PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات در whmcs

jahan654
April 20th, 2012, 21:28
با سلام
من برای فروش تعدادی نرم افزار می خواهم از whmcs استفاده کنم و اصلا کارم هاستینگ نیست (به دلیل داشتن فروش به صورت اقساط و همکاری در فروش و پشتیبانی)
و نیازی به گزینه هایی مثل بررسی دامنه ، مسایل شبکه ، وضعیت سرور و ... ندارم آیا می توان این گزینه ها را حذف کرد

دوستان با تجربه جایگزینی برای whmcs سراغ ندارند که سه کار بالا یعنی (فروش به صورت اقساط و همکاری در فروش و پشتیبانی) را بتوان با آن انجام داد؟ (تجاری باشد مشکلی نیست)

H.G.N
April 20th, 2012, 21:31
با سلام

Boxbilling هم خوبه - اما متاسفانه فارسی سازی و نرم افزارهای جانبی تو ایران زیاد نداره !

در مورد whmcs هم خواستید میتونم در راه اندازی اون مطابق میل شما کمکتون کنم !

در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی اقدام کنید !

ertebat7
April 20th, 2012, 21:37
whmcs به نظر من فقط به درد هاست و دومین میخوره

amirlord
April 20th, 2012, 21:39
whmcs به نظر من فقط به درد هاست و دومین میخوره
whmcs انعطاف پذیری خوبی داره و محدود به هاست و دومین نمیشه ! :)

jahan654
April 20th, 2012, 23:04
جایگزینی فارسی برای آن نمی شناسید که سه کارایی را که در بالا گفتم داشته باشد؟

aligoli
April 20th, 2012, 23:17
چنین سیستمی میشه برای شما زد !

1. هر کاربری که عضو میشه،یک لینک ارجاع کننده داشته باشه و یک واحد اعتبار، که اگر لینک رو به کسی داد و از طریق اون عضو شد، امتیاز به کاربر اصلی داده بشه ...
2. تیکت هم میشه .
3. فروش به صورت اقساط یعنی چی ؟

با این حال اگر امکاناتی که میخوایید بیشتر توضیح بدید ، در خدمت هستیم .

jahan654
April 20th, 2012, 23:31
چنین سیستمی میشه برای شما زد !

1. هر کاربری که عضو میشه،یک لینک ارجاع کننده داشته باشه و یک واحد اعتبار، که اگر لینک رو به کسی داد و از طریق اون عضو شد، امتیاز به کاربر اصلی داده بشه ...
2. تیکت هم میشه .
3. فروش به صورت اقساط یعنی چی ؟

با این حال اگر امکاناتی که میخوایید بیشتر توضیح بدید ، در خدمت هستیم .
مثلا قیمت نرم افزار یک میلیون است این هزینه را بتواند در سه قسط بپردازد
آیا اسکریپت یا نرم افزاری وجود ندارد که به صورت آماده باشد؟

javadi_31456
April 20th, 2012, 23:44
whmcs رو بهتره برای هاستینگ استفاده کنید ، و یا محصولات مجازی

hostspace
April 20th, 2012, 23:45
به نظرمن هم می تونید از whmcs با یک قالب سفارشی استفاده کنید .

lordmhn
April 21st, 2012, 00:04
با سلام
من برای فروش تعدادی نرم افزار می خواهم از whmcs استفاده کنم و اصلا کارم هاستینگ نیست (به دلیل داشتن فروش به صورت اقساط و همکاری در فروش و پشتیبانی)
و نیازی به گزینه هایی مثل بررسی دامنه ، مسایل شبکه ، وضعیت سرور و ... ندارم آیا می توان این گزینه ها را حذف کرد

دوستان با تجربه جایگزینی برای whmcs سراغ ندارند که سه کار بالا یعنی (فروش به صورت اقساط و همکاری در فروش و پشتیبانی) را بتوان با آن انجام داد؟ (تجاری باشد مشکلی نیست)

با سلام
مهرشاد آنلاین با هزینه ی مناسب با هر طرح و نیازی برای شما طراحی میکنه میتونید با آیدی من sultanmhn@yahoo.com یا پ.خ در تماس باشید !

