PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vds برای یک سایت آزمون گیری آنلاین

alireza.stack
April 19th, 2012, 19:12
سایت ما در برخی از روزها شدیدا با بانک درگیر میشه (60 هزار درج داده در دو الی سه ثانیه) و کوئری های سنگین.
یک VDS می خوام با قابلیت خاموش کردن سرور، راه اندازی مجدد سرور.
یک سوال هم داشتم : PHP و Cent OS رو خودم باید نصب کنم یا شما نصب می کنید؟ هزینه ی پیکربندی میگیرید یا خیر؟
از آنجا که اعتبار شرکتی در میان است، سابقه ی کاری بالای شما برای ما از اهم واجبات است پس لطف کنید سابقه ی کاری خود را در این حوزه نیز ذکر بفرمائید.

TOOBA IT
April 19th, 2012, 19:19
در خدمتیم ...
طوبی سرور .::. ثبت دامنه، میزبانی وب، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی و سرور اختصاصی (http://www.tserver.ir/vps.php)
نصب و پیکربندی اولیه رایگان می باشد .
IdYahoo : tooba_server

rezahd
April 19th, 2012, 19:23
سلام از ovh در خدیمتیم
درصورت تمایل به صورت مستقیم با ما تماس بگیرید
id : r.koohi
وب سایت پشتیبانی
| هاست لینوکس | هاستینگ |نتورک پلاس | ثبت دامنه |نمایندگی دامنه |نمایندگی هاست - ناحیه کاربری (http://client.network-plus.net)

alireza.stack
April 19th, 2012, 19:33
خدمت شما عرض کردم که سابقه ی کاری شما برای شرکت ما از اهم واجبات است، لطفا سابقه ی کاری خود را اعلان نمائید، در سایتتان هم در بخش در مورد ما تنها چیزی که مشهود است کلمه ی زیر است:
در حال ساخت....

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

سلام از ovh در خدیمتیم
در وصتر تمایل به صورت مستقیم با ما تماس بگیرید
id : R.koohi
وب سایت پشتیبانی
| هاست لینوکس | هاستینگ |نتورک پلاس | ثبت دامنه |نمایندگی دامنه |نمایندگی هاست - ناحیه کاربری (http://client.network-plus.net)

شما مطمئن هستید در سایتتان vds ارائه می کنید؟؟

TOOBA IT
April 19th, 2012, 19:34
سایت ما در حال ساخت نمی باشد ...!؟
طوبی سرور .::. ثبت دامنه، میزبانی وب، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی و سرور اختصاصی (http://www.tserver.ir)

tizparvaz
April 19th, 2012, 19:40
سایت ما در برخی از روزها شدیدا با بانک درگیر میشه (60 هزار درج داده در دو الی سه ثانیه) و کوئری های سنگین.
یک سوال هم داشتم : PHP و Cent OS رو خودم باید نصب کنم یا شما نصب می کنید؟ هزینه ی پیکربندی میگیرید یا خیر؟
از آنجا که اعتبار شرکتی در میان است، سابقه ی کاری بالای شما برای ما از اهم واجبات است پس لطف کنید سابقه ی کاری خود را در این حوزه نیز ذکر بفرمائید.

سلام
میتونیم بهتون سرویس بدیم
با مشخصات زیر بابت کانفیگ تضمینی و 100% بدون مشکل برای سایتتون هزینه دریافت میکنیم

CPU : 2xCore 3.3GHZ
R.A.M : 2048
H.D.D : 100 G
Price p/m : 60500

alireza.stack
April 19th, 2012, 19:45
سلام
میتونیم بهتون سرویس بدیم
با مشخصات زیر بابت کانفیگ تضمینی و 100% بدون مشکل برای سایتتون هزینه دریافت میکنیم

CPU : 2xCore 3.3GHZ
R.A.M : 2048
H.D.D : 100 G
Price p/m : 60500

لطف کنید آفرهاتون رو کامل بگید تا بتونیم بهتر تصمیم گیری کنیم، چند آی پی اختصاصی؟ سرعت پورت؟ نوع پنل مدیریت؟ سی پی یو اینتل زئون یا چیز دیگر

tthost
April 19th, 2012, 20:01
فن آوری اطلاعات دهکده وب - سبد خرید (http://my.webvillage.ir/cart.php?gid=29)

taghi.karimi
April 19th, 2012, 20:07
درود
در خدمت هستیم
شرکت ثبت شده
کنترل پنل مدیریتی
و.....
خدمات هاستینگ آگونیس | میزبانی وب | هاستینگ | ثبت دامنه | ایمیل هاستینگ | خدمات طراحی وب | تبلیغات در گوگل | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.agonis.ir)

camelian77
April 19th, 2012, 21:38
سلام،

از هتزنر آلمان با این آفر در خدمت هستیم:

رم: ۱ گیگابایت اختصاصی شده
سی پی یو: دو هسته کامل از Core i7 بدون محدودیت در پردازش!
هارد ۵۰ گیگابایت.

