PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs

صفحه ها : 1 [2]

Yas-Host
March 10th, 2014, 07:39
دوستان لطفا راهنمایی کنید

cphulk brute force protection کجاست و چطوری باید خالیش کنیم ؟ تمام سفارشها pending می مونه و باید دستی اکتیو کنم

مدیر سرور میتونه از روت و whm وارد این قسمت بشه و db رو خالی کنه تا مشکل شما حل شه.

Mr.Amirhossein
April 8th, 2014, 17:15
من یه مشکلی دارم
تیکت هارو که باز می کنم به آدرس تیکت منتقل می شه ولی صفحه اصلی را نشون می ده !!!
می ره به آدرس : http://*********/viewticket.php?tid=455387&c=KDV84gqN

با قالب های مختلف و زبان های مختلف تست کردم درست نشد !
راستی ارزون ترین جایی که لایسنس WHMCS می فروشه کجا هستش؟

mhiizadi
April 8th, 2014, 17:26
من یه مشکلی دارم
تیکت هارو که باز می کنم به آدرس تیکت منتقل می شه ولی صفحه اصلی را نشون می ده !!!
می ره به آدرس : http://*********/viewticket.php?tid=455387&c=KDV84gqN

با قالب های مختلف و زبان های مختلف تست کردم درست نشد !
راستی ارزون ترین جایی که لایسنس WHMCS می فروشه کجا هستش؟

مستقیم بگیرید از whmcs.com یا از فراسو بگیرید .
مستقیم 45 تومن در میاد فراسو 35

uoogle
April 16th, 2014, 12:12
سلام
دوستان سیستم whmcs من الان یه 10روزی میشه ایمیل ارسال نمیکنه
تو لیست ارسالی هست ولی به دست کاربر نمیرسه
دوستانی که سردر میارن برای حل این مشکل راهنمایی کنن
پیشاپیش از همتون ممنون

kayako
April 16th, 2014, 12:16
سلام
پیشاپیش از همتون ممنون
سرور شما از کدوم دیتاسنتر می باشد

uoogle
April 16th, 2014, 12:30
سرور شما از کدوم دیتاسنتر می باشد
hetzner

mhiizadi
April 16th, 2014, 16:20
hetzner

ارسال ایمیل رو بزارید روی php mail بررسی کنید بگید اینجا

brother_reza
April 19th, 2014, 16:42
سلام
پیشاپیش از همتون ممنون

cronjob هاتونم چک کنید که تنظیماتش بهم نریخته باشه
همچنین یوزر پسوردی رو که برای ایمیل مشخص کردید

Fullserver.ir
June 12th, 2014, 14:17
سلام
این آموزش ها بسیار جامع بود
ممنون از (هاست 97 )
کاش مدیران یکم رسیدگی کنن به این تایپیک
متاسفانه خیلی خیلی شلوغ شده تایپیک
----------------------------------------------
بگذریم.
من یه مشکلی دارم
مشتری بعد از اینکه پرداخت میکنه، سیستم بازم میزنه (پرداخت نشده)
باید دستی اکتیو کنم
به مدیریت هاستینگ هم cPHulk Brute Force Protection رو خالی کنه
اما مشکل پا بر جاست
دوستان ممنون میشم کمک کنید

shaker1361
June 23rd, 2014, 22:47
عالی هست ،مرسی

alizali
August 14th, 2014, 19:29
یک مشکلی که دارم من فایل کانفیگ رو کد کردم و در ضمن از قبل از کد کردن هم بک آپ ندارم
حالا مثلا می خواهم تغییر ساعت رو در اون اعمال کنم ( ست تایم روی تهران) مثلا
چه راهکاری هست؟

mhiizadi
August 14th, 2014, 23:26
با چه متدی کد شده است ؟
میتونید از دیتا بیس بک آپ بگیرید و به راحتی کارتون رو بکنید و با یه اسم و نیم دی بی دیگه بالا بیارید whmcs رو به راحتی

21tarh
October 21st, 2014, 02:39
دم همتون گرم خیلی عالی بود.فقط من از پنل وقتی میخوام برم تیکت هارو بخونم با اون مشگل عدم مجوز دسترسی مواجه میشم چطوری حلش کنم اینم شاتhttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f178/23349-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-whmcs-3-png

kayako
October 21st, 2014, 10:53
دم همتون گرم خیلی عالی بود.فقط من از پنل وقتی میخوام برم تیکت هارو بخونم با اون مشگل عدم مجوز دسترسی مواجه میشم چطوری حلش کنم اینم شاتhttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f178/23349-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-whmcs-3-png

