سلام دوستان
نیاز به یک سرور با پینگ پایین و آپتایم بالا داریم
1- مثلا سرور ایران خوبه فقط چیزی که من شنیدم می گن اپتایم درست و حسابی نداره
این درست و هست یا نه؟
2- بهترین دیتاسنتر در ایران کدوم هست؟
3- در خارج از ایران چی؟ (فقط پینگش به ایران پایین باشه و آپتایپش بالا)
4- الان سرورهای سایت آپارات کجا هستن؟ در ایران هست؟؟؟ (خیلی سرعتش بالا هست) و از کدوم دیتاسنتر هست؟
پ.ن: دوستان لطفا آفر ندن، این تاپیک جنبه تحقیق داره می خواییم بدونیم که کجا نسبت به ایران پینگ پایین و سرعت خوب داره / جهت خرید در آینده تاپیک ایجاد می شه
پ.ن 2 : خواهشن به هر چهار سوال من پاسخ بدید.
منتظر راهنمایی و شرکت دوستان در این تاپیک هستم
با سپاس
faranetwork
April 18th, 2012, 11:16
به نظر من فرانسه خوب هست پینگ بین 130 تا 150 به ایران رو داره
Maya
April 18th, 2012, 11:22
پینگ تایم سرور های ایران به علت داخل کشور بودن عالی است و برای اینکه بتوانید از کیفیت معتبری استفاده کنید از شرکت های معتبر خرید کنید
موفق باشید
AmirHosein
April 18th, 2012, 11:27
من یه سرویس از هتزنر یکی از دوستان بهم داده پینگم معمولا روی 130 تا 150 هستش سوییس هم دارم بد نیست 180
samansystems
April 18th, 2012, 11:27
هيچ وقت نميشه گفت بهترين کدوم هستش.
اپارات در ديتاسنتر مبنا قرار داره: آپارات - سرویس اشتراک ویدیو (http://www.aparat.com)
نت نما در ديتا سنتر تبيان: نـــت نـــَما - A way to broadcast yourself (http://www.netnama.com)
payam_shzbax
April 18th, 2012, 11:28
ایران خوبه اما خوب گرون پاتون میوفته به خاطر پهنای باند.
فرانسه و المان و هلند پینگ خوبی به ایران دارن.
یک چیز خیلی مهم رو فراموش نکنید پینگ سرور دلیل بر سرعت بالا داشتن نیست! خیلی چیز های دیگه هم باید در نظر گرفت تا لود مناسبی داشته باشید.
AriyaDownload
April 18th, 2012, 11:50
به نظرتون برای یک سایت خدماتی (اشتراک گذاری عکس و موزیک => چیزی شبیه سایت فلیکر ولی گسترده تر از اون) از کجا سرور بگیریم خوب هست؟
قیمت زیاد بالا نباشه / پورتش خوب / سرعت به ایران هم خوب باشه
AmirHosein
April 18th, 2012, 11:52
به نظرتون برای یک سایت خدماتی (اشتراک گذاری عکس و موزیک => چیزی شبیه سایت فلیکر ولی گسترده تر از اون) از کجا سرور بگیریم خوب هست؟
به کُجا میخوای سرویس بدی؟ ایرانی یا خارجی؟
taghi.karimi
April 18th, 2012, 11:53
درود
البته نوع استفاده شما هم از سرور مشخص نیست!!
مثلا برای هاستینگ فرانسه توصیه میشود.
همه موارد را باید در نظر بگیرید!
faranetwork
April 18th, 2012, 11:56
ببینید فلیکر سایتی نیست که 1 دونه سرور داشته باشه !!! مطمئنا بیتشر از 10 تا سرور داره!!! البته من اطلاعی دقیقی نداریم ولی چیزی هست که میبینم و اینکه شما باید سرور های رو cloud کنین
payam_shzbax
April 18th, 2012, 11:57
آلمان به نظر من.
فرانسه هم خوبه.
چون اگر ایران بگیری واسه پهنای باند شدیدا ضرر می کنی.
