ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دانلود کردن دیتابیس حجیم و انتقال به سرور جدید

thekoroush
April 20th, 2012, 11:41
یک سئوال بسیار حیاتی و مهم دارم از خدمتتون کنید به نظر شما یک دیتابیس با حجم چهارصد مگابایت را چطور میشه ایمپورت کرد به یک هاست جدید من تمام راهها را رفتم .

پنل من دایرکت ادمین هست . از تو خود دایرکت ادمین اصلا نمیشه دانلودش کرد . تو مرحله تغییر سرور به این مشکل عظیم برخورد کردم لطفا اگر میتونید من رو راهنمایی کنید ممنون میشم .

با سپاس

j4b3r
April 20th, 2012, 11:52
سلام
از ssh میتونید بک اپ بگیرید منتقل کنید به سرور جدید و بعد ریستور کنید:
اول دستور بک اپ:

mysqldump --opt -u user -p dbname > {path}/backup.sql
حالا یا اف تی پی یا هر حالت دیگه فایل رو منتقل کنید
و رروی سرور جدید این کامند رو اجرا کنید

mysql -u user -p dbname < {path}/backup.sql

fara_server
April 20th, 2012, 11:57
به صورت دستی از phpmyadmin هم میتونید ایمپورت کنید...

thekoroush
April 20th, 2012, 12:15
سلام
اول دستور بک اپ:

حالا یا اف تی پی یا هر حالت دیگه فایل رو منتقل کنید
و رروی سرور جدید این کامند رو اجرا کنید

mysql -u user -p dbname < {path}/backup.sql

lممنون از راهنماییتون .

سئوال این هست که من اول دستور بک آپ رو بزنم این فایل بک آپ دیتابیس رو کدوم شاخه ریخته میشه تا مثلا من با filezila برم داخل سرور و اون رو بگیرم ؟

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

به صورت دستی از phpmyadmin هم میتونید ایمپورت کنید...

مشکل بزرگ در وهله اول دانلود این دیتابیس حجیم هست که 450 مگ هستش . از تو دایرکت ادمین به هیچ وجه دانلود نمیشه .

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

سلام
اول دستور بک اپ:

یه سئوال دیگه . الان بر فرض من یوزرم admin هست و نام دیتابیس ام admin_polo تو این دستور شما چطور باید جاگذاریش بکنم . چون من این دستور رو زدم تو putty و بهم not such fil or directory میده

m2n
April 20th, 2012, 12:25
تکه تکه کن یکی از کاربران همین انجمن هم همین مشکل شمارو داست تکه تکه کرد کارش راه افتاد

5518
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع شراعا حرام است ;;)

thekoroush
April 20th, 2012, 12:27
تکه تکه کن یکی از کاربران همین انجمن هم همین مشکل شمارو داست تکه تکه کرد کارش راه افتاد

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f58/5518-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%AD%D8%AC%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-5t7ti617vblgdi6hq80u-png

والله چون زیاد وارد نیستم تو اینجور کارها ترجیح میدم نرم سراغ همچین کاری . میترسم یه مشکل به مشکل قبلی اضافه بشه . راهشم نمیدونم چیکار باید کرد .

m2n
April 20th, 2012, 12:31
والله چون زیاد وارد نیستم تو اینجور کارها ترجیح میدم نرم سراغ همچین کاری . میترسم یه مشکل به مشکل قبلی اضافه بشه . راهشم نمیدونم چیکار باید کرد .

