PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ هاست دانلود در ویندوز

qwerty2004
April 19th, 2012, 19:20
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک Vps ویندوز 2003 دارم که روش IIS نصب کردم و سرویس FTP روش راه انداختم و فایلهام رو اپلود کردم. تو هاست اشتراکی هم یک ساب دومین درست کردم بدین صورتdl.mysite.com اما نمیتونم فایلهام رو به صورت لینک مستقیم دانلود کنم. مثلا : dl.mysite.com/softwars/program.exe
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چه کانفیگی باید روی سرور 2003 انجام داد.

TOOBA IT
April 19th, 2012, 19:27
بهتر هست از وب سرور nginx استفاده کنید . کل وب سرور 2 مگابایت هست (با چندتا کلیک نصب میشود) ...
nginx for Windows (http://nginx.org/en/docs/windows.html)
و برای اف تی پی از نرم افزار Filezilla Server استفاده کنید .
FileZilla - Server Download (http://filezilla-project.org/download.php?type=server)
در این صورت به صورت بهینه میتوانید از منابع سرور بهره ببرید .

mohammad8711
April 19th, 2012, 20:04
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک Vps ویندوز 2003 دارم که روش IIS نصب کردم و سرویس FTP روش راه انداختم و فایلهام رو اپلود کردم. تو هاست اشتراکی هم یک ساب دومین درست کردم بدین صورتdl.mysite.com اما نمیتونم فایلهام رو به صورت لینک مستقیم دانلود کنم. مثلا : dl.mysite.com/softwars/program.exe
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چه کانفیگی باید روی سرور 2003 انجام داد.

یکم بیشتر توضیح بدید ، مشکل چیه که نمیتونید فایل ها رو دانلود کنید ؟ اگه پیغام خطا میده متن پیغام رو اینجا قرار بدید تا دوستان راهنمایی کنند

tsotoodeh
April 19th, 2012, 20:45
بهتر هست از وب سرور nginx استفاده کنید . کل وب سرور 2 مگابایت هست (با چندتا کلیک نصب میشود) ...
nginx for windows (http://nginx.org/en/docs/windows.html)
و برای اف تی پی از نرم افزار filezilla server استفاده کنید .
filezilla - server download (http://filezilla-project.org/download.php?type=server)
در این صورت به صورت بهینه میتوانید از منابع سرور بهره ببرید .
صورت مسئله رو پاک نکنید. سرویس های ویندوز در صورتی که بخوبی تنظیم شده باشند بدون دردسر سرویس می دهند.
به نظر من اگر کسی به دنبال نرم افزارهایی که معرفی شد باشه به سراغ لینوکس میره.
لاگ های ویندوز و iis را برای بررسی اینجا بگذارید.

qwerty2004
April 19th, 2012, 23:44
ضمن تشکر بابت توجه و لطف دوستان گرامی
من کل کارهایی که انجام داده شده رو خدمتتون عرض می کنم . بعد از تحویل vps با سیستم عامل سرور 2003 ، IIS نصب گردید و سرویس FTP Server راه اندازی گردید. چیز دیگه ای راه اندازی نشده. ایا باید سرویس دیگری مثل وب سرور و ... راه اندازی بشه؟؟؟؟
همونطور که دوست عزیز Tooba IT نیز فرمودند با Filezilla هم کانکنت میشم به اف تی پی و مشکلی ندارم. همونطور هم که عرض کردم یک ساب دومین در هاست سایتم ایجاد کردم و مشکلی نیست. اما وقتی میخوام فایلهایی که در وی پی اس اماده کردم رو در سایتم به صورت لینک مستقیم قرار بدم دانلود نمیشوند. ترافیک کارم سبکه برا همین فعلا جوابگو هستش. ممنون میشم دوستان در مورد راه اندازی در سرور 2003 بفرمایند که چه سرویس هایی باید نصب گردد.ممنون

mehdifx
April 22nd, 2012, 19:35
برای منم همچین مشکلی وجود داره.

البته با نوع متفاوت..!!