AriyaDownload
April 18th, 2012, 12:08
به کُجا میخوای سرویس بدی؟ ایرانی یا خارجی؟
ایران
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
ببینید فلیکر سایتی نیست که 1 دونه سرور داشته باشه !!! مطمئنا بیتشر از 10 تا سرور داره!!! البته من اطلاعی دقیقی نداریم ولی چیزی هست که میبینم و اینکه شما باید سرور های رو cloud کنین
بله شما درست می فرمایید
شاید هم بیشتر از اون تعداد باشه
ولی این رو هم در نظر بگیرد می خواییم استارت رو بزنیم
سایت فیلکر هم برای استارت احتمالا با یک سرور شروع کرده شایدم با یک وی پی اس :d
AmirHosein
April 18th, 2012, 12:10
ایران
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
بله شما درست می فرمایید
شاید هم بیشتر از اون تعداد باشه
ولی این رو هم در نظر بگیرد می خواییم استارت رو بزنیم
سایت فیلکر هم برای استارت احتمالا با یک سرور شروع کرده شایدم با یک وی پی اس :d
خب برای ایرانی ها ایران معلومه بهتره! میتونی با یه وی پی اس شروع کُنی، کارت گرفت یه میرور هم کنارش اضافه کُنی مثل زرین پال ولی همون طوری که مُبین گفت کلود هم بد نیس
pc30
April 18th, 2012, 12:43
من از هلند و آلمان و فرانسه سرور داشتم . هلند رو پیشنهاد میکنم .
makh000f
April 18th, 2012, 14:14
برای این کار منم هلند رو پیشنهاد میکنم و حتما کلود.
the_coder
April 18th, 2012, 14:29
سلام دوستان
نیاز به یک سرور با پینگ پایین و آپتایم بالا داریم
1- مثلا سرور ایران خوبه فقط چیزی که من شنیدم می گن اپتایم درست و حسابی نداره
این درست و هست یا نه؟
2- بهترین دیتاسنتر در ایران کدوم هست؟
3- در خارج از ایران چی؟ (فقط پینگش به ایران پایین باشه و آپتایپش بالا)
4- الان سرورهای سایت آپارات کجا هستن؟ در ایران هست؟؟؟ (خیلی سرعتش بالا هست) و از کدوم دیتاسنتر هست؟
پ.ن: دوستان لطفا آفر ندن، این تاپیک جنبه تحقیق داره می خواییم بدونیم که کجا نسبت به ایران پینگ پایین و سرعت خوب داره / جهت خرید در آینده تاپیک ایجاد می شه
پ.ن 2 : خواهشن به هر چهار سوال من پاسخ بدید.
منتظر راهنمایی و شرکت دوستان در این تاپیک هستم
با سپاس
سلام
جواب سوالاتون رو دوستان دادن فقط من چند نکته واسه تکمیل شدنش میگم
اگر از دیتاسنتر های معتبر ایرانی سرویس تهیه کنید از نظر اپتایم مشکلی ندارید و آپتایم مورد قبولی دارن
بهترین مکان هم برای راه اندازی کار شما سرور های ایرانی هستند اما تنها نکته ای که وجود داره ، پهنای باند نسبتا گران سرورهای ایرانی هست
شما برای اینکار اول باید محاسبه کنید ، ببینید حدودا چقدر در ماه پهنای باند مصرف دارید و بعد تصمیم بگیرید کجارو انتخاب کنید
ولی اگر میخواید کار درست و به اصطلاح با استخون بندی خوب شروع کنید از یک وی پی اس ایران شروع کنید در چند ماه اول حدود مصرف پهنای باندتون رو می فهمید و میفهمید قادر به ادامه هستید یا خیر
اگر سیستمتون هم قوی باشه و به روزرسانی و پشتیبانی خوبی داشته باشید احتمالا از نظر طرفدار و بازدید به نتیجه خوبی میرسید
موفق باشید
AriyaDownload
April 19th, 2012, 07:24
سلام
جواب سوالاتون رو دوستان دادن فقط من چند نکته واسه تکمیل شدنش میگم
اگر از دیتاسنتر های معتبر ایرانی سرویس تهیه کنید از نظر اپتایم مشکلی ندارید و آپتایم مورد قبولی دارن
بهترین مکان هم برای راه اندازی کار شما سرور های ایرانی هستند اما تنها نکته ای که وجود داره ، پهنای باند نسبتا گران سرورهای ایرانی هست
شما برای اینکار اول باید محاسبه کنید ، ببینید حدودا چقدر در ماه پهنای باند مصرف دارید و بعد تصمیم بگیرید کجارو انتخاب کنید
