشتر از 20 ترابایت هیچ هزینه ای اضافه نگیره و سرعت پورت و ... رو هم کم نکنه
شاتل هم سرورش رو از hetzner المان میخره که این هم خوبه

که 100 گیگ رو با پهنای باند نامحدود رو میده ماهی 50 تومن.

اگر بعدها شاتل کلک زد بهم ، میرم روی پردیس هاستینگ
سلام

دوست عزیز

اکثر هاستینگ ها امکان rar/unrar رو بستن.

شما بهتر هست یک سرور مجازی لینوکس بگیرید و روش سی پنل نصب کنید. بعدد تو این انجمن کد نصب rar/unrar هست تو اس اس اچ وارد بشید و نصب کنید و از rar/unrar استفاده کنید. امکان آنزیپ یا آنرر کردن فایل های پسورد دار هم هست و و بستگی به اسکریپت رپید لیچ شما داره.

با تشکر.

gothic
April 23rd, 2012, 14:54
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآخیش

راحت شدم

بالاخره بعد از سه ماه در به دری یک هاست دانلود پیدا کردم که توش میتونم با رپید لیچ، فایل هایی Rar رو که پسورد دارند رو Unrar کنم

=P~ مرسی از همه

poriya_hashie
April 23rd, 2012, 15:00
سلامhttp://f.ptcdn.org/images/smilies2/blushsmiley.gif

دیگه دارم دیوونه میشم

یک ماهه دنبال هاست دانلود میگردم

چند جا رو تست کردم

اما همش با مشکل مواجه هستم

تو همه شون رپیدلیچ مجازه
اما فقط میشه لیچ کرد

و نمیشه فایلهای زیپ و رار که دارای پسورد هستن رو با رپید لیچ unzip unrar کرد

میخوام بدونم میشناسید؟
ایا استفاده کردین؟
از هاست دانلودی که بشه با رپیدلیچ ، فایلهای زیپ و رار که دارای پسورد هستن رو unzip unrar کرد

لطفا معرفی کنید

خیلی خیلی ممنونم

بهت پشنهاد میدم از سایت لیچ فارسی سر بزنی و سوالتتو اونجا بپرسی

http://forum.dverleech.com/در مورد لیچ اونجا تخصصی تر هست