ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پس از خرید سرور از هتزنر لطفا کمک کنید

greenhouse
April 20th, 2012, 17:44
مشکل پس از خرید سرور از هتزنر لطفا کمک کنید

بعد از اینکه ای پی اصلی رو دادن و روش vmware زده شده

دو تا ای پی دادن که جلوشون عکس دو تا پی سی هست

وقتی روش ماوس رو نگه داشتم رو یکی نوشته

request seprate mac

و رو دومی نوشته

reset seprate mac

الان به پشتیبانی ایمیل می زنم که رنج ای پی /29 رو بدین جواب نمیدن

من الان نمی دونم اینها رو باید جایی ست کنم بعد جواب بدن اینها یا نه ؟

الان نمی دونم چی کار کنم که بشه کار کرد . و اینکه این ای پی ها رو کجا باید وارد کنم و چرا اینها جواب نمیدن ؟

razavihost
April 20th, 2012, 17:54
شبکه هتزنر بر اساس مک آدرس کار میکنه.
واسه این که اون آی پی ها رویه وی پی اس پینگ بده باید مک آدرسی که واسه همون آی پی هست رو رویه وی ام وار بزارین.

اون آی پی دیگه واسه روتر هست که باید به دیتاسنتر بگین اون آی پی های دیگه رو روت کنن رویه اون تک آی پی

greenhouse
April 20th, 2012, 20:00
این کار انجام شده هم ای پی روت هست هم ای پی واسه روتر اوکی شده

الان چطور باید ست کنم ؟ اینجا رو خوندم نتیجه نگرفتم

VMware ESXi/en – Hetzner DokuWiki (http://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en)

razavihost
April 20th, 2012, 20:04
این کار انجام شده هم ای پی روت هست هم ای پی واسه روتر اوکی شده

الان چطور باید ست کنم ؟ اینجا رو خوندم نتیجه نگرفتم

VMware ESXi/en – Hetzner DokuWiki (http://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en)

من این کارو 25 میگیرم انجام میدم.اما ایشون آموزش هم میخواستن.به تفاهم نرسیدیم.دوستان کمتر مبلغرو اعلام کنن.که این دوستمون مشکلش زودتر حل بشه

greenhouse
April 20th, 2012, 21:01
من این کارو 25 میگیرم انجام میدم.اما ایشون آموزش هم میخواستن.به تفاهم نرسیدیم.دوستان کمتر مبلغرو اعلام کنن.که این دوستمون مشکلش زودتر حل بشه

من خودم می خوام یاد بگیرم چطور انجام میشه
بدون یاد گیری که فایده نداره چه 25 تومن چه 5 تومن
ممنون

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

کسی نیست توضیح بده ؟ الان می گفتن خرید 100 نفر میر یختن روی تاپیک