ولی اگر میخواید کار درست و به اصطلاح با استخون بندی خوب شروع کنید از یک وی پی اس ایران شروع کنید در چند ماه اول حدود مصرف پهنای باندتون رو می فهمید و میفهمید قادر به ادامه هستید یا خیر
اگر سیستمتون هم قوی باشه و به روزرسانی و پشتیبانی خوبی داشته باشید احتمالا از نظر طرفدار و بازدید به نتیجه خوبی میرسید
موفق باشید
شما برای وی پی اس ایران کجا رو پیشنهاد می کنید؟؟؟
منظورم کدوم دیتاسنتر هست
با سپاس
the_coder
April 19th, 2012, 09:38
منظورم کدوم دیتاسنتر هست
با سپاس
من خودم چون سرویس دهنده وی پی اس ایران هستم نمیتونم پیشنهاد خاصی بدم اما از سرویس دهنده هایی تهیه کنید که با یکی از این 3 تا دیتاسنتر کار می کنن :
افرانت - تبیان - سروش رایانه
موفق باشید
php.source
April 19th, 2012, 12:15
یه پینگ بگیر : 217.79.176.185
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
افرانت - تبیان - سروش رایانه
سروش رسانه
AmirHosein
April 19th, 2012, 12:29
منظورم کدوم دیتاسنتر هست
با سپاس
از افرانت نگیر بچه های ما یه سرور توی افرانت داشتن یکی تو روز روشن اومد بردش :d دیتاسنتر هم میگه مگه شما سرور داشتید اینجا :d اما تبیان خوبه من لوکیشنش هم دیدم خیلی شیک و حرفه ای هستش سخت افزار های خوبی استفاده میکنه شَبکه خوبی هم داره در مورد سروش رسانه هم من شخصا استفاده نداشتم ولی بچه ها میگن گرونه :d
the_coder
April 19th, 2012, 12:39
از افرانت نگیر بچه های ما یه سرور توی افرانت داشتن یکی تو روز روشن اومد بردش :d دیتاسنتر هم میگه مگه شما سرور داشتید اینجا :d اما تبیان خوبه من لوکیشنش هم دیدم خیلی شیک و حرفه ای هستش سخت افزار های خوبی استفاده میکنه شَبکه خوبی هم داره در مورد سروش رسانه هم من شخصا استفاده نداشتم ولی بچه ها میگن گرونه :d
ازاون حرفا بودا :)) من خودم از افرانت دارم ، امیرجان قرارداد داره ، دفتر داره ، دستک داره اینقدر الکی نیست که . من هر 3 جارو حسابی پرس و جو کردم و رفتم دیدم که اینجا رو انتخاب کردم
شما مشخصات بچه هایی که می گی رو بده ، من یک تحقیق کوچیک میکنم اگر حرف شما صحیح بود کل سرورام رو ازش خارج می کنم (نتیجه هم سعی می کنم همینجا اطلاع بدم)
100% اشتباه می کنی ، حتما جریانی بوده که شما خبر نداری و گرنه اینجوری نیست که بدون هیچ سند و مدرکی سرور بدی و بگی خداحافظ ، کلی داستان داره همین سرور گذاشتن :دی
AmirHosein
April 19th, 2012, 12:58
ازاون حرفا بودا :)) من خودم از افرانت دارم ، امیرجان قرارداد داره ، دفتر داره ، دستک داره اینقدر الکی نیست که . من هر 3 جارو حسابی پرس و جو کردم و رفتم دیدم که اینجا رو انتخاب کردم
شما مشخصات بچه هایی که می گی رو بده ، من یک تحقیق کوچیک میکنم اگر حرف شما صحیح بود کل سرورام رو ازش خارج می کنم (نتیجه هم سعی می کنم همینجا اطلاع بدم)
100% اشتباه می کنی ، حتما جریانی بوده که شما خبر نداری و گرنه اینجوری نیست که بدون هیچ سند و مدرکی سرور بدی و بگی خداحافظ ، کلی داستان داره همین سرور گذاشتن :دی
لینک پُست شما رو دادم بچه ها اگر خواستن جریان رو کامل بهتون بگن ;) البته خداروشکر سرور دیتا نداشت خام خام بود :))
the_coder
April 19th, 2012, 13:03
لینک پُست شما رو دادم بچه ها اگر خواستن جریان رو کامل بهتون بگن ;) البته خداروشکر سرور دیتا نداشت خام خام بود :))
تاحالا شما سرور داخل دیتاسنتر گذاشتید که ببینید نوع قرارداد ها چه جوریه؟ نوع تخلفات چیه؟ سرور دادن و پس گرفتن چجوریه؟
اگر یک بار این کار رو کنید ، می فهمید که اینجوریا نیست که بشه فردا بیای بگی سرورت نیست و سرور نداشتید .