برای شما راحت ترین کار این هست که CentOS رو نصب کنید و یک کنترل پنل ساده داشته باشید (مثلا kloxo) برای کار.

البته یکی از مشتریان ما، که برنامه‌ی database intensive داره دیتابیس رو گذاشته روی سرور لینوکس و با دو تا سرور بهش query می‌ده !

tizparvaz
April 19th, 2012, 21:38
لطف کنید آفرهاتون رو کامل بگید تا بتونیم بهتر تصمیم گیری کنیم، چند آی پی اختصاصی؟ سرعت پورت؟ نوع پنل مدیریت؟ سی پی یو اینتل زئون یا چیز دیگر
آی پی روی سرور فقط یک عدد قابل ارائه هست
پورت سرور 1 گیگ
پنل مدیریت چی منظورتونه ؟ اگر وی پی اس پنل برای ریبوت و ... میدیم بهتون
cpu : E3-1240

farzadho
April 19th, 2012, 22:13
سلام
از کشور آلمان در خدتیم.
رم 2 گیگ اختصاصی.
پردازنده 3 هسته محدود بر روی 4Ghz Corei7
هارد 60 گیگ.
پورت 100.
ماهیانه 50 تومان.
تمامی منابع اختصاصی هست.
کیفیت و آپتایم تضمین شده هست.
یاهو در ارتباط باشید:farzad_ho68@yahoo.com
با تشکر.

HyperServer
April 22nd, 2012, 00:39
با سلام...

http://www.webhostingtalk.ir/f15/46552/

AlborzVPS
April 22nd, 2012, 02:07
با سلام

http://www.webhostingtalk.ir/f15/46440/#post425785

ای پی 1 عدد

RoobinaServer
April 22nd, 2012, 02:19
سلام

دوست عزیز همینطور که شما از ما آفر کامل میخواید ما هم از شما اطلاعات کامل میخوایم

دقیقا بگید چه قدر میخواید هزینه کنید

و بگید سرور کنونی دارید ؟ اگر بله مشخصات سرور کنونی چیه ؟ و چرا میخواید سرور دیگه تهیه کنید مشکلش چیه

و این که همیشه و همه وقت کوئری ها این چنین هست ؟ یا فقط زمان های خاصی مثل دوران امتحانات و ...

دقیقا میزانی که میخواید هزینه کنید و فشار کاری را بیان کنید تا بهترین آفر در اختیار شما قرار بدیم

یا حق - روبینا سرور

Talahost.Com
April 22nd, 2012, 02:55
با سلام
از سال 2006 در زمینه هاستینگ و ثبت دامین فعالیت می کنیم.
حدود 1 سال هم در زمینه vps شروع به کار کردیم.

سرویس های vps (سرور مجازی) با منابع کاملا اختصاصی (http://www.talahost.com/group/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1+%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2% DB%8C+vps.htm)

با تشکر

---------- Post added at 02:55 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------

هزینه کانفیگ وبسرور + php + mysql + dns + mail server برای یک بار : 15000 تومان

alireza.stack
April 22nd, 2012, 06:34
سلام

دوست عزیز همینطور که شما از ما آفر کامل میخواید ما هم از شما اطلاعات کامل میخوایم

دقیقا بگید چه قدر میخواید هزینه کنید

و بگید سرور کنونی دارید ؟ اگر بله مشخصات سرور کنونی چیه ؟ و چرا میخواید سرور دیگه تهیه کنید مشکلش چیه

و این که همیشه و همه وقت کوئری ها این چنین هست ؟ یا فقط زمان های خاصی مثل دوران امتحانات و ...

دقیقا میزانی که میخواید هزینه کنید و فشار کاری را بیان کنید تا بهترین آفر در اختیار شما قرار بدیم

یا حق - روبینا سرور

حداکثر 40 تومان
سرور نداریم تازه می خوایم بخریم و در ماه 4 بار به اون صورت که گفتیم رخ می ده.