دوست عزیز شما اول یه دپارتمان باید بسازید تا این ارور رفع گردد تا بتونید وارد قسمت تیکت ها شوید
از طریق لینک زیر میتونید دارتمان ایجاد کنید
http://yordomain.com/admin/configticketdepartments.php
به جای /yordomain.com ادرس سایت خودتون رو قرار دهید

21tarh
October 22nd, 2014, 00:55
داداش دمت گرم حل شد مرسی.یه مشگل دیکه هم دارم میخوام ایمیل های که برای کاربر میفرسته 1 فارسی باشه 2 به این طورت باشه اینم شات23374

- - - Updated - - -

سلام به همه بچه های گل.امیدوارم حالتون خوب باشه.اقا یه سوال تو هاست دهی اتومات وقتی میخواهیم پهانی باند رو مشخص کنیم میخواهین نامحدود بدیم باید چه عددی بزنیم اینم شات23385

hamra
October 22nd, 2014, 01:00
داداش دمت گرم حل شد مرسی.یه مشگل دیکه هم دارم میخوام ایمیل های که برای کاربر میفرسته 1 فارسی باشه 2 به این طورت باشه اینم شاتhttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f178/23374-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-whmcs-05-png

- - - Updated - - -

سلام به همه بچه های گل.امیدوارم حالتون خوب باشه.اقا یه سوال تو هاست دهی اتومات وقتی میخواهیم پهانی باند رو مشخص کنیم میخواهین نامحدود بدیم باید چه عددی بزنیم اینم شاتhttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f178/23385-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-whmcs-01-png

در قسمتی که پکیج میسازید باید گزینه نامحدود را تیک بزنید .
در whmcs هم
Unlimited
رو وارد کنید

21tarh
October 24th, 2014, 21:44
سلام دوستان واقعا خیلی ازتون ممنونم .دمتون گرم.ولی یه مشگل دیگه برام پیش اومد.دوستان این رو هم راهنمایی کنید دیکه فکر نکنم مشگلی داشته باشم چون دیگه همه چی تموم شده اخرشه.قربون همه.اقایون من رسیلر دایرکت ادمین رو وصل whmcs کردم تا هاست دهی اتومات بده ولی وقتی کاربر سفارش میده پولشو پرداخت میکنه سیستم هاستشو اتومات نمیسازه حتی میرم قسمت سفارشات میزنم تکمیل سفارش با این مشگل بر میخورم اینم شات
23439 تروخدا یکی جوابمو بده

mhiizadi
October 24th, 2014, 23:00
سلام دوستان واقعا خیلی ازتون ممنونم .دمتون گرم.ولی یه مشگل دیگه برام پیش اومد.دوستان این رو هم راهنمایی کنید دیکه فکر نکنم مشگلی داشته باشم چون دیگه همه چی تموم شده اخرشه.قربون همه.اقایون من رسیلر دایرکت ادمین رو وصل whmcs کردم تا هاست دهی اتومات بده ولی وقتی کاربر سفارش میده پولشو پرداخت میکنه سیستم هاستشو اتومات نمیسازه حتی میرم قسمت سفارشات میزنم تکمیل سفارش با این مشگل بر میخورم اینم شات
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f178/23439-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-whmcs-021-png تروخدا یکی جوابمو بده
1- آی پی سرور مبدا در سرور مقصد در فایل blacklist وجود دارد
2- در فایر وال سرور مقصد ای پی بلاکه
3- پورت 2222 ممکنه بسته باشه در سرور مبدا.
هیمتا رو چک کنید نتیجه رو اعلام کنید

21tarh
October 25th, 2014, 03:07
داداش ممنون بابت جواب دادنت.داداش میدونی من روز اول سی پنل رو وصل whmcs گردم بعد سفارش دادم هاست رو اتومات به خوبی داد و مشخصات رو برای کاربر فرستاد حالا امروز دایرکت رو اضافه کردم به این مشگل برخوردم بعد 1 ساعت کفتم بزار یه سی پنل سفارش بدم دیدم نه سی پنل هم اون طوری شده داداش من رسیلر سی پنل و دایرکت ادمین رو هر دوشو از جایی دیکه گرفته روی یه سرور نیست فکر کنم مشگل از خودمه بازم ممنون میشم راهنمایی کنی

m2sh2
December 21st, 2014, 14:14
سلام دوستان خوب هستید

یه سوال مبتدیانه داشتم من قبلا بدون استفاده از whmcs خودم روی whm اکانتام رو میساختم و ... الان تعددشون بالا رفته میخوام با whmcs مدیریتشون کنم . چجوری میتونم این اکانت هایی که ساخته شده رو بدم به whmcs و اینکه تو قسمت Cron jobs نوشته شده بود به cpanel برم و اونجا تنظیم کنم