بگید حتما بگن ، لطفا تا کامل نگفتن و کامل بررسی نشده و از جریان اصلی باخبر نیستید ، پست الکی ندید و یک دیتاسنتر رو با این حرف زیر سوال نبرید
موفق باشید
AmirHosein
April 19th, 2012, 13:10
تاحالا شما سرور داخل دیتاسنتر گذاشتید که ببینید نوع قرارداد ها چه جوریه؟ نوع تخلفات چیه؟ سرور دادن و پس گرفتن چجوریه؟
اگر یک بار این کار رو کنید ، می فهمید که اینجوریا نیست که بشه فردا بیای بگی سرورت نیست و سرور نداشتید .
بگید حتما بگن ، لطفا تا کامل نگفتن و کامل بررسی نشده و از جریان اصلی باخبر نیستید ، پست الکی ندید و یک دیتاسنتر رو با این حرف زیر سوال نبرید
موفق باشید
ما اصلا هیچی از نوع قرارداد ها و تخلفات نمیدونیم بی سوادیم اصلا تا حالا من تو عمرم سرور ندیدم اصلا هاست چیه؟ :-? همین طوری روی هوا حرف میزنیم شما به بزرگی خودتون من رو ببخشید ;)
the_coder
April 19th, 2012, 13:16
ما اصلا هیچی از نوع قرارداد ها و تخلفات نمیدونیم بی سوادیم اصلا تا حالا من تو عمرم سرور ندیدم اصلا هاست چیه؟ :-? همین طوری روی هوا حرف میزنیم شما به بزرگی خودتون من رو ببخشید ;)
من به شما توهینی نکردم (شما هم جای این مدل جواب دادن بهتر نیست یکم صحیح تر جواب بدید؟و اگر واقعا اطلاعاتی دارید عنوان کنید؟)اما زیر سوال بردن یک دیتاسنتر وقتی اطلاعات کافی از اون جریان ندارید کار صحیحی نیست .
مطمئن باشید یک دیتاسنتر چنین کاری رو نمیکنه مگر علتی داشته باشه
تعداد سرورهای من داخل این دیتاسنتر کم نیست ، مطمئن باش اگر جای ریسک وجود داشت این کار رو نمی کردم و سرمایم رو اونجا نمی خوابوندم
samansystems
April 19th, 2012, 16:59
دوستانی که در مورد سرقت سرور در ديتاسنتر افرانت شک دارند امکان ارائه مدارک از فاکتور خريد سرور تا صورت جلسه نهایی پليس در ديتا سنتر در دسترس و قابل ارائه هستش.
the_coder
April 19th, 2012, 17:31
دوستانی که در مورد سرقت سرور در ديتاسنتر افرانت شک دارند امکان ارائه مدارک از فاکتور خريد سرور تا صورت جلسه نهایی پليس در ديتا سنتر در دسترس و قابل ارائه هستش.
سلام
اسم و مشخصات کسی که اولین فاکتور سرورتون رو صادر کرد بدید (بخش فروش دیتاسنتر که باهاش هماهنگ کردید رو میگم) + بقیه مدارک رو ارسال کنید
موفق باشید
samansystems
April 19th, 2012, 18:38
با سلام..
متصدی فروش قرارداد ما خانم لعلی بوده که از افرانت رفتن.. خانم احمدی مدير فروش هست که امضای ايشون هم پای صورت جلسه تحويل اوليه سرور هم موجود هست.. امضای قرارداد توسط آقای شمس و به نيابت از دکتر قاسم پور امضا شده.. برای پيگيری پرونده مفقود شدن سرور ما هم می تونيد از جناب آقای مردان (مدير بخش تحقيق و توسعه) سوالاتتون رو ارسال کنيد.. شکايت ما هم 2 ماه پيش تنظيم شده و در دادسرای ويژه جرايم رايانه ای برای اعلام نظر قاضی در نوبت قرار داده شده..
