توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود کردنه سرعت vps
mehrdad_server
April 21st, 2012, 20:22
سلام من یک مشکل جدی واسم پیش امده لطفآ یکی کمک کنه . یکی از vps ها داره bandwith عجیبی مصرف میکنه و سرعت کله سرور رو گرفته . چجوری میشه کاری کرد که سرعت ون vps رو کم کرد مصلا بجای ۱۰۰ mb بتونه ۱ یا ۲ یا ۱۰ مگا بیت مصرف کنه ؟ آیا این کار روه vmware شدنی هست ؟
novinvps.com
April 21st, 2012, 20:26
مدیر سرور میتونه سرعت سرویس شمارو لیمیت کنه
mehrdad_server
April 21st, 2012, 20:36
سلام عزیز من خودم مدیر سرور هستم و dedicated دست خودم هستش
serverstar.ir
April 21st, 2012, 20:38
سلام من یک مشکل جدی واسم پیش امده لطفآ یکی کمک کنه . یکی از vps ها داره bandwith عجیبی مصرف میکنه و سرعت کله سرور رو گرفته . چجوری میشه کاری کرد که سرعت ون vps رو کم کرد مصلا بجای ۱۰۰ mb بتونه ۱ یا ۲ یا ۱۰ مگا بیت مصرف کنه ؟ آیا این کار روه vmware شدنی هست ؟
دوست من تنها کاری که میتونی بکنی اینه که cpu رو لیمیت کنی راحت 60% سرعت رو میتونی کنترل کنی و 100% جواب داده این روش :-b
mehrdad_server
April 21st, 2012, 20:42
عزیز cpu چه ربطی به سرته bandwith داره آخه ؟ من میخام سرعته اینترنت vps رو کم کنم
serverstar.ir
April 21st, 2012, 20:45
عزیز cpu چه ربطی به سرته bandwith داره آخه ؟ من میخام سرعته اینترنت vps رو کم کنم
عزیزم من راهنماییت کردم عوض تشکر دعوا داری خودم میدونم کارت چیه و راهشو گفتم از این بیشتر میخوای ؟؟؟؟ :d
mehrdad_server
April 21st, 2012, 20:47
آخه جوابه شما واقعان بی ربط بود من میگم میخام سرعت اینترنت vps رو کم کنم شما میگید cpu رو محدود کن
novinvps.com
April 21st, 2012, 20:50
سلام عزیز من خودم مدیر سرور هستم و dedicated دست خودم هستش
میتونی در قسمت نتورک شبکه ی سرورت ، traffic shaping رو فعال کنی برای وی لن های سرویس هات
serverstar.ir
April 21st, 2012, 20:52
آخه جوابه شما واقعان بی ربط بود من میگم میخام سرعت اینترنت vps رو کم کنم شما میگید cpu رو محدود کن
عجب آدمی هستیا میگم راهش اینه پشیمون نکن که از راهنمایی من علمش رو دارم و دارم میگم عوض اینکه تست کنی داری بحث میکنی ....
اگر من این کار رو جلوی چشم شما انجام بدم و تحویلت بدم شما چقدر شرط میبندی ؟؟؟؟
یه سرور میزاریم واسه دانلود که داره از یه فایل با سرعت 12 مگ دانلود میکنه من همینو تو 5 ثانیه کنم 4 مگ خوبه ؟؟؟؟
mehrdad_server
April 21st, 2012, 20:56
حالا این شد جواب حالا بهم کامل توضیح میدید چطور میشه اینکارو کرد و سرعته یکی از vps هارو کم کرد ؟
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
پس میشه server جان id یاهو بدی ؟
serverstar.ir
April 21st, 2012, 20:58
حالا این شد جواب حالا بهم کامل توضیح میدید چطور میشه اینکارو کرد و سرعته یکی از vps هارو کم کرد ؟
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
پس میشه server جان id یاهو بدی ؟
تصویری میزازم که همه یاد بگیرن ... با عکس از صفحه VMwar
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
نتیجه رو از همین طریق اعلام کن ...
Warez-Host.IR
April 21st, 2012, 21:16
مثل عکسی که گذاشتم cpu رو رو 500 بزاز کافیه
سلام
تنها چهت توضیح به شما
این میزان پردازنده که اعلام کردیم برای کارکرد مناسب سرور حتی با سیستم عامل ویندوز 2003 بسیار کم است
شما با این کار تنها دارید از کاربر منابع مناسب را صلب میکنید و باعث افت کیفیت در سرویس دهی خود و سرویس کاربر میکنید
بهترین موردی که بنده در این مدت مشاهده کردم traffic shaping است که می توانید به صورت رایگان انجام دهید یا استفاده از روترها که مقداری تخصص نیاز دارد
موفق باشید
serverstar.ir
April 21st, 2012, 21:25
سلام درسته منابع محدود میشه معلومه کسی که پول رم 256 میده اندازه رم 2 گیگ نباید سی پی یو داشته باشه من این مقدار رو به تناسب سرور خودم اعلام کردم و از این روش استفاده میکنم کسی شاکی نیست اگر راه بهتری دارید توضیح و آموزش بدید
یرای چی سیاه کنم ؟ من ip ها رو سیاه کردم دوست من
این سرور EX5 هتزنر هستش :68:
nars_Vps
April 25th, 2012, 09:18
سلام شما مقدار cpu رو 500 بزارید اصلا سرور هاتون بالا میاد؟؟:D:d
farbod_47
April 25th, 2012, 09:29
5590
5589
RoobinaServer
April 25th, 2012, 09:49
با 200 cpu سرور بالا میاد.