اینجوری فقط برای همون اکانت این اتفاق نمیافته ؟ اگه بخاوم هر اکانتیم بازه زمانی و ... براش تعریف کنم که خودکار این کار رو انجام بده باید چیکار کنم ؟

ممنونم

ezatpanah
December 31st, 2014, 10:33
( حل شد )
با سلام
برای انتقال پوشه های "attachments", "downloads" and "templates_c" به مشکل برخوردم
وقتی اونها به به پوشه قبل public انتقال میدم و مسیر رو در فایل کانفیگ تغییر میدم خطا میده که مسیر درست نیست...
بنده دارم روی دایرکت ادمین نصب رو انجام میدم.
و مسیر قبل public من به شکل زیر هست :

CMD_FILE_MANAGER/domains/mysite.ir

و مسیر public به صورت زیر هست :

CMD_FILE_MANAGER/domains/mysite.ir/public_html

و مسیر اصلی نصب whmcs :

CMD_FILE_MANAGER/domains/mysite.ir/public_html/client

و در نهایت دستورات که به فایل کافیگ اضافه میکنم :

$templates_compiledir = 'domains/mysite.ir/templates_c/';
$downloads_dir = 'domains/mysite.ir/downloads/';
$attachments_dir = 'domains/mysite.ir/attachments/';

خطایی که میده :

Permissions Error
The templates compiling directory '/home/mysite.ir/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.

دسترسی پوشه ها هم 777 هستش
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
( راه حل )
نحوه آدرس دهی مشکل بود.. با سرچ در انجمن دیدم مشکل تعدادی از دوستان هست .. گفتن راه رفع این خطا رو بزارم شاید مشکل کسی حل شد :
آدرس دهی صحیح:
برای پوشه های اتچ و دانلود هم به همین شکل آدرسی دهی کنید

/home/نام کاربری ورود به سایت/domains/دامنه شما/templates_c/

- - - Updated - - -

در مقابل Type گزینه cPanel را انتخاب کنید.

Username : نام کاربری WHM که نمایندگی روی آن ست شده است.

Password : رمز عبور WHM را وارد کنید.

Access Hash (Instead of password for cPanel servers) : برای مقدار دهی به این قسمت وارد WHM خود بشوید و بر روی Setup Remote Access Key کلیک کنید.

در این صفحه میتوانید با کلیک بر روی Generate New Key کد جدید را دریافت کنید که طولانی هست و از ترکیب حروف و اعداد هست. این کد را کپی کنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و در قسمت Access Hash کپی کنید.

تیک Secure هم اختیاری هست و الان بر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظمات سرور اضافه شود.

الان وارد whm شوید و Logout را بزنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و الان نام سرور خود را میبینید و جلوی آن یک دکمه هست با نام WHM که اگر تنظیمات صحیح اعمال شده باشد با کلیک بر روی آن بدون لوگین کردن وارد WHM میشوید.

حال اگر سرور های بیشتری دارید میتوانید از این قسمت اضافه کنید.

اینجا منظور از WHM چیه؟
پنل سرور بنده دایرکت ادمین هست...

reza_148
January 19th, 2015, 22:55
ببخشید اینیکه میگید کجاست ؟ از کجا باید چک کرد ؟

arpamonni
February 1st, 2015, 00:33
یک کلام بگید! ماشالله خودشون هم درگیر تیکت هاشون هستن و جواب گو نیستند. من به این نتیجه رسیدم توضیحات این آقا اشتباه هست.
خلاصه ما این سه پوشه رو به قبل روت انتقال دادیم( مگه به قبل از روت هم میشه درست رسی داشت؟) هرجور آدرس وارد میکنیم مشکل داره!
/home/user domain/public_html/client/templates_c نمیشه!
/home/user domain/templates_c نمیشه!
در صورتی درست میشه که توی روت بریزیم به این شکل
/home/user domain/public_html/templates_c
http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/59.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/59.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/59.gif

بخش نهم : 4 تنظیم امنیتی

انتقال attachments, downloads & templates_c

این سه احتیاج به دسترسی 777 دارند که در موقع نصب چنین دسترسی برای آن ایجاد شده است ، بدون شک بزرگترین معضل استفاده کنندگان از این سیستم هست که میتوان به راحتی آنها را به خارج از پوشه Public_html منتقل کرد. (قبلا یکبار این قسمت توضیح داده شده است)

برای این کار سه پوشه نام برده شده را به پوشه قبل از public_html با استفاده از گزینه move منتقل نمایید.

