ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cpanel تحريم كرده؟

maham-server
April 18th, 2012, 03:29
سلام دوستان ميخوام هساتينگ راه بندازم ميگن سي پنل تحرم كرده، راهي نداره دورش زد؟

aligoli
April 18th, 2012, 06:30
عمرا کسی بتونه ایرانی ها رو دور بزنه ! ایران اگر ایرانه ... :69:

با یه اکانت به نام فرد خارجی و یه حساب پی پال می تونید لایسنس بگیری .

Ashkankamangar.ir
April 18th, 2012, 07:01
سیپنل خیلی وقته ایرانو تحریم کرده
اولا آی پی سرور رو از name server ها جدا کنید
دوما با دامنه ی ملی name server ندین
بعضی ها میان و ریسلر با دامنه ی ملی میگیرن اونا تازه کار هستند و خبر ندارن قضییه چیه
یادتون باشه حتی ریسلر هم با دامنه ی ir ندین
و هرگز با آیپی ایران داخل whmبا یوزر root لاگین نکنید

هاست 97
April 18th, 2012, 08:58
سلام دوستان ميخوام هساتينگ راه بندازم ميگن سي پنل تحرم كرده، راهي نداره دورش زد؟

دامنه آی آر نباید ریسلر باشه و یا دامنه اصلی
هوییز دامنه مخفی و یا بر روی کشور دیگری با آدرس صحیح باشه
دی ان اس روی آی آر نباید ست شود
دامنه ها را روی آی پی اصلی سرور هاست نکنی و روی آی پی اضافی دی ان بدهی

اگر هم تحریم شدی چاره آن تغییر آی پی اصلی سرور هست و خرید مجدد لایسنس

maham-server
April 18th, 2012, 16:20
به نظر شما با اين وجود سي پنل بگيرم يا دايركت ادمين؟؟

هاست 97
April 18th, 2012, 16:32

سی پنل ماهیانه 60-70 هزار تومان برای نسخه سرور اختصاصی هزینه لایسنس داره و برای سرور مجازی هم 25 تا 35 هزار تومان.

با حدود 200 تومن میتونی لایسنس لایف تایم دایرکت ادمین رو خریداری کنید که خیلی به صرفه هست
و اما مشتری ها که همه دوست دار سی پنل هستند زیاد روی خوش به دایرکت ادمین نشان نمیدهند

H.G.N
April 18th, 2012, 16:35
سی پنل ماهیانه 60-70 هزار تومان برای نسخه سرور اختصاصی هزینه لایسنس داره و برای سرور مجازی هم 25 تا 35 هزار تومان.

با حدود 200 تومن میتونی لایسنس لایف تایم دایرکت ادمین رو خریداری کنید که خیلی به صرفه هست
و اما مشتری ها که همه دوست دار سی پنل هستند زیاد روی خوش به دایرکت ادمین نشان نمیدهند

بنده هم موافقم با این مورد - الان اکثر مدیران سایتها و شرکت های بزرگ برای سایت های خودشون از دایرکت ادمین استفاده می کنند .

javadi_31456
April 18th, 2012, 16:37
cpanel

ZarinServer
April 24th, 2012, 13:44
من هر جفت تجربه کردم دایرکت ادمین واسه سرعت و سی پنل واسه کاربر پسندی فروش خودشو داره اما کلا سی پنل خریداریش بیشتره و کاربر پسنده اگه دایکرت ادمین یه تغیراتی تو قالب و سیستمش بده فروشش 100 برابر میشه

vahab00
April 24th, 2012, 14:47
سلام و عرض ادب
تجربه هر دو پنل و خیلی از پنل های دیگه رو دارم
سی پنل کاربر پسندتر هست اما طبق تجربه خودم و دوستان نزدیکم میشه با دایرکت ادمین هم به اندازه سی پنل مشتری داشت البته به شرطی که از قالب پیشفرض دایرکت استفاده نشه . تجربه شخصی خودم نشون داد که کاربران در استفاده از دایرکت با قالب پیشفرض مشکلات زیادی دارند حال با تغییر قالب به کپری که قالبی است که خیلی امکانات زیادی به دایرکت اضافه میکنه دایرکت ادمین رو به یه پنل کاربر پسند تبدیل میکنه
تازه علاوه بر موارد بالا دایرکت ادمین به حالت پیشفرض نیز از امنیت بالاتری نسبت به سی پنل برخورداره
من شخصا دایرکت رو ترجیح میدم
این نظر شخصی من هست
یا حق

shazo
April 24th, 2012, 15:11
سلام.. خيلي وقته عزيز.. جديدا هم به دامنه هاي ir گيره ميده.. ولي خوب بهتر از سي پنل نيست .. !

ourweb
April 24th, 2012, 22:50

سلام تا حالا بالای 10 بار ای پی ما رو بسته دم دقیقه ای پی عوض میکنیم .

wanener
April 25th, 2012, 03:06
من هم چندین ساله بی خیال سی پنل خستم رفته بودیم روی پلسک که اون هم واقعا آزارداد ما رو توی نسخه 10
جدیدا رفتم لایسنس دایرکت ادمین گرفتم الان هم رفتم نمایندگی لایسنس های بالک رو گرفتم

برای قالب هم از کاپری استفاده میکنم اگر از https برای کننرل پنل استفاده نکنی فوق العاده سریع هست
اما با توجه به وضعیت ایران اگر از https استفاده کنی یک مقداری کند میشه اما بازهم از پلسک سر تره
لایسنس کاپری هم خواستید پیام خصوصی بدید دارم باز 20 تا میخرم منتظرم درخواست کننده زیاد بشه که بشه با 10 تا 15 دلار مادام العمرش رو تهیه کرد

3245
April 25th, 2012, 04:37
حالا یکی نیست بپرسه هساتينگ میخوای بزنی یا هاستینگ؟:71: