PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادمین / دروازه پرداخت / صفحه سفید نمایش میده

irancheat2
April 21st, 2012, 01:24
سلام
من امروز میخاستم ماژول زرین پال رو فعال کنم اما هرچی روی دروازه های پرداخت در ادمین کلیک میکنم فقط صفحه سفید نشون داده میشه .
نام فایل در آدرس بار:
admin/configgateways.php

اینم ارور

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'dbconnect.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wareztm/public_html/clients/modules/gateways/bank.php on line 6

مشکل از کجاست ؟
با تشکر

javadi_31456
April 21st, 2012, 09:49
سلام
من امروز میخاستم ماژول زرین پال رو فعال کنم اما هرچی روی دروازه های پرداخت در ادمین کلیک میکنم فقط صفحه سفید نشون داده میشه .
نام فایل در آدرس بار:
admin/configgateways.php

اینم ارور

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'dbconnect.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wareztm/public_html/clients/modules/gateways/bank.php on line 6

مشکل از کجاست ؟
با تشکر
دقیقا مشخصه دیگه
می گه فایل dbconnect.php رو در اون آدرسی که زده نمی تونه پیدا و بازش کنه

irancheat2
April 21st, 2012, 16:35

javadi_31456
April 21st, 2012, 16:37
شاید آدرس به صورت نسبی هست و شما در صفحه ای که هستی آدرس رو اشتباه دادی

irancheat2
April 22nd, 2012, 00:44
من توی پنل مدیریت وقتی روی دروازه پرداخت کلیک میکنم فقط صفحه سفید میاد اما حالا هم که نمایش پیغام خطا رو فعال کردم پیغام بالا رو میده . فایل dbconnect.php هم موجود هست .

prahmadzade
June 28th, 2012, 18:21
Please try deleting the /modules/gateways/gocardless.php file and then retry it
تو مسیر بالا فایل gocardless.php را پاک کن حل میشه