توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : backup گرفتن اتوماتیک از vps
napster
April 19th, 2012, 00:32
سلام دوستان من یه vps دارم میخواستم ببینم آیا راهی هست که بشه هفته گی از vps ام رویه یک جایه دیگه backup گرفت ؟
centos هم هست
allbert
April 19th, 2012, 00:59
اگر بکاپ برای سایتتون رو مد نظر دارید معمولا پنل ها این کار رو انجام میدند
tizparvaz
April 19th, 2012, 01:00
منم همینو واسه ویندوز میخوام اگر کسی میدونه راهنمایی کنه البته نه کله سیستم فقط یه پوشه خاص مثه لوکال iis
ms313
April 19th, 2012, 01:15
بك آپ معمولي ميشه ديگه گرفت مثل ويندوز هاي خانگي ديگه يا فرق مي كنه؟
سه تا گزينه مياره كه مي خواهين از كدوم روش استفاده كنيد از كل فايل ها.از فايل هايي كه تغيير كردن . يا از اين تاريخ به بعد...
tizparvaz
April 19th, 2012, 01:17
بك آپ معمولي ميشه ديگه گرفت مثل ويندوز هاي خانگي ديگه يا فرق مي كنه؟
سه تا گزينه مياره كه مي خواهين از كدوم روش استفاده كنيد از كل فايل ها.از فايل هايي كه تغيير كردن . يا از اين تاريخ به بعد...
این بک آپ نه شما درست متوجه نشدی منظور بک آپ از یه فولدره تو یه ftp دیگه
ms313
April 19th, 2012, 01:21
این بک آپ نه شما درست متوجه نشدی منظور بک آپ از یه فولدره تو یه ftp دیگه
خب مگه فرق داره ؟!
تواونم مخصوص يه پارتيشن هستش ديگه مثلا iiis ديگه ... پوشه اصلاي از يكي از پارتيشن ها نيست مگه ؟
RoobinaServer
April 19th, 2012, 01:38
اگر بشه بکاب خودکار گرفت از کل سرور و انتقال داده بشه به جای دیگه (مثل بکاب گیری سیپنل) خیلی خوب میشه
کسی این کارو کرده؟
m_hdi
April 19th, 2012, 01:51
نرم افزار برای این کار زیاد هست که متاسفانه بیشتر پولی هست
porya_spy
April 19th, 2012, 12:22
نرم افزار برای این کار زیاد هست که متاسفانه بیشتر پولی هست
ممنون میشم اگه میشناسید معرفی کنید
Maya
April 19th, 2012, 12:30
برای بک اپ خودکار بستگی به پلت فورم شما داره و اینکه شما از چه پلت فورمی دارید استفاده میکنید ولی برای بک اپ ویندوز مثل بک اپ ویندوز معمولی میتونید عمل کنید و اگر بخوایند میتونید به مدیر سرور بگید براتون بک اپ بگیره از طریق پبت فورم و در اختیارتون قرار بده
napster
April 19th, 2012, 12:34
عزیزم من میخوام یه backup از طریق شل لینوکس باشه نه پنل های هاستینگ و ....