فایل configuration.php را ویرایش کنید و سه خط زیر را به آن اضافه کنید

$templates_compiledir = "/home/username/templates_c/";
$attachments_dir = "/home/username/attachments/";
$downloads_dir = "/home/username/downloads/";
منظور از username در سه خط فوق همان نام کاربری هاست شما می باشد.

حال فایل configuration.php را ذخیره کنید و ناحیه کاربری سایت خود را بررسی کنید که به درستی کار میکند.

گاها اروری مبنی بر دسترسی 777 نمایش داده میشود که به دو دلیل هست.

خطوط فوق را به درستی ایجاد نکرده اید و مسیر فایل وجود ندارد(ممکن هست که علامت های PHP به درستی رعایت نشده است) و یا دسترسی فایل به 755 تقلیل یافته است(این مورد در اکثر سرور ها با توجه به کانفیگ آن بطور اتوماتیک رفع میشود و نیازی به اخذ دسترسی برای پوشه مورد نظر نیست).
.

اگر بعد از انتقال اون سه پوشه به قبل از public_html ارور 777 رو گرفتید، منتظر نمونید که فرجی بشه
توی direct admin این کد کارایی نداره:

$templates_compiledir = "/home/username/templates_c/";
$attachments_dir = "/home/username/attachments/";
$downloads_dir = "/home/username/downloads/";
چون بیس توی مدیریت direct admin این هستش:

/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/
پس باید این کد رو بزارید توی کانفیگ:

$templates_compiledir = '/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/templates_c/';
$attachments_dir = '/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/attachments/';
$downloads_dir = '/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/downloads/';

yaser_ph
March 2nd, 2015, 16:26
سلام
whmcs نصب کردم چطور می توانم بهش پوسته یا قالب نصب کنم مثل وقتی کاربری وارد سایت میشه پلن رو نشون بده مث بیقه هاست فروش ها چطوری نصب میشه دوستان لطفا راهنمایی کنید.تشکر

kiarash-khatib
March 2nd, 2015, 16:29
اگر منظورتون قالب هست که چطوری قالب نصب کنید برید داخل فایل templates قالب رو با فولدر کامل بریزید و از پنل مدیریت تنظیمات اصلی عوض کنید اگر منظورتون چیزه دیگه میباشد بگید راهنمایی کنم

yaser_ph
March 2nd, 2015, 16:38
اگر منظورتون قالب هست که چطوری قالب نصب کنید برید داخل فایل templates قالب رو با فولدر کامل بریزید و از پنل مدیریت تنظیمات اصلی عوض کنید اگر منظورتون چیزه دیگه میباشد بگید راهنمایی کنم

ن دادش اونایی شما مگیی بلدم می خوام قالب بیرون نصب کنم وقتی کاربر می اید پلن ها ویقیه محصولات رو نشون lمیده برای ناحیه کاربر از whmcs استفاده کردم برای قالب بیرون حالا چطوری نصب کنم ،دادش بعضیا از وردپرس برای نماش محصولایشون وبعضیا مثل بنده از whmcs استفاده می گنند حالا چطوری نصب میشه قالب برای whmcs ؟

kiarash-khatib
March 2nd, 2015, 16:55
بستگی داره شما از چی بخواید استفاده کنید میخواید html باشه یا وردپرس بیشتریا میان whmcs + wordpress استفاده میکنند بعضیا هم html + whmcs

yaser_ph
March 2nd, 2015, 16:57
دادش می خوام اچ تی ام با Whmcs استفاده کنم قالب دارم فقط نمی دونم چطوری نصب کنم

kiarash-khatib
March 2nd, 2015, 16:58
بهترین روش اینه قالبتون مخلوط باشه یا اینکه اگر ادرس ناحیه کاربری جداس فایل های html بریزید و دستی تغییر بدید

yaser_ph
March 2nd, 2015, 17:23
بهترین روش اینه قالبتون مخلوط باشه یا اینکه اگر ادرس ناحیه کاربری جداس فایل های html بریزید و دستی تغییر بدید

دادش فعلان ناحیه کاربر رو روی دامنه اصلی لاگین کردم بدون قالب اگه اموزش جایی سراغ داری برم ببنیم تا این مشکل منم حل بشه. تشکر

kiarash-khatib
March 2nd, 2015, 17:28
ما خودمون html+whmcs هست چون whmcs index.php دارد بنابراین html هم میتونید بزارید کافیه css ها و index.html هارو بزارید

yaser_ph
March 2nd, 2015, 17:39
دادش میشه یکمی با توضیحات بگید الان من قالب اچ تی ام رو دارم بعدش باید چیکار کنم؟

kiarash-khatib
March 2nd, 2015, 19:02
بریزید داخل هاستتون نیازی به راهنمایی ان چنانی نمیباشد اگر نمیتونید و یا هرچیز دیگه پ.خ اطلاعات بدید و قالبو بدید براتو بریزم رو هاستتون

yaser_ph
March 2nd, 2015, 20:06
بریزید داخل هاستتون نیازی به راهنمایی ان چنانی نمیباشد اگر نمیتونید و یا هرچیز دیگه پ.خ اطلاعات بدید و قالبو بدید براتو بریزم رو هاستتون