---------- Post added at 06:34 AM ---------- Previous post was at 06:30 AM ----------

با سلام
از سال 2006 در زمینه هاستینگ و ثبت دامین فعالیت می کنیم.
حدود 1 سال هم در زمینه vps شروع به کار کردیم.

سرویس های vps (سرور مجازی) با منابع کاملا اختصاصی (http://www.talahost.com/group/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1+%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2% db%8c+vps.htm)

با تشکر

---------- post added at 02:55 am ---------- previous post was at 02:54 am ----------

هزینه کانفیگ وبسرور + php + mysql + dns + mail server برای یک بار : 15000 تومان

شما که هاست می فروشید دیگه چرا؟ vps اصلا منابعش اختصاصی نیست که شما سرویسهای vps را پیشنهاد داده اید. Vps با رم یک گیگ را می شود بین "4 کاربر با رم یک گیگ" به اشتراک گذاشت.

Talahost.Com
April 22nd, 2012, 11:06
شما که هاست می فروشید دیگه چرا؟ vps اصلا منابعش اختصاصی نیست که شما سرویسهای vps را پیشنهاد داده اید. Vps با رم یک گیگ را می شود بین "4 کاربر با رم یک گیگ" به اشتراک گذاشت.
ببخشید باید اجازه می گرفتم :d:105: از سابقه پرسیدید بنده هم خدمتتون عرض کردم..
ما تا مطمئن نشیم که توانایی انجام کاری رو داریم، اون کار رو انجام نمی دیم. بخاطر همین تا 1 سال پیش vps ارائه نمی دادیم.
دوست عزیز منابع کاملا اختصاصی هست و به هیچ عنوان oversell نمی شود. اسم اصلی چیزی که شما می خواهید VPS است. برخی از همکاران خلاقیت به خرج دادند و اسمش رو گذاشتند VDS در صورتی که هر دو یکی هستند.

RoobinaServer
April 22nd, 2012, 11:36
حداکثر 40 تومان
سرور نداریم تازه می خوایم بخریم و در ماه 4 بار به اون صورت که گفتیم رخ می ده.

---------- Post added at 06:34 AM ---------- Previous post was at 06:30 AM ----------

میشه بگید چند تا کاربر مثلا؟

برای این میپرسم که میخوام با سرور هاست وب مقایسه کنم (تعداد کوئری و فشاری که الان داریم رو)

سرور اختصاصی مجازی یا همان VPS - Ded = VDS

رم 2 گیگ و CPU 1500mhz میتونیم به هتون بدیم که 50 تومان هست ماهانه

CPU هم INTEL I7 2600 هست.

مجازی سازی VMware هم طبق معمول همیشه به مشتری داده میشه

دیتاسنتر هتزنر آلمان

آیپی 1 عدد (قابلیت اضافه کردن آیپی با خرید آیپی اضافه)

پرت کلی هم 1 گیگ.

Centos 5.8 توسط فروشنده نصب خواهد شد (توسط ما)

نیاز به پنل سیپنل که بر روی سنتوس نصب شود دارید که نصب و کانفیگ آن هزینه داره.

فکر کنم کامل گفتم اگر سوالی بود در خدمتیم.

البته این یکی سوالی هم که کردم ج بدید :-? :57:

rezahd
April 22nd, 2012, 11:37
[QUOTE=alireza.stack;425128]خدمت شما عرض کردم که سابقه ی کاری شما برای شرکت ما از اهم واجبات است، لطفا سابقه ی کاری خود را اعلان نمائید، در سایتتان هم در بخش در مورد ما تنها چیزی که مشهود است کلمه ی زیر است:
در حال ساخت....[COLOR="Silver"]

سلام دوست عزیز این نکته رو باید عرض کنم که vds اصلاح جدید هست شما وقتی سرور مجازی سازی میکنید باید این در نظر گرفت که منابع که در اختیار شما قرار دادن واقعا منابع اختصاصی به شما باشه نه اینکه در نمایش به شما مقدار ram 1024 باشد ولی در مدیریت مجازی سازی شما را به طور کامل محدود کردن باشن
مثلا نمونه بارز وقتی به شما میگن یک هسته از cpu به شما اختصاص داده میشه داخل سرور نزنند 500mhzاین موارد من باید خدمت شما توضیح میدادم

