توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای سطح دسترسی یا مسیردهی
mohammadt
April 20th, 2012, 12:07
با سلام.
من یوزر روت هستم.
یوزر جدیدی برای انتقال مسیر فولدرها ساختم.
مسیرهای فولدرهای downloads, attachments و templates_c را در configurations.php به به این صورت تغییر دادم:
$templates_compiledir = 'templates_c/';
به
$templates_compiledir = "/home/masirewhmcs/templates_c/";
$attachments_dir = "/home/masirewhmcs/attachments/";
$downloads_dir = "/home/masirewhmcs/downloads/";
سطح دسترسی این سه فولدر 777 هست.
در عین حال ارور زیر را زمان بازدید صفحه لاگین whmcs دارم:
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/masirewhmcs/public_html/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
با سلام.
من یوزر روت هستم.
یوزر جدیدی برای انتقال مسیر فولدرها ساختم.
مسیرهای فولدرهای downloads, attachments و templates_c را در configurations.php به به این صورت تغییر دادم:
$templates_compiledir = 'templates_c/';
به
$attachments_dir = "/home/masirewhmcs/attachments/";
$downloads_dir = "/home/masirewhmcs/downloads/";
سطح دسترسی این سه فولدر 777 هست.
در عین حال ارور زیر را زمان بازدید صفحه لاگین whmcs دارم:
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/masirewhmcs/public_html/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون.
پوشه ی مربوطه از مسیر زیر فراخوانی میشود :
/home/masirewhmcs/public_html/templates_c/
در صورتی که باید از مسیر :
/home/masirewhmcs/downloads
فراخوانی شود .
فایل configration.php را اصلاح کنید .
mohammadt
April 20th, 2012, 13:16
همین مسیر را که شما فرمودین ست کردم اما باز هم همان ارور هست. /home/masirewhmcs/downloads
آیا حتما به یک پوشه قبل از public_html انتقال داد یا چند مسیر قبل تر هم می شود؟ چون دسترسی کامل به سرور دارم.
iranmizban
April 20th, 2012, 13:23
همین مسیر را که شما فرمودین ست کردم اما باز هم همان ارور هست. /home/masirewhmcs/downloads
آیا حتما به یک پوشه قبل از public_html انتقال داد یا چند مسیر قبل تر هم می شود؟ چون دسترسی کامل به سرور دارم.
این مسیر بستگی به نام کاربری هاست شما داره .
مسیری که وارد کردید صحیح نیست . فایل کانفیگ را ادیت کنید و مسیر نصب را تعیین و در همون مسیر فایل رو ایجاد کنید .
این موضوع ظاهرا شما رو گنگ کرده .
شما باید بعد از پوشه home ، نام یوزر کاربری هاست رو وارد کنید ( البته اگر در فایل configration.php این تغییر مسیر را اعمال کرده باشید .) .
mohammadt
April 20th, 2012, 13:31
من یوزر root هستم و هیچ یوزر دیگری این سرور ندارد.
مسیر نصب whmcs در این مسیر هست:
/var/www/html
یعنی به این صورت باید وارد کنم؟
$templates_compiledir = "/root/var/www/templates_c/";
یا
iranmizban
April 20th, 2012, 13:44
فکر کنم در همین قسمت دچار مشکل شدید .
کاربر ریشه (root) نمیتونه هاست باشه و شما باید نام کاربری هاست رو براش تعیین کنید .
mohammadt
April 20th, 2012, 13:46
خب من هم برای این منظور یک یوزر با نام masirewhmcs ساختم و سه فولدر مذکور را در مسیر /home/masirewhmcs ساختم و سطح دسترسی 777 دادم.
iranmizban
April 20th, 2012, 14:18
آدرس سایتتون رو ذکر کنید تا بررسی کنم .
mohammadt
April 20th, 2012, 20:02
پ خ شد.
mohammadt
April 22nd, 2012, 11:44
کسی نیست راهنمایی کنه؟
iranmizban
April 22nd, 2012, 22:21
چیزهایی که لازم بود رو گفتم خدمتتون .
اگر طبق آموزش نصب whmcs که در همین انجمن هم به کرار اومده ، پیش برید ، هیچ مشکلی نخواهید داشت .
mohammadt
April 23rd, 2012, 09:34
من طبق آموزش پیش رفتم منتها تو آموزش گفته نشده اگر کاربر روت هستیم چه باید کنیم. حتی شما هم تایید کردید. اگه کسی میدونه من که کابر root هستم به چه طریق باید مسیردهی کنم لطفا بگه.
متشکرم.
saeed_slow
December 25th, 2012, 21:06
دوستان من هم این مشکل رو دارم لطفا بفرماید چیکار کنم؟
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/htdocs/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.