ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم تالار گفتمان

takghalam
April 18th, 2012, 23:15
دوستان عزیز به جز سیستم وی بی آیا سیستم دیگه ای وجود داره که فقط دارای تالار گفتمان باشه ؟ لطفا اسماشو بگید.
ممنون

aspmaker
April 18th, 2012, 23:20
phpBB, MyBB, IpBoard...
تالار گفتمان اوپن سورس زیاده!!!

MOHAMMAD MOHSEN
April 18th, 2012, 23:23
phpBB, SMF

takghalam
April 18th, 2012, 23:26
کدومشون فارسی هستن و بهترن؟ و اینکه نحوه ی نصبشون چطوریه؟

sebastian
April 18th, 2012, 23:26
بعد از ویبولتین phpbb توصیه میشه

aspmaker
April 18th, 2012, 23:44
phpbb.maghsad.com
ساپورت فارسی phpBB

rezaonline.net
April 19th, 2012, 01:57
به نظر من mybb حتی از ویبولتین هم بهتر است .
پشتیبانی فارسی mybbiran.com

اگر یه انجمن ساده و سبک میخوای bbpress.org
نمونه اش هم forum.wp-persian.com

ertebat7
April 19th, 2012, 06:06
mybb امنیتش فوق العاده بالاتر از وی بی هست در ضمن اگه وقت بگذاری براش میتونی انجمنی خیلی قویتر نسبت به ویبلوتین بسازی
من مای بی بی را پیشنهاد میکنم

aalireza439
April 19th, 2012, 08:21
تو این سایت Forum Software Reviews | Internet Communities Deserve the Best Forum. (http://www.forum-software.org/) برید می تونید تمام انحمن ساز ها رو ببینید و با هم مقایسه کنید.

mehrshad.ho
April 19th, 2012, 08:50
mybb رایگان هست ؟

sadegh
April 19th, 2012, 08:52
بله رایگان هست

alfavps
April 19th, 2012, 15:28
سلام

mybb اوپن سورس و رایگان هستش و بسیار هم امنیت بالایی دارد اما ویبولتین و آیپی بورد رو باید نال شده استفاده کنید .
mybb از همه به نظرم بهتره.

ertebat7
April 21st, 2012, 22:41
اخرین نسخه منتشر شده مای بی بی 1.6.7 هست و فارسی ساز اون هم اومده
از نظر امنیت هم خیلی بهتر از بقیه سیستم های مدیریت انجمن هست

sepiddownload.com
May 7th, 2012, 19:34
سلام.
پیشنهاد بنده ویبولتین هست چون خودمون ، این انجمن و تمامی انجمن های معروف و انجمن های سایت های معروف از ویبولتین استفاده میکنند اما اگر مایل به استفاده از این انجمن ساز نیستید مای بی بی توصیه مشود که دوستان کار کردند و ازش خیلی راضی هستند.
موفق باشید

ms313
May 7th, 2012, 19:40
پست قدیمی نیست ؟
مدیران اگه ببینن اسپم می کنن.:">

sepiddownload.com
May 13th, 2012, 10:12
پست قدیمی نیست ؟
مدیران اگه ببینن اسپم می کنن.:">

عزیز مگر شما پست رو آغاز کردید که حالا اومدید به من تذکر میدید ؟
شما سعی کنید خودتون اسپم نفرستید.
در ضمن بعضی وقت ها ممکن هست یک پست و یا تاپیک و ... تا بیش از یک سال پابرجا و تازه بمونه و شاید مشکل طرف مقابل حل نشده باشه. پس خواهشا چشمای شریفتونو باز کنید ببینید اصلا آغازکننده این تاپیک مشکلش حل شده و اومده اینجا چیزی بگه ؟
والا ما دیدیم کسی نیومده بگه مشکلم حل شد ، گفتیم یه کمکی برای رضای خدا بکنیم ....
شما هم سعی کنید چشاتونو باز کنید و یکم بیشتر نگاه کنید و اسپ_________________م هم نفرستید .
X-(:):-w:-w
با احترام

ms313
May 13th, 2012, 19:31
چشم عزيزم اعصاباني نشو...
تايپيك رو هم شما آغاز نكرديد يه بنده خدايي ديگه آغاز كرده از طرف مديران برامون هم چين اتفاق هايي افتاده كه يا پست هامون رو بستن يا پاك كردن همون كاري رو كردن مي خوام بدونيد برا ما هم اتفاق افتاده در ضمن اگه مشكلشون حل نميشد الان باز اينجا پيداشون ميشد تو اين بحث شركت مي كردن.

rouhallah
May 14th, 2012, 10:47
اقا من bbprss را پیشنهاد می کنم :)

sepiddownload.com
May 14th, 2012, 22:24
چشم عزيزم اعصاباني نشو...
تايپيك رو هم شما آغاز نكرديد يه بنده خدايي ديگه آغاز كرده از طرف مديران برامون هم چين اتفاق هايي افتاده كه يا پست هامون رو بستن يا پاك كردن همون كاري رو كردن مي خوام بدونيد برا ما هم اتفاق افتاده در ضمن اگه مشكلشون حل نميشد الان باز اينجا پيداشون ميشد تو اين بحث شركت مي كردن.

سلام.
شما مگر علم غیب دارید که بدونید مشکلشون حل شده یا نه ؟
من نمیخوام اینجا به کل کل و دم به دهان بپردازم چون اولا اصلا وقتش رو ندارم و دوما ازینجور کار ها خوشم نمیاد اما نمیدونم چرا همه مارو برا اینجور کارها گیر آوردند ؟؟
خلاصه شما سعی کنید به مشکلات دوستامون کمک کنید نه اینکه بیاید اینجا و در انجمن به دنبال سوتی گرفتن از دوستان و خودم و ... باشید چون اینطوری به هیچ جا نخواهید رسید ...
امیدوارم بتونید این دفعه حرفم رو درست و کامل درک کنید و به دنبال سوتی گرفتن و اینطور چیزها هم نرید!!!!
با احترام و تشکر
موفق باشید

irihost
May 14th, 2012, 22:53
mybb از هر نظر :55: معیار شما چیه؟

امنیت؟

سرعت؟

همه را میتوان در مای بی بی دید:))

shahab-f
May 14th, 2012, 22:59
به نظر من mybb حتی از ویبولتین هم بهتر است .
پشتیبانی فارسی mybbiran.com

اگر یه انجمن ساده و سبک میخوای bbpress.org
نمونه اش هم forum.wp-persian.com
تائید میشه--من با ما بی بی چن ساله دارم کایر میکنم واقعا تا حالا هیچ مشکلبی باهاش نداشتم

persiantools
May 14th, 2012, 23:11
mybb بعد از ویبی بهترینه

رویال نتورک
May 14th, 2012, 23:31
ویبولتین سیستم انجمن بسیار خوبی است توصیه میشود از ویبولتین استفاده کنید کارکردن با هاش بسیار راحته