توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با آی پی های ایرانسل
m-mehdipoor
April 21st, 2012, 20:10
سلام
بنده روی سروری که از آلمان برای هاستینگ استفاده می کنم ، یک مشکلی دارم که چند تا از مشتریان گزارش کردن و اون اینه که آی پی های ایرانسل نمی تونن به سایت ها دسترسی داشته باشن، در صورتی که روی سایر سرورهامون مثل انگلیس که چک کردیم اینطوری نیست...
این موضوع رو پی گیری کردم و متوجه شدم با غیر فعال کردن فایروال سرور مشکل بر طرف و سایت برای اونها بالا میاد ، یا اگه اون آی پی حتما تو لیست سفید باشه بالا میاد ولی به صورت عادی بالا نمیاد ( آی پی بلاک نشده ) .
ممنون می شم دوستان اگه راهی به ذهنشون برای حل مشکل می رسه ، راهنمایی بفرمایند.
psfa
April 21st, 2012, 21:00
اقاي مهديپور سرور شما كلا اين مشكل رو داره ها :d
يكي از سايت هاي بنده هم روي سرور هاي شما بود و مثلا با اي پي هاي شاتل باز نميشد كه خودتونم اومدين با شاتل كلي صحبت كرده بوديم شايد يادتون باشه
اما در كل واقعا سرويس هاتون خوبه
m-mehdipoor
April 21st, 2012, 21:12
بله متاسفانه این موضوع رو قبلا با شاتل داشتیم .
نمی دونم یوزر شما چیه پیش ما ، ولی این موضوع یادمه ...
الان خیلی وقته این موضوع با شاتل حل شده ( البته من خودم پروایدر نت از شاتل ندارم ولی مشتری ها چیزی نگفتن ؛ اگه دارید تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید ممنون می شم )
اوایل شاتل پی گیری موردی می کرد و بعد کامل ( فکر کنم ) فیکس شد...
به هر حال هر جا و هر طور بتونم پی گیری می کنم، ولی در مورد ایرانسل پشتیبانی اونها خیلی همکاری نمی کنند...
برای همین اگه دوستان تجربه ای در این مورد دارن خوشحال می شم در اختیارمون بزارن.
ertebat7
April 21st, 2012, 22:20
ما دو سرور هزتنر داریم هیچکدوم این مشکل را ندارند
m-mehdipoor
April 21st, 2012, 22:52
مشکل هر چی که هست باید از تنظیمات فایروال باشه
من با 700 تماس گرفتم و مشکل رو گفتم و گفتن که از دو پرت 8080 و 9201 برای ارتباط استفاده می کنند که البته ایشون پشتیبان gprs بودن و الان فکر کنم مشکلgprs حل شده باشه !
در مورد وایمکس به 707 زنگ زدم و مشکل رو توضیح دادم ولی مثل اینکه به ایشون اطلاعات خاصی در این زمینه داده نشده بود .
اول گفتن خب فایروال رو خاموش کنید ، بعد که گفتم مشکل امنیتی داره گفتن خب پس مشکل حل نمی شه !
گفتم همکارتون برای gprs گفتن از چه پرتی استفاده می کنند می شه شما هم بفرمایید، گفتن از پرت خاصی استفاده نمی کنیم !!
تشکر کردم و بای...