دادش قالبرو بدم می توانید روی همین whmcsبیارید بالا لطفا ایدی یاهو رو بدید.تشکر

koroshcomputer
April 4th, 2015, 23:19
سلام موقع ثبت دمنه آی آر این خطا رو نشون میده
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25765&stc=1
باید چیکار کنم ؟

Azmahost
July 11th, 2015, 10:59
با سلام و تشکر از آموزش خوبتون

منم کل آموزشتونو خوندم ولی وقتی میرم تو تیکت های whmcs بهم پیغام میده
اگه میشه کمکم کنید

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=27176&stc=1

mamalak
July 11th, 2015, 11:07
با سلام و تشکر از آموزش خوبتون

منم کل آموزشتونو خوندم ولی وقتی میرم تو تیکت های whmcs بهم پیغام میده
اگه میشه کمکم کنید

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=27176&stc=1

سلام
شما هیچ دپارتمانی برای تیکت ها ایجاد نکردید
دپارتمان ایجاد کنید حل میشود

موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام موقع ثبت دمنه آی آر این خطا رو نشون میده
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25765&stc=1
باید چیکار کنم ؟

سلام

دوست عزیز پورت 43 در سرور شما بسته هست

این پورت رو باز کنید مشکل حل میشه
با دستور زیر

iptables -A INPUT -p tcp --dport 43 -j ACCEPT

هاست 97
July 11th, 2015, 11:11
پس از ساخت بخش های پشتیبانی باید اکانت مدیریت را ویرایش کنید و تیک بخش های پشتیبانی را در آن بزنید

Azmahost
July 11th, 2015, 11:32
[QUOTE=mamalak;1368292]سلام
شما هیچ دپارتمانی برای تیکت ها ایجاد نکردید
دپارتمان ایجاد کنید حل میشود

موفق باشید

- - - Updated - - -
میشه راهنمایی کنید

هاست 97
July 11th, 2015, 11:36
http://azmahost.com/admin/myaccount.php

آدرس فوق را باز کنید
از دورن آن تیک های پشتیبانی را برای مدیریت بزنید

Azmahost
July 11th, 2015, 11:46
http://azmahost.com/admin/myaccount.php

آدرس فوق را باز کنید
از دورن آن تیک های پشتیبانی را برای مدیریت بزنید

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=27177&stc=1

هاست 97
July 11th, 2015, 11:52
ابتدا عرض کردیم بخش های پشتیبانی را ایجاد کنید
http://azmahost.com/admin/configticketdepartments.php

Azmahost
July 14th, 2015, 11:45
سلام
همه چیز سایتمو کانفیگ کردم ولی کسی بیاد درخواست بازیابی رمز یا ارتباط با مارو بزنه هیچ ایمیلی نمیاد

هاست 97
July 14th, 2015, 11:51
سلام
همه چیز سایتمو کانفیگ کردم ولی کسی بیاد درخواست بازیابی رمز یا ارتباط با مارو بزنه هیچ ایمیلی نمیاد
این مشکل بر اثر دو قسمت زیر بوجود می آید
1- قالب ایمیل مشکل دارد
2- تابع phpmail اسکریپت ارسال نمیکند

Azmahost
July 14th, 2015, 11:59
این مشکل بر اثر دو قسمت زیر بوجود می آید
1- قالب ایمیل مشکل دارد
2- تابع phpmail اسکریپت ارسال نمیکند
ببخشید من یکم تازه کارم
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین

peym@n
July 14th, 2015, 12:38
دورد
همکارم جناب (هاست 97) که مورد اول راواضح توضیح دادن توضیح بیشتر(در whmcs در بخش تنظیمات یک قسمت دارد گه قالب ایمیل موجود میباشد که ممکن است این قالب شما مشکل دار باشد البته اگر قالب پیشرفض whmcs باشد بر بنایی تجربیات خودم اکثرا سالم میباشد) آیا دیگر ایمیل ها نظیر اطلاع رسانی و یاد آوری صورت حساب و ... ارسال میشود؟

