توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در مورد whmcs
persiantools
April 21st, 2012, 00:03
من whmcs رو به سرور وصل نکردم . و مشکلی که دارم اینه که نمی دونم نمایندگی هام پول واریز می کنن یا نه از کجا می تونم ببینم ؟
javadi_31456
April 21st, 2012, 00:05
نمایندگی هاتون؟ بیشتر توضیح بدید لطفا
lordmhn
April 21st, 2012, 00:06
اول این که شما پرداخت آنلاین دارید ؟
بعد این که شما باید یک بخش تیکت جدید بسازید به عنوان ثبت فیش بانکی که هر یوزرتون که ریخت از این طریق شما رو با خبر کنه اگه نکرد سرورش دستی ببندید !
persiantools
April 21st, 2012, 00:17
اول این که شما پرداخت آنلاین دارید ؟
بعد این که شما باید یک بخش تیکت جدید بسازید به عنوان ثبت فیش بانکی که هر یوزرتون که ریخت از این طریق شما رو با خبر کنه اگه نکرد سرورش دستی ببندید !
بله از طریق زرین پال
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
نمایندگی هاتون؟ بیشتر توضیح بدید لطفا
نمایندگی هاست
lordmhn
April 21st, 2012, 00:20
خب معمولا زرین پال باید به شما اطلاع بده ، بعد این که از این روشی که بهتون گفنم هم میتونید استفاده کنید
به صورتی که فیلد های بیشتری بسازید به عنوان شماره تراکنش و ... تا پست کنند !
persiantools
April 21st, 2012, 00:26
زرین پال اطلاع نمی ده .
ببینید مشکل من اینه که الان یکی 3 ماهه نماینده منه از کجا بدونم هر ماه پول نمایندگیش رو پرداخت می کنه یا نه ؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
پیدا کردم !
lordmhn
April 21st, 2012, 00:32
زرین پال اطلاع نمی ده .
ببینید مشکل من اینه که الان یکی 3 ماهه نماینده منه از کجا بدونم هر ماه پول نمایندگیش رو پرداخت می کنه یا نه ؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
پیدا کردم !
قبل رو نمیدونم ولی از این به بعد میتونید از این راه استفاده کنید و تراکنش از مشتریتون بگیرید و با تراکنش های زرین پال و یا بانک هماهنگ کنید ببینید ریخته یا نه البته میتونید از این کار قبل هم ببینید ! یعنی یه لیست تراکنش بگیرید و شماره حسابی که مشتریتون داره و میگه با اون حساب براتون ریخته چک کنید ببینید ریخته یا نــــــه !
persiantools
April 21st, 2012, 00:36
از قسمت Invoices خود whmcs قابل بررسی هست.
hg-ahvaz
April 21st, 2012, 02:24
یک سوال نمایندگانتو مگه فاکتور ندارن خدماتشون ؟
از طریق فاکتور آنلاین بریزن که مشخه .
ertebat7
April 21st, 2012, 05:58
تنظیمات مربوط به cron را نیز انجام دهید تا وضعیت صورتحساب ها و reminder ها فعال گردد
javadi_31456
April 21st, 2012, 10:00
می تونید از داخل قسمت کلاینت ، invoc ها ی هر کاربر رو نگاه کنید که متوجه بشین چند تا پرداختی داشته و سرویس هاش رو هم میتونید همونجا ببینید