افرانت در اقدامی جديد چند هفته قبل اعلام کرده که سرور داخل ديتاسنتر هست و چون شکايت کرديد بهتون تحويل نميديم ! :d
the_coder
April 19th, 2012, 18:51
من این موضوع رو شنبه پی گیری می کنم
چون باید مشخص شه چرا این اتفاق برای شما افتاده چون افرانت شرکتی نیست که ابروشو واسه یک سرور ببره
AmirHosein
April 19th, 2012, 19:37
افرانت در اقدامی جديد چند هفته قبل اعلام کرده که سرور داخل ديتاسنتر هست و چون شکايت کرديد بهتون تحويل نميديم در حالی که شخصی که سرور رو با جعل سند خارج کرده سرور رو در ازای دريافت مبلغی مشخص در اختيار ما قرار داده ! :d
خعلی باحالن :))
من این موضوع رو شنبه پی گیری می کنم
چون باید مشخص شه چرا این اتفاق برای شما افتاده چون افرانت شرکتی نیست که ابروشو واسه یک سرور ببره
حالا من هنوزم روی هوا حرف میزنم؟ :)) جناب احمد نژاد همیشه فکر نکنید حق با شماست هرچیزی که تو ذهن شماست و بهش ایمان دارید فکر نکنید 100% واقعیت داره ;) اینجا ایرانه همه چیز توی دقیقه 90 مُمکنه عوض بشه ;)
بیشتر از این بحث رو توی تاپیک ادامه ندید{تاپیک از موضوع اصلی خارج شُده} در صورتی که مایلید جریان سرقت سرور از دیتاسنتر افرانت رو بدونید با یوزر سامان سیستم به صورتی خصوصی ارتباط برقرار کُنید تاپیک از بحث اصلی خارج شُده.
samansystems
April 19th, 2012, 20:07
حتما سوال کنيد و اگر پاسخی گرفتيد به ما هم اطلاع بديد.. اگر هم دوست داشتيد تشريف بياريد دفتر ما کليه مدارک و مستندات و شکايت نامه مربوطه رو هم در اختيارتون قرار بديم..
the_coder
April 19th, 2012, 21:41
خعلی باحالن :))
حالا من هنوزم روی هوا حرف میزنم؟ :)) جناب احمد نژاد همیشه فکر نکنید حق با شماست هرچیزی که تو ذهن شماست و بهش ایمان دارید فکر نکنید 100% واقعیت داره ;) اینجا ایرانه همه چیز توی دقیقه 90 مُمکنه عوض بشه ;)
بیشتر از این بحث رو توی تاپیک ادامه ندید{تاپیک از موضوع اصلی خارج شُده} در صورتی که مایلید جریان سرقت سرور از دیتاسنتر افرانت رو بدونید با یوزر سامان سیستم به صورتی خصوصی ارتباط برقرار کُنید تاپیک از بحث اصلی خارج شُده.
فقط جواب همین پستتون رو میدم . بهتره ادامه ندیم
فکر می کنید یک یوزر توی تاپیک بیاد بگه که فلان شرکت معتبر (نه از این خونگیا) که هم دیدیمش هم باهاش کار کردیم و هم شناخت از فعالیتش داریم سرورم و برداشت بی دلیل برد
یعنی اون شرکت ***ه؟
100% علتی داشته و یا ایشون از جای دیگه ضربه خوردن . درسته ایرانه اما مهر های پای قرارداد ها که هم وکیل شرکت امصا کرده هم خودتون و هم افرانت ، میاد میگه ما نزدیم؟ شما سرور ندارید؟ا این مهر ساختگیه؟ با این همه تجهیزات و کارمند و ساختمون گیره یک دونه سروره که ب***ه؟ و از ابروش نترسه؟
این شدنی نیست عزیز
و باز می گم مطمئن باشید شرکت افرانت این کارو نکرده مگر مشکلی از طرف یوزر بوده و یک جایی رو رعایت نکرده یا به یک شخص اعتماد کرده و سرور رو سپرده و رفته
وقتی کامل در جریان نباشی و یکی گفت فلان شرکت معتبر سرویس داشتم وقتی خواستم سرویسم و کنسل کنم بگه که نه نداشتی (هر ماه صورت حساب صادر میشده واسه همون سرویس)
و به این حرف اعتماد کنید و هرجا رسیدیدی بگید (بدون دونستن درست موضوع)یعنی روی هوا حرف زدن