شما مطمئن هستید در سایتتان vds ارائه می کنید

RoobinaServer
April 22nd, 2012, 11:44
[QUOTE=alireza.stack;425128]خدمت شما عرض کردم که سابقه ی کاری شما برای شرکت ما از اهم واجبات است، لطفا سابقه ی کاری خود را اعلان نمائید، در سایتتان هم در بخش در مورد ما تنها چیزی که مشهود است کلمه ی زیر است:
در حال ساخت....[COLOR="Silver"]

سلام دوست عزیز این نکته رو باید عرض کنم که vds اصلاح جدید هست شما وقتی سرور مجازی سازی میکنید باید این در نظر گرفت که منابع که در اختیار شما قرار دادن واقعا منابع اختصاصی به شما باشه نه اینکه در نمایش به شما مقدار ram 1024 باشد ولی در مدیریت مجازی سازی شما را به طور کامل محدود کردن باشن
مثلا نمونه بارز وقتی به شما میگن یک هسته از cpu به شما اختصاص داده میشه داخل سرور نزنند 500mhzاین موارد من باید خدمت شما توضیح میدادم

شما مطمئن هستید در سایتتان vds ارائه می کنید

اگر بخوام توضیحاتتون رو کامل کنم یعنی مقدار reservation تنظیم بشه میشه اختصاصی هرچی اون باشه در اختیار مشتریه

alireza.stack
April 22nd, 2012, 11:47
100 الی 150 کاربر همه به صورت همزمان هر فرد 300 درج داده دارد (البته فعلا برای شروع کار):
150 ضربدر 300 = 45000 درج در 2 الی 3 ثانیه

آخر هر هفته این موضوع رخ می دهد.

RoobinaServer
April 22nd, 2012, 11:54
100 الی 150 کاربر همه به صورت همزمان هر فرد 300 درج داده دارد (البته فعلا برای شروع کار):
150 ضربدر 300 = 45000 درج در 2 الی 3 ثانیه

خب اون سروری که خدمتتون معرفی کردم برای شروع خوبه

ولی اگر کم بیاره در آینده باید سرور ارتقا بدید دیگه

با 40 تومانی که گفتید نمیشه 150 کاربر با این فشار رو خوب کنترل کرد که

البته ما رو سرور 1500 سی پی یو قبلا مثلا 3 تا سایت که همزمان 600 آنلاین داشتن کاربر تو سایت رو کشیده ها باید ببینید دیگه اون 150 هر کدوم 300 درج داده چی کار میکنه

باید تو کار دید.

در حال حاظر چیزی که معرفی کردم براتون میشه گفت مناسبه

سرور رم بالاتر و سی پی یو پائینتر داریم حتی قیمت کمتر ولی شما نیازبه سی پی یو بیشتر دارید.

یا حق

alireza.stack
April 22nd, 2012, 12:01
خب اون سروری که خدمتتون معرفی کردم برای شروع خوبه

ولی اگر کم بیاره در آینده باید سرور ارتقا بدید دیگه

با 40 تومانی که گفتید نمیشه 150 کاربر با این فشار رو خوب کنترل کرد که

البته ما رو سرور 1500 سی پی یو قبلا مثلا 3 تا سایت که همزمان 600 آنلاین داشتن کاربر تو سایت رو کشیده ها باید ببینید دیگه اون 150 هر کدوم 300 درج داده چی کار میکنه

باید تو کار دید.

در حال حاظر چیزی که معرفی کردم براتون میشه گفت مناسبه

سرور رم بالاتر و سی پی یو پائینتر داریم حتی قیمت کمتر ولی شما نیازبه سی پی یو بیشتر دارید.

یا حق

اگر بتونید در ماه اول با ما راه بیاید مطمئن باشید از ماههای بعد، بیشتر از شما می خواهیم ولی کمتر نه. شرکت ما در حوزه های مختلف کار می کند و باید تمام سایتها را یکجا در یک سرور vds مدیریت کنیم (سه سایت در حال حاضر)
اگر هم سرور شما برای کارمان جواب دهد مطمئن باشید که سرمان درد نمی کند که بخواهیم سرور رو عوض کنیم و کلی تنظیمات دوباره انجام دهیم از سرویسهای شما برای همیشه استفاده می کنیم.
با تشکر

RoobinaServer
April 22nd, 2012, 12:23
اگر بتونید در ماه اول با ما راه بیاید مطمئن باشید از ماههای بعد، بیشتر از شما می خواهیم ولی کمتر نه. شرکت ما در حوزه های مختلف کار می کند و باید تمام سایتها را یکجا در یک سرور vds مدیریت کنیم (سه سایت در حال حاضر)
اگر هم سرور شما برای کارمان جواب دهد مطمئن باشید که سرمان درد نمی کند که بخواهیم سرور رو عوض کنیم و کلی تنظیمات دوباره انجام دهیم از سرویسهای شما برای همیشه استفاده می کنیم.
با تشکر