فایلهای داخل پوشه بعضی هاشون را دانلود میکنه و بعضی هاشون را یوزر و پسورد میخواد..؟!! و اینکه فایلهای با پسوند مثلا apk را نیز اصلا دانلود نمیکنه..!!

چیکار باید کرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

اصلاحیه:

الان متوجه شدم که فایلهای zip که براشون پسورد تعیین شده این مشکل را دارن....!!
اما اگه فایل براش پسورد (از طریق برنامه winrar) تعیین شده باشه را قبل از دانلود یوزر و پسورد میخواد..!
ولی فایلهای rar که پسورد هم داشته باشن را درست دانلود میکنه..

حالا درخواستم اینکه که چطور میشه فایل با پسوند دیگه ای را بهش معرفی کرد که اجازه دانلود را بده. و همچنین چطور میشه اون فایل زیپ که پسورد داره را بدون درخواست یوزر و پسورد دانلود کنه.

پیشاپیش از تمامی دوستان سپاسگذارم.

empratoor
April 22nd, 2012, 20:02
برای منم همچین مشکلی وجود داره.

البته با نوع متفاوت..!!

فایلهای داخل پوشه بعضی هاشون را دانلود میکنه و بعضی هاشون را یوزر و پسورد میخواد..؟!! و اینکه فایلهای با پسوند مثلا apk را نیز اصلا دانلود نمیکنه..!!

چیکار باید کرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

اصلاحیه:

الان متوجه شدم که فایلهای zip که براشون پسورد تعیین شده این مشکل را دارن....!!
اما اگه فایل براش پسورد (از طریق برنامه winrar) تعیین شده باشه را قبل از دانلود یوزر و پسورد میخواد..!
ولی فایلهای rar که پسورد هم داشته باشن را درست دانلود میکنه..

حالا درخواستم اینکه که چطور میشه فایل با پسوند دیگه ای را بهش معرفی کرد که اجازه دانلود را بده. و همچنین چطور میشه اون فایل زیپ که پسورد داره را بدون درخواست یوزر و پسورد دانلود کنه.

پیشاپیش از تمامی دوستان سپاسگذارم.

برای فایل های zip فکر کنم به این دلیل پسورد می خواد که درخواست به عنوان باز کردن فایل ارسال میشه. پسوند zip داخل ویندوز رو تنظیم کنید که به صورت دیفالت با برنامه ای غیر از خود ویندوز باز بشه مثلا با winrar .
برای تعریف کردن سایر فرمت های فایل ها هم از پنل IIS توی گزینه MIME Types اون فرمت ها رو اضافه کنید.
موفق باشید

RoobinaServer
April 22nd, 2012, 20:37
ضمن تشکر بابت توجه و لطف دوستان گرامی
من کل کارهایی که انجام داده شده رو خدمتتون عرض می کنم . بعد از تحویل vps با سیستم عامل سرور 2003 ، IIS نصب گردید و سرویس FTP Server راه اندازی گردید. چیز دیگه ای راه اندازی نشده. ایا باید سرویس دیگری مثل وب سرور و ... راه اندازی بشه؟؟؟؟
همونطور که دوست عزیز Tooba IT نیز فرمودند با Filezilla هم کانکنت میشم به اف تی پی و مشکلی ندارم. همونطور هم که عرض کردم یک ساب دومین در هاست سایتم ایجاد کردم و مشکلی نیست. اما وقتی میخوام فایلهایی که در وی پی اس اماده کردم رو در سایتم به صورت لینک مستقیم قرار بدم دانلود نمیشوند. ترافیک کارم سبکه برا همین فعلا جوابگو هستش. ممنون میشم دوستان در مورد راه اندازی در سرور 2003 بفرمایند که چه سرویس هایی باید نصب گردد.ممنون

بله باید وب سرور هم نصب بشه و تنظیم بشه و کلا پسوند فایل ها اضافه بشه و پوشه ریشه عوض بشه تا پسورد نخواد

فکر کنم 5 یا 10 میگیرن کانفیگر ها کانفیگ میکنن چرا به خود کسی که سرور خریدید نگفتید هزینش رو میدید کانفیگ کنه ؟ اونجوری بهتر بود که عزیز