و بعد از شکایت (باوجودی که همه چیز مشخص هست) میاد شرکت میگه سرور اینجاست گولتون زدیم؟ حالا لج میکنه میگه چون شکایت کردی نمیدمت؟ مگه بچه بازیه؟ والا دیگه اکثر همین خونگی ها هم این بچه بازی هارو در نمیارن
شما هم بهتره فکر نکنید چون یک یوزر چنین حرفی زده (بدون اینکه چیزی از جریانش بدونید) پس 100% درست میگه و شما مطمئن تکرارش کنید
من شخصا چیزی که در ذهنم بود نگفتم ، چیزی که دیدم و گفتم (این همه سازمان و موسسه رو دیدم باهاش کارمی کنن جه دولتی و خصوصی و قرارداد ها و نحوه کار رو دیدم و خودم و هم وکیل شرکتمون واسه قراردادها رفتیم و کار هارو انجام دادیم)
به این همه قراردادها و دیده ها و تحقیق ها نمی گن تصورات ذهنی ، به اون چیزی میگن تصورات ذهنی که حرف یک نفر رو فقط بشنوید و از هیچکس دیگه که با این موسسه کار کرده این رو نشنوید
ولی بیاید و اینقدر مطمئن توی جای عمومی مطرح کنید
موفق باشید
samansystems
April 20th, 2012, 09:57
فقط جواب همین پستتون رو میدم . بهتره ادامه ندیم
فکر می کنید یک یوزر توی تاپیک بیاد بگه که فلان شرکت معتبر (نه از این خونگیا) که هم دیدیمش هم باهاش کار کردیم و هم شناخت از فعالیتش داریم سرورم و برداشت بی دلیل برد
یعنی اون شرکت ***ه؟
100% علتی داشته و یا ایشون از جای دیگه ضربه خوردن . درسته ایرانه اما مهر های پای قرارداد ها که هم وکیل شرکت امصا کرده هم خودتون و هم افرانت ، میاد میگه ما نزدیم؟ شما سرور ندارید؟ا این مهر ساختگیه؟ با این همه تجهیزات و کارمند و ساختمون گیره یک دونه سروره که ب***ه؟ و از ابروش نترسه؟
این شدنی نیست عزیز
و باز می گم مطمئن باشید شرکت افرانت این کارو نکرده مگر مشکلی از طرف یوزر بوده و یک جایی رو رعایت نکرده یا به یک شخص اعتماد کرده و سرور رو سپرده و رفته
وقتی کامل در جریان نباشی و یکی گفت فلان شرکت معتبر سرویس داشتم وقتی خواستم سرویسم و کنسل کنم بگه که نه نداشتی (هر ماه صورت حساب صادر میشده واسه همون سرویس)
و به این حرف اعتماد کنید و هرجا رسیدیدی بگید (بدون دونستن درست موضوع)یعنی روی هوا حرف زدن
و بعد از شکایت (باوجودی که همه چیز مشخص هست) میاد شرکت میگه سرور اینجاست گولتون زدیم؟ حالا لج میکنه میگه چون شکایت کردی نمیدمت؟ مگه بچه بازیه؟ والا دیگه اکثر همین خونگی ها هم این بچه بازی هارو در نمیارن
شما هم بهتره فکر نکنید چون یک یوزر چنین حرفی زده (بدون اینکه چیزی از جریانش بدونید) پس 100% درست میگه و شما مطمئن تکرارش کنید
من شخصا چیزی که در ذهنم بود نگفتم ، چیزی که دیدم و گفتم (این همه سازمان و موسسه رو دیدم باهاش کارمی کنن جه دولتی و خصوصی و قرارداد ها و نحوه کار رو دیدم و خودم و هم وکیل شرکتمون واسه قراردادها رفتیم و کار هارو انجام دادیم)
به این همه قراردادها و دیده ها و تحقیق ها نمی گن تصورات ذهنی ، به اون چیزی میگن تصورات ذهنی که حرف یک نفر رو فقط بشنوید و از هیچکس دیگه که با این موسسه کار کرده این رو نشنوید
ولی بیاید و اینقدر مطمئن توی جای عمومی مطرح کنید
موفق باشید
فقط يک مثال ميزنم تا بدونيد بزرگترين شرکت ها هم اشتباه ميکنند:
پارسال بعد از عيد ما گفتيم به پرداخت مشکل داره در تسويه حساب، امسال قبل از عيد تعداد زيادی کاربر اين موضوع رو مطرح کردند و مطمئن باشيد اين جريان بازم ادامه داره.