خب آخه ببینید ما هم دنبال این نیستیم مثلا از 50 تومن که از شما میگیریم جوری سرور بدیم که 10 تومن پول سرور باشه 40 سود ما

خیلی ها متاسفانه چنین فکری میکنن

ولی چیزی که شما میخواید خب هزینش میره بالا وقتی پول خوب بدید خب حتما سرور خوبی هم دارید دیگه فکر نکنم کسی این حرف من رو متوجه نشده باشه همه متوجه میشن و درک میکنن
مخصوصا که هزینه cpu بالاست ولی رم کمه هزینش و کار شما بسته به cpu و پردازش هست.

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

مطمئن باشدی سی پی یو ded کسی ارزون نمیده هرکی قیمتش بالا بود بدونید کیفیتش عالیه چون چیزی نیست که گرون فروشی یا ... باشه قیمت cpu خیلی بالاست و رو سرور اصلی محدوده مثل رم نیست هی اضافه بشه طرف میتونه همین سی پی یو رو بین چند نفر شیر کنه و پول همه رو بگیره و چون همه کارشون کمه هم از کیفیت راضی هستن و سود میکنه خب وقتی اختصاصی باشه برای یک نفر اون یک نفر باید هزینه همه رو بده دیگه.

اگر یه کم به این مسائل فکر کنید میبینید که حرفم چندان بی راه هم نیست.:57:

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

راستی اضافه کنم که سایت هایی مثل سایت دانشگاه انقلاب اسلامی تهران فنی 1 پسرانه واقع در یافت آباد با 50 یوزر همزمان سرورش اکثرا قاطی میکنه و ارورهایی میده و کل اطلاعات کاربر که داشته پر میکرده همه میپره در مرحله اول برای شما باید قدرت سرور تا جایی مهم باشه که سرور قاطی نکنه و اطلاعات کاربر از بین نره مثلا همین سایت های قلم چی موقع فشار کاری سرعتش کم میشه ولی اطلاعات ندیدم قاطی کنه یا بپره

rezahd
April 22nd, 2012, 13:24
[QUOTE=rezahd;427074]

اگر بخوام توضیحاتتون رو کامل کنم یعنی مقدار reservation تنظیم بشه میشه اختصاصی هرچی اون باشه در اختیار مشتریه

درسته کاملا همین دارم میگم

faranetwork
April 22nd, 2012, 13:30

با سلام چقدر رم؟؟؟ چقدر هارد نیاز دارید؟

alireza.stack
April 22nd, 2012, 13:49
با سلام چقدر رم؟؟؟ چقدر هارد نیاز دارید؟

رم در محدوده ی 1 الی 2
هارد فعلا مهم نیست. (برای ماه اول یک گیگ کافی است هرچند هاردهای vdsها از این حرفها مسلما بالاتر است)

faranetwork
April 22nd, 2012, 14:02
رم در محدوده ی 1 الی 2
هارد فعلا مهم نیست. (برای ماه اول یک گیگ کافی است هرچند هاردهای vdsها از این حرفها مسلما بالاتر است)
دوست عزیز در مورد VDS و VPS
VPS = vitual private server
VDS = virtual dedicated server
از فرانسه - سوئیس و آلمان با آفر زیر در خدمتیم
حافظه رم : 1 گیگابایت
فضای هارد : 100 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
یورت شبکه : 1 گیگابایت
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک (قابل انتخاب)

ماهانه : 35 هزار تومان
سالانه : 250 هزار تومان

حافظه رم : 2 گیگابایت
فضای هارد : 150 گیگابایت

ماهانه : 47 هزار تومان
سالانه : 310 هزار تومان

فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://faranetwork.ir/)

ما خودمون انجام میدیم...به صورت رایگان

alireza.stack
April 23rd, 2012, 06:32
از فرانسه - سوئیس و آلمان با آفر زیر در خدمتیم
حافظه رم : 1 گیگابایت
فضای هارد : 100 گیگابایت

ماهانه : 35 هزار تومان
سالانه : 250 هزار تومان

آفر بالا را تو سایتتون 31 هزار تومان زدید!! چرا پس به ما 35 تومان می دهید؟