عجب من نمی دونم کاربرا همیشه راه های آسون و راحت رو ول می کنن میرن سمت کارهایی که سخته (:|

ertebat7
April 20th, 2012, 12:39

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f58/5518-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%AD%D8%AC%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-5t7ti617vblgdi6hq80u-png

بهترین و ساده ترین راه حل دوست عزیز همین هست

thekoroush
April 20th, 2012, 12:43
بهترین و ساده ترین راه حل دوست عزیز همین هست

خوب من اگر کس از دوستان میتونه بگه من چطور میتونم این دیتابیس رو تکه تکه کنم و بگیرمش ممنون میشم . نرم افزار خاصی احتیاج داره ؟

m2n
April 20th, 2012, 12:50
آقا نرم افزار چیه برو phpMyAdmin بعد دیتابیس خودتو از سمت چپ انتخاب کن بعد بالا Export رو کلیک کن یه صفحه باز میشه دو تا گزینه مثل این هست:

Quick - display only the minimal options
Custom - display all possible options

Custom - display all possible options رو انتخاب کن به محض انتخاب یه جدول زیر Custom - display all possible options باز میشه که کل جدول های دیتابیس توش هست با انتخاب کردن جدول ها دیتابیس رو تکه تکه بگیر حجمت زیاده 5 تا 5 تا انتخاب کن بعد تایید بزن دانلود بشه و برای بقیه هم همین کارو انجام بده ولی تو اولی مثلا جول 1.2.3 انتخاب شده دیگه نباید تو دمی 1.2.3 انتخاب بشه 3.4.5 باید انتخاب بشه همین طور ادمه بده تموم شد بازم تکه تکه بریز رو دیتابیس جدید فرقی هم نداره کدوم اول باشه کدوم آخر

thekoroush
April 20th, 2012, 13:22
آقا نرم افزار چیه برو phpMyAdmin بعد دیتابیس خودتو از سمت چپ انتخاب کن بعد بالا Export رو کلیک کن یه صفحه باز میشه دو تا گزینه مثل این هست:

Quick - display only the minimal options
Custom - display all possible options

Custom - display all possible options رو انتخاب کن به محض انتخاب یه جدول زیر Custom - display all possible options باز میشه که کل جدول های دیتابیس توش هست با انتخاب کردن جدول ها دیتابیس رو تکه تکه بگیر حجمت زیاده 5 تا 5 تا انتخاب کن بعد تایید بزن دانلود بشه و برای بقیه هم همین کارو انجام بده ولی تو اولی مثلا جول 1.2.3 انتخاب شده دیگه نباید تو دمی 1.2.3 انتخاب بشه 3.4.5 باید انتخاب بشه همین طور ادمه بده تموم شد بازم تکه تکه بریز رو دیتابیس جدید فرقی هم نداره کدوم اول باشه کدوم آخر

آقا نزن ما رو روز جمعه ای !:->

رفتم داخلش و مو به مو انجام دادم . بعد انتخاب تکه ها یکسری تنظیمات داره پایینش . به اونها دست نزنم یا باید تنظیماتی براش قرار بدم ؟

با تشکر

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

الان من 5 تای اول رو انتخاب کردم و به تنظیمات پایینش هم دست نزدم . دانلود کرد . حجمش شده 16 کیلوبایت !!!! همینطوری باید باشه ؟ من که فکر نمیکنم .

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

مسیر کار درسته . پارت های بعدی داره حجیم میشه .

m2n
April 20th, 2012, 13:26
خوب نمی زدم که یاد نمی گرفتی

آره درسته همین طور ادمه بده البته حجم تو هر کدوم متفاوت هست یکی 1 مگ یکی 10 مگ ولی تا آخر ادمه بده تا جدول ها تموم بشن تموم که شد همونجوری که تکه تکه هست دوباره تکه تکه آپ کن

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

به تنظیمات دست نزن فقط go بزن :111:

thekoroush
April 20th, 2012, 14:43
دیتابیس رو به ترتیب انجام شده گرفتم . اما حجمش با حجم واقعی اش نمیخونه . طبیعی هستش ؟ فشرده اش کرده ؟ الان نزدیک به 17 تا فایل شده .

j4b3r
April 20th, 2012, 14:48
سلام
وقتی می خوتی دستور رو بزنی
به جای
{path}
مسیر رو بزار
مثلا