بهتره از طریق روتر البته اگر شبکتون بر پایه روتر هست محدود کنید خودش چنین امکانی داره که سرعت یه آیپی رو محدود کنه روی پرت اصلی
serverstar.ir
April 25th, 2012, 14:39
از اون حرفا بودا ............. >:)
tsotoodeh
April 27th, 2012, 02:07
این روش شما کاملا غیر منطقی است. امیدوارم مشتریان شما در عذاب نباشند.
MagicVps.Com
April 27th, 2012, 02:21
سلام
بهترین موردی که بنده در این مدت مشاهده کردم traffic shaping است که می توانید به صورت رایگان انجام دهید
موفق باشید
رحمان جا ن این از این قسمت تنطمیات فقط اپلود محدود میشه کرد نکته ای که خیلی از دوستان بهش توجه نکردن و فکرمیکردن که کلا دانلود واپلود محدود میشه فقط اپلود محدود میکنه و روی سرعت دانلود د هیچ تاثیری نداره میتونید تست کنید و ببنید
RoobinaServer
April 27th, 2012, 02:25
رحمان جا ن این از این قسمت تنطمیات فقط اپلود محدود میشه کرد نکته ای که خیلی از دوستان بهش توجه نکردن و فکرمیکردن که کلا دانلود واپلود محدود میشه فقط اپلود محدود میکنه و روی سرعت دانلود د هیچ تاثیری نداره میتونید تست کنید و ببنید
با روتر میشه هم آپلود محدود کرد هم دانلود
nars_Vps
April 27th, 2012, 07:47
دوست عزیز با 100 cpu هم سرور بالا میاد مشتری هاتتون راضی هستن ؟ من منظورم این بود که خیلی Cpu کی میدین به سرور ها.
vps238
April 27th, 2012, 08:13
دوستان کسی میدونه bw یک vps رو چجوری باید محدود کرد؟از طریق خود vmware امکان پذیر هست یا نه؟
RoobinaServer
April 27th, 2012, 12:03
دوستان کسی میدونه bw یک vps رو چجوری باید محدود کرد؟از طریق خود vmware امکان پذیر هست یا نه؟
پهنای باند مربوط میشه به آیپی و شبکه کل سرور دست مجازی سازی نیست و امکانش نیست ولی میشه از طریق هایی دید گه چه قدر مصرف کرده آیپیشون
از طریق دیتاسنتری که آیپی داده به هتون تو پنل اصلی سرور اونجا آیپی ها هست برای هتزنر که اینجوریه میشه همونجا دید
the_coder
April 27th, 2012, 12:11
از طریق prtg و نصب snmp میتونید پهنای باند رو کنترل کنید
موفق باشید
vps238
April 27th, 2012, 13:05
از طریق prtg و نصب snmp میتونید پهنای باند رو کنترل کنید
موفق باشید
دوست عزیز توضیح کامل میدی؟
the_coder
April 27th, 2012, 13:08
دوست عزیز توضیح کامل میدی؟
snmp رو روی سرور مجازی که می خواید کنترلش کنید نصب کنید و بعد روی یک وی پی اس prtg رو نصب کنید و مشخصات اون وی پی اس که روش snmp هست رو بدید به برنامه prtg
همین...
vps238
April 27th, 2012, 13:32
snmp رو روی سرور مجازی که می خواید کنترلش کنید نصب کنید و بعد روی یک وی پی اس prtg رو نصب کنید و مشخصات اون وی پی اس که روش snmp هست رو بدید به برنامه prtg
همین...
لینک برنامه رو اگه بزارید دانلود کنیم ممنون میشم بعد این snmp مستقیم روی vps نصب میشه؟
the_coder
April 27th, 2012, 13:43
لینک برنامه رو اگه بزارید دانلود کنیم ممنون میشم بعد این snmp مستقیم روی vps نصب میشه؟
یکم هم تلاش کنید بدنیست ، از گوگل سرچ کنید و دانلود کنید
snmp یک سرویس هست مه روی هر سیستم عامل به روش خودش نصب میشه
موفق باشید