Azmahost
July 14th, 2015, 12:55
دورد
همکارم جناب (هاست 97) که مورد اول راواضح توضیح دادن توضیح بیشتر(در whmcs در بخش تنظیمات یک قسمت دارد گه قالب ایمیل موجود میباشد که ممکن است این قالب شما مشکل دار باشد البته اگر قالب پیشرفض whmcs باشد بر بنایی تجربیات خودم اکثرا سالم میباشد) آیا دیگر ایمیل ها نظیر اطلاع رسانی و یاد آوری صورت حساب و ... ارسال میشود؟

با سلام

هیچ ایمیلی ارسال نمیشود

peym@n
July 14th, 2015, 12:57
دورد
در صورت درخواست مشخصات اکانت ایمیل و مشخصات ورود به whmcs را برای بنده پ.خ کنید و یا در سایت تیکت ارسال نمائید چک کنم
موفق باشید

Azmahost
July 14th, 2015, 14:08
دورد
در صورت درخواست مشخصات اکانت ایمیل و مشخصات ورود به whmcs را برای بنده پ.خ کنید و یا در سایت تیکت ارسال نمائید چک کنم
موفق باشید

لطفا افزونه ها رو برام بفرستید

peym@n
July 14th, 2015, 14:10
دورد
exim
موفق باشید

hamahama93
July 29th, 2015, 15:06
سلام
من می خوام برای مشتریم چهار فاکتور به ارزش 150000 تومان بسازم در تاریخ های متفاوت و به فاصله یک ماه.
و بعد از سررسید شدن هر کدام از فاکتور ها در صورت عدم پرداخت روزانه 3000 تومن دیرکرد بخورد.
هر کاری کردن نمیتوانم دیرکرد روزانه اضافه کنم .لطفا راهنمایی کنید.

و دومین کاری که میخوام بکنم کسانی که در تاریخ سر رسید بخوان پرداخت کنند شامل درصدی تخفیف بشن. میخوام تخفیف لحاظ کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید.
اگه کسی میتونه مازول یا برنامه ای بنویسه لطفا هزینه رو لحاظ کنید چقدر میشود

GREAT
July 29th, 2015, 19:23
بله امکانش هست
شما از قسمت مشتریان مشتری مورد نظر رو انتخاب میگنید و از قسمت محصولات و یا فاکتور ها میتونید یک محصول و یا یک فاکتور ایجاد کنید
برای تخفیف ها و دیرکرد هم امکانش هست با ماژول البته به طور کلی برای همه مشتریان هم میشه دیرکرد اعمال کرد

hamahama93
July 29th, 2015, 20:08
با تشکر
دیر کرد رو به طور کلی میزنه.
ولی من می خوام روزانه در صورت عدم پرداخت 3000 تومن باشه .
مثلا در صورت گذشتن سه روز از موعد سر رسید 9000 تومن دیرکرد بخوره.

در مورد تخفیف نیز در صورتی که هنگام پرداخت سر موعد برای مثلا اگه قسط 200 هزار تومنه 50 هزار تومن تخفیف بخورد.
اگر دو روز از سر رسید گذشته باشد 30000 هزار تومن تخفیف بخوره.
اگر ماژول میشناسید معرفی کنید و اگر نیاز به کد نویسی هستش براورد هزینه چقدر میشه.
با تشکر

GREAT
July 30th, 2015, 09:26
با وهاب انلاین در تماس باشید.
http://www.vahabonline.ir/contact-us/

Feizafra
August 11th, 2015, 02:08
بخش سوم : تنظیمات و اعمال موارد امنیتی اولیه در فایل‌های whmcs

تنظیمات اولیه:

انتقال پوشه های قابل نوشته به خارج از public_html :

برای این کار به پوشه محل نصب یعنی همان clients بروید و سه پوشه attachments و downloads و templates_c را به پوشه قبل از public_html انتقال دهید.

توضیح بیشتر:

با فرض این که یوزر هاست شما domain می باشد الان در مسیر زیر هستید

/home/domain/public_html/clients

پس سه پوشه بالا را انتخاب کنید و بر روی move از منو بار بالای فایل منیجر در سی پنل کلیک کنید

در کادر باز شده نوشته شده است :

/public_html/clients

که آن را حذف کنید و روی Move File (s) کلیک کنید.

وارد فایل منیجر شده و فایل configuration.php که در پوشه اصلی whmcs یعنی همان clients مثال ما شوید و آن را انتخاب و ویرایش کنید.

در خط یکی مانده به آخر نوشته شده است:

$mysql_charset = 'utf8';

که باید آن را حذف کنید.