/home/test/public_html/
خوب حالا می توی حتی دانلود کنی یا با ftp »نتقل کنی
اگر اسم یوزر jaber و نام دیتابیس db باشه و بخوای توی مسیر بالا بریزی اینو بزن

mysqldump --opt -u jaber -p db > /home/test/public_html/backup.sql
بعد از اجرای دستور پسورد یوزر رو میزنی چند مین طول میکشه بسته به حجم دیتابیس
بعد منتقل میکنی
کل روند انتقال و ریستور کردن برای دیتابیس با حجم 3-4 گیگ 20 دقیقه هم نمیشه

thekoroush
April 20th, 2012, 17:23
سلام
وقتی می خوتی دستور رو بزنی
به جای
{path}
مسیر رو بزار
مثلا

/home/test/public_html/
خوب حالا می توی حتی دانلود کنی یا با ftp »نتقل کنی
اگر اسم یوزر jaber و نام دیتابیس db باشه و بخوای توی مسیر بالا بریزی اینو بزن

mysqldump --opt -u jaber -p db > /home/test/public_html/backup.sql
بعد از اجرای دستور پسورد یوزر رو میزنی چند مین طول میکشه بسته به حجم دیتابیس
بعد منتقل میکنی
کل روند انتقال و ریستور کردن برای دیتابیس با حجم 3-4 گیگ 20 دقیقه هم نمیشه

الان نزدیک 20 دقیقه هستش که بعد اجرای عملیاتی که شما گفتین و من انجام دادم تو صفحه هی این حرف خط به خط تکرار میشه :
y
y
y
y
y
y
y
y
y
.....

طبیعی هست به نظرتون ؟

j4b3r
April 20th, 2012, 17:28
سلام
نباید چیزی تکرار بشه
وقتی پسورد رو می زنید باید چند دقیقه ای هیچ اتفاقی نیافته بعد دوباره خط فرمان بیاد
در صورتی که تمایل دارید پیغام خصوصی بفرستید تا مشکلتون رو حل کنم

thekoroush
April 20th, 2012, 17:56
سلام
نباید چیزی تکرار بشه
وقتی پسورد رو می زنید باید چند دقیقه ای هیچ اتفاقی نیافته بعد دوباره خط فرمان بیاد
در صورتی که تمایل دارید پیغام خصوصی بفرستید تا مشکلتون رو حل کنم

پیام خصوصی هم دادم و ادتون کردم .

thekoroush
April 21st, 2012, 13:36
بعد از کلی تلاش نافرجام . ادمین هاست زحمت کشیدن و بانک های sql رو به من تحویل دادن . یکیش 29 مگ هست و یکی دیگه 106 مگ .

برای بارگذاری صد در صد phpmyadmin اینکار و انجام نمیده چون هردو حجیم هستن . چطور میتونم این بانک ها رو به نظرتون رو سیستم خودم تکه تکه کنم و از طریق phpmyadmin که سالم هم تشخیصشون بده اپلود کنم ؟

javadi_31456
April 21st, 2012, 15:06
آقا راست می گن دیگه می تونی تکه تکه ش کنی
و یا این که حداکثر سایز ایمپورت رو که داخل کانفیگ سرور هست بگی ببرن بالا . (البته نمی دونم حداکثرش چقدره )

thekoroush
April 21st, 2012, 15:17
آقا راست می گن دیگه می تونی تکه تکه ش کنی
و یا این که حداکثر سایز ایمپورت رو که داخل کانفیگ سرور هست بگی ببرن بالا . (البته نمی دونم حداکثرش چقدره )

اصلا بحث دریافت تکه تکه نیست . من هر دو بانک رو بصورت کامل از هاست تحویل گرفتم . اما برای import کردنشون . به چیزی احتیاج دارم که قسمت قسمتشون بکنم تا بتونم بریزمشون رو هاست . چون حجم ایمپورتش بیشتر از 8 مگ نیست . اضافه هم فکر نکنم بشه کرد .