انياک که از بانک مرکزی مجوز داشت و با n تا بانک طرف قرار داد بود اونجوری شد. وای به حال بقيه.
الان هم تجربه اين موضوع در مورد افرانت برای ما بی ضرر هستش. امتحان کنيد شايد يکروزی به اين حرف رسيديد.
مشکل اينه که در ايران استاندارد ها رعايت نميشه.
به پرداخت ادعا ميکنه iso نميدونم چند داره نميدونه اون iso تا حالا چندين بار بروز شده و اينا هنوز تو همون ورژين قديمی هستند.
افرانت iso فلان داره اما به سادگی مياد سرور رو تحويل يک نفر ديگه ميده.
و ......
ertebat7
April 20th, 2012, 10:36
هزتنر به نظرم از لحاظ اپتایم واقعا تضمین شده هست
the_coder
May 5th, 2012, 23:10
فقط يک مثال ميزنم تا بدونيد بزرگترين شرکت ها هم اشتباه ميکنند:
پارسال بعد از عيد ما گفتيم به پرداخت مشکل داره در تسويه حساب، امسال قبل از عيد تعداد زيادی کاربر اين موضوع رو مطرح کردند و مطمئن باشيد اين جريان بازم ادامه داره.
انياک که از بانک مرکزی مجوز داشت و با n تا بانک طرف قرار داد بود اونجوری شد. وای به حال بقيه.
الان هم تجربه اين موضوع در مورد افرانت برای ما بی ضرر هستش. امتحان کنيد شايد يکروزی به اين حرف رسيديد.
مشکل اينه که در ايران استاندارد ها رعايت نميشه.
به پرداخت ادعا ميکنه iso نميدونم چند داره نميدونه اون iso تا حالا چندين بار بروز شده و اينا هنوز تو همون ورژين قديمی هستند.
افرانت iso فلان داره اما به سادگی مياد سرور رو تحويل يک نفر ديگه ميده.
و ......
من امروز متوجه این پست شدم ! ببخشید بابت تاخیر در پاسخ
ببینید وقتی شما قرار داد رسمی میبندید با حضور وکیل شرکتتون و پرداخت هاتون هم ماه به ماه سر موقع پرداخت می کنید و افرانت هم رسید رو مهر و امضا میکنه ، فردا چطور می تونه بگه نه سرور نداشتید اینجا؟
البته من قبول دارم که ممکنه هر شرکتی چه بزرگ چه کوچک ، چه ایرانی چه خارجی اشتباه کنه اما این به این معنی نبست که این شرکت درد باشه یا کلا هر کی سرور برد فردا بگن سرورت نیست
هر چند اگر همه چیز خیلی قانونی و روی اصولش جلو بره مشکلی پیش نمیاد ، حدس من اینه که شما زیاد محکم کاری نکردید و یک جا شاید سهل انگاری کردید که باعث این مشکل شده (سهل انگاری دو طرفه مثلا یک جای قرارداد مشکل داشته هر دو طرف پی گیری نکردید وگرنه این همه سرور هیچکدوم مشکل نداشتن فقط شما مشکل داشتید؟ از نظر اینکه سرور بگیرن و ندن !)
منم یک مثال بزنم : ماه پیش یک مشکلی داخل حساب بانکی شرکت داخل بانک ملت پیش اومد ، مقدار نسبتا زیادب پول هم داخل اون حساب هست که هنوز on hold هست :دی
به نظر شما باید بیان جای عمومی بگم بانک ملت پولاتون رو میگیره و پس نمیده؟ !
بازاریابی افرانت
September 25th, 2012, 09:57
موفق باشید
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.
گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.
از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
8773
tak~vps
September 25th, 2012, 20:05
هلند سرعت خوبه داره با پینگ 160-175
peyman0742
October 1st, 2012, 10:44
کلا سرورهای اروپایی
فرانسه خیلی خوب بوده - انگلستان هم چند تا کاربر برای World of Warcraft از س ا ک س دارن استفاده میکنند راضی هستند