حال خط زیر را پیدا کرده و به مقدار زیر تغییر دهید:

$templates_compiledir = "/home/domain/templates_c/";

توجه داشته باشید که بجای domain در خط بالا یوزر هاست خود را وارد کنیدبا مسیر صحیح نصب.

حال دو خط زیر را هم به آن پس از مورد بالا اضافه کنید

$downloads_dir = "/home/domain/downloads/";
$attachments_dir = "/home/domain/attachments/";

باز هم بجای domain همان یوزر هاست خود را وارد کنید با مسیر صحیح نصب

حال فایل کانفیگ را ذخیره کنید و از آن خارج شوید.

دسترسی فایل کانفیگ را بر روی 600 قرار دهید و اگر براتون مقدور هست آن را کد کنید

از لینک زیر و یا هر جای دیگه ای که دوست دارید فایل فارسی ساز زبان را دریافت کنید و آن را در پوشه lang آپلود کنید و سپس اکسترکت کنید.

سلام
متوجه این بخش نشدم.
الان من روت سایتم وردپرس نصب هست و whmcs داخل پوشه cp
این سه تا فایل رو باید کنار فایل های وردپرس ام انتقال بدم یا پوشه قبل از public_html ؟ (کنار public_ftp و public_html)

mohammad.983
August 28th, 2015, 13:35
( حل شد )
نحوه آدرس دهی مشکل بود.. با سرچ در انجمن دیدم مشکل تعدادی از دوستان هست .. گفتن راه رفع این خطا رو بزارم شاید مشکل کسی حل شد :
آدرس دهی صحیح:
برای پوشه های اتچ و دانلود هم به همین شکل آدرسی دهی کنید

/home/نام کاربری ورود به سایت/domains/دامنه شما/templates_c/

- - - Updated - - -
.

این کارو من کردم جواب نداد. دایرکت ادمین هم هستم. دیگه هر نوع ادرسی به ذهنم رسید زدم جواب نمیده !

پ.ن: یرای کسانی که مشکل من رو دارن. نام کاربری ورود به سایت درواقع نام کاربری دایرکت ادمینتون هست. من اشتباها نام کاربری سایت رو می زدم.

Mehdi3cm
October 3rd, 2015, 14:46
عزیزان من یه سوال به عنوان کسی که تازه با whmcs آشنا شده
من یه سایتی میخوام که توش به صورت آنلاین چند تا سفارش داده بشه مثلا طراحی یک لگو همون موقع پولش پرداخته میشه و بعد از دو روز فایل لگوی طراحی شده را واسه مشتری میذارم که دانلود کنه
سایت منم اصلش وردپرسه
حالا من از ووکامرس استفاده کنم یا از whmcs
خواهشا راهنمایی فرمایید

hk123
December 19th, 2015, 18:00
سلام برای من مدیریتش فارسی شده اما این بخش کاربری چجور فارسی میشه ؟
لطفا کمک کنید
با تشکر

hamahama93
December 19th, 2015, 18:34
پیکربندی تنظیمات عمومیسربرگ دوم - Localisation
Default Language
اونجا زبان فارسی رو انتخاب کنید

hamahama93
December 20th, 2015, 23:25
چشم.
ابتدا به تنظیمات پیکربندی بروید سپس گزینه تنظیمات عمومی رو انتخاب کنید.

سپس سربرگ دوم - Localisation رو انتخاب کنید.
بعد قسمت Default Language
اونجا زبان فارسی رو انتخاب کنید

amin9750
January 20th, 2016, 01:01
با سلام
دو تا سئوال داشتم و از اساتید میخوام که راهنمایی کنن
بنا به دلایلی سفارش های من در فرم طراحی شده ثبت میشه و باید بصورت دستی توسط خودم در whmcs مجدد ثبت شود ( ارائه سرویس غیر از هاستینگ و به دلیل تخفیفات متنوع و ... )
ثبت در whmcs معمولا با چند روز تاخیر انجام میشود و زمانی که برای کاربر ایجاد سفارش میکنم صورتحساب ایجاد میشه و من برای ویرایش صورتحساب بصورت دستی مجبور به تغییر تاریخ و .. هستم
برای اعمال تخفیف یک سطر در صورتحساب رو با مبلغ منفی ( - ) ثبت میکنم و از صورتحساب کسر میشود ! آیا این مشکل به وجود نمی آورد ؟
و اینکه بعضی مشریان که تسویه حساب نکردند و هنوز مانده دارند پس از اجرای کورن مجدد براشون صورتحساب صادر شده و ایمیل میشه !
امکانش هست جلو ایجاد صورتحساب مجدد و ارسال مجدد ایمیل گرفته شود ؟
saeed63
February 11th, 2016, 18:42
سلام وقت بخیر
من همه موارد رو انجام دادم فقط محیط ادمین ؟؟؟؟ است !!!
فارسی ساز اصلا جواب نمیده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

reza914
May 8th, 2016, 16:30
سلام. whmcs نسخه من 6.2.2 می باشد که زبان فارسی خودش داره و از سایت شما که فارسی رو دانلود میکنم که حرف اولش با اف کوچک شروع می باشد. باز من خودم از قسمت lan نام فایل رو تغییر دادم به farsi ولی تو قسمت تنظیمات میاره Farsi و اعمال نمیشه. الان چیکار کنم تا مشکلم حل شه؟
ممنون.

