توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور های فونیکس و خصوصیات برای خرید
aligoli
April 19th, 2012, 21:13
سلام
من روی سرورهای فونیکس هم نگاهی کلی داشتم ، ولی در هر حال عزیزانی اینجا هستند که تجربه کار رو دارند، شنیدم که پرت زیاد جالبی نداشته ولی از وضعیت فعلی خبری ندارم، در هر صورت اگر از سرورهای فونیکس استفاده می کنید و یا به تازگی کردید ... لطفا بیشتر توضیح بدید .
php.source
April 19th, 2012, 22:20
قبلا استفاده شده.
بدرد نمیخوره مخصوصا برای مجازی سازی
mohammadlover
April 19th, 2012, 22:24
قبلا استفاده شده.
بدرد نمیخوره مخصوصا برای مجازی سازی
امکانش هست دلیلتون رو برای "بدرد نخوردن" بفرمائید ؟
php.source
April 19th, 2012, 22:37
uplink
پشتیبانی 24 ساعت اما فنی نیست
مشکلات سختا افزاری بالا
عدم تعهد به محتوای داخل سرور (اصلا به رو خودشون نمیارن آدم کلی فایل با ارزش داره یا نه)
psfa
April 19th, 2012, 22:52
آره من هم از اين ديتاسنتر يه سرورمجازي داشتم كه خيلي هم مهم بود واسم اما يهو سرورهاي اصلي مشكل پيدا كردو همه چي پريد و هيچي به هيچي
---
April 19th, 2012, 23:27
بنده نزدیک به 4 ماه از securedserver سرویس داشتم که راضی بودم
taghi.karimi
April 20th, 2012, 10:21
بنده نزدیک به 4 ماه از securedserver سرویس داشتم که راضی بودم
پورت که استفاده میکردید 100 بود یا 1گیگابیت ؟
به صورت اختصاصی بود یا که شیر ؟
3245
April 25th, 2012, 13:24
کمی دیر شده اما بهتره بیان کنم:
اطلاعات به 2 صورت بدون اطلاع قبلی از این دیتاسنتر حذف میشه:
1- ایرانی باشید(حتما متوجه شدند ایرانی هستید)
2- سوء استفاده شدید بکنید و چندین بار اطلاع بدن اما عکس العملی نباشه از طرف شما
3- فاکتورهای خود را پرداخت نکنید
این مساول در همه دیتاسنتر ها عقلانی هست، بدهی است این دیتاسنتر از 5 یا 10 تا سرور استفاده نمیکنه، این دیتاسنتر شبکه گسترده ای داره که اون سروری که شما داشتید مشکل داشته و میتونستید با بیان دلیل منطقی رفع مشکل کنید + اینکه من خودم به شخصه چندین بارشده در دیتاسنترهای هلند مشکل سخت اقزاری داشتم و با بیان منظقی برام اصلاح کردن، بنابراین نمیشه گفت کلیه سرورها خراب و دیتاسنتر افتضاح است