H.G.N
April 21st, 2012, 00:54
دوست عزیز ببینید - سیستم whmcs علاوه بر فروش هاست / دامنه / سرور و .... قابلیت های زیادی از جمله فروش کارت شارژ - فروش نرم افزار ( صوزت لایسنس دار ) - فروش بصورت اقساطی و همکاری فروش ( بازاریابی ) را دارد و با طراحی قالب اختصاصی و حذف برخی از امکاناتی که برای شما نیاز نیست - میتوان این سیستم را تسلیم کارهای شما کرد !

مزایای این سیستم نسبت به سیستم دست نویس :

1 - ماژول های : ارسال پیامک / پرداخت آنلاین اکثر بانک ها ( ملت و پارسیان و سامان و .... ) و ... برای این سیستم طراحی شده و براحتی میتونید با صرف هزینه اندکی از این ماژول ها بهره مند بشید . در حالی که برای سیستم دست نویس باید چندین روز و شب منتظر بمونید تا بنویسند براتون و چک بکنند .

2 - در صورت استفاده از لایسنس , در صورت ارتقا ورژن whmcs سیستم شما هم آپدیت میشه (رایگان آپدیت میشه اگر لایسنس ماهانه بگیرید و مادام العمر بگیرید باید برای ورژن جدید هزینه ساپورت رو به شرکت بدید که فکر کنم بالای 50 دلار هستش ) از نظر امنیت و ... در حالی که اگر سیستم دست نویس باشد باید بدید بعد از یک مدت کسی برای شما باگ ها و ... این رو رفع کنه البته با صرف هزینه های بالا !

3 - فارسی ساز / محیط کاربری / ایمیل ها / محیط مدیریت / محیط فاکتورهای فروش همه فارسی شده اند و آماده استفاده !
-----
درخواستی - امری بود از طریق پیام خصوصی اقدام نمایید .
با احترام

hg-ahvaz
April 21st, 2012, 02:29
دوست عزیز ببینید - سیستم whmcs علاوه بر فروش هاست / دامنه / سرور و .... قابلیت های زیادی از جمله فروش کارت شارژ - فروش نرم افزار ( صوزت لایسنس دار ) - فروش بصورت اقساطی و همکاری فروش ( بازاریابی ) را دارد و با طراحی قالب اختصاصی و حذف برخی از امکاناتی که برای شما نیاز نیست - میتوان این سیستم را تسلیم کارهای شما کرد !

مزایای این سیستم نسبت به سیستم دست نویس :

1 - ماژول های : ارسال پیامک / پرداخت آنلاین اکثر بانک ها ( ملت و پارسیان و سامان و .... ) و ... برای این سیستم طراحی شده و براحتی میتونید با صرف هزینه اندکی از این ماژول ها بهره مند بشید . در حالی که برای سیستم دست نویس باید چندین روز و شب منتظر بمونید تا بنویسند براتون و چک بکنند .

2 - در صورت استفاده از لایسنس , در صورت ارتقا ورژن whmcs سیستم شما هم آپدیت میشه (رایگان آپدیت میشه اگر لایسنس ماهانه بگیرید و مادام العمر بگیرید باید برای ورژن جدید هزینه ساپورت رو به شرکت بدید که فکر کنم بالای 50 دلار هستش ) از نظر امنیت و ... در حالی که اگر سیستم دست نویس باشد باید بدید بعد از یک مدت کسی برای شما باگ ها و ... این رو رفع کنه البته با صرف هزینه های بالا !

3 - فارسی ساز / محیط کاربری / ایمیل ها / محیط مدیریت / محیط فاکتورهای فروش همه فارسی شده اند و آماده استفاده !
-----
درخواستی - امری بود از طریق پیام خصوصی اقدام نمایید .
با احترام

تایید مشه ...

انعطاف بالایی داره whmcs

ertebat7
April 21st, 2012, 05:57
اگر یک قالب کاملا اختصاصی استفاده کنید به نظرم خیلی بهتر جواب میده و از حالت کلاسیک فروش هاست بیرون میاد

hg-ahvaz
April 22nd, 2012, 01:52
بازم سیستم های دیگر هم بررسی کنید