sadecohost
May 8th, 2016, 16:41
سلام. Whmcs نسخه من 6.2.2 می باشد که زبان فارسی خودش داره و از سایت شما که فارسی رو دانلود میکنم که حرف اولش با اف کوچک شروع می باشد. باز من خودم از قسمت lan نام فایل رو تغییر دادم به farsi ولی تو قسمت تنظیمات میاره farsi و اعمال نمیشه. الان چیکار کنم تا مشکلم حل شه؟
ممنون.
این سیستم اتوماتیک whmcs هست که در مورد نام ماژول ها هم صدق میکنه. (کپیتال کردن حرف اول نام ها.)

nicehosting
October 20th, 2016, 11:48
با سلام
ببخشید من از سیستم WHMCS استفاده میکنم اما به مشکلی برخورد کردم
وقتی یک نفر یک محصولی سفارش میده وقتی میزنه تکمیل سفارش از حساب کاربریش خروج میکنه
فقط یک محصول هم نیست همه محصولات هم هست.
ممنون میشم اگر هر کی بلده به تلگرامم پی ام بده یا همینجا بگه

@NiceHosting

تشکر....

- - - Updated - - -

با سلام
دو تا سئوال داشتم و از اساتید میخوام که راهنمایی کنن
بنا به دلایلی سفارش های من در فرم طراحی شده ثبت میشه و باید بصورت دستی توسط خودم در whmcs مجدد ثبت شود ( ارائه سرویس غیر از هاستینگ و به دلیل تخفیفات متنوع و ... )
ثبت در whmcs معمولا با چند روز تاخیر انجام میشود و زمانی که برای کاربر ایجاد سفارش میکنم صورتحساب ایجاد میشه و من برای ویرایش صورتحساب بصورت دستی مجبور به تغییر تاریخ و .. هستم
برای اعمال تخفیف یک سطر در صورتحساب رو با مبلغ منفی ( - ) ثبت میکنم و از صورتحساب کسر میشود ! آیا این مشکل به وجود نمی آورد ؟
و اینکه بعضی مشریان که تسویه حساب نکردند و هنوز مانده دارند پس از اجرای کورن مجدد براشون صورتحساب صادر شده و ایمیل میشه !
امکانش هست جلو ایجاد صورتحساب مجدد و ارسال مجدد ایمیل گرفته شود ؟
دوست عزیز اگر یک محصولی هست که فقط برای یک بار هست و تمدید ماهانه ندارد در ویرایش همان محصول در بخش قیمت تیک بصورت یکبار را بزنید تا دیگر اگر کرون هم اجرا شود نه فاکتور میده و نه ایمیل
اما اگر تمدید ماهانه دارد و شما نمیخواهید فاکتور بده و ایمیل بده میتوانید کرون جاب رو غیر فعال کنید

isaanco
November 7th, 2016, 12:24
دوست عزیز ممنون بابت آموزش
ولی وقتی من میخوام برم cron jobs تعریف کنم بالای صفحه یه پیغامی میده
متوجه نشدم که ازم چی میخواد
ممنون میشم کمک کنید

Warning: You need to have a good knowledge of Linux commands before you can use cron jobs effectively. Check your script with your hosting administrator before adding a cron job.
34013

Reza G
November 7th, 2016, 13:55
دوست عزیز ممنون بابت آموزش
ولی وقتی من میخوام برم cron jobs تعریف کنم بالای صفحه یه پیغامی میده
متوجه نشدم که ازم چی میخواد
ممنون میشم کمک کنید
Warning: You need to have a good knowledge of Linux commands before you can use cron jobs effectively. Check your script with your hosting administrator before adding a cron job.
34013

این یه هشدار هست که به همه نشون داده میشه.

چیز خاصی نیست. میگه اگه میخواید کران جاب تعریف کنید باید اطلاعات خوبی در این زمینه داشته باشید.

شما بدون نگرانی طبق آموزش این تاپیک کران جاب مربوطه رو تعریف کنید.