توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از پنل resellerclub در دو سایت
aligoli
April 18th, 2012, 00:54
سلام
امکانش هست وقتی از این سایت ، پنل نمایندگی برای ثبت دامنه میگیریم ... مثلا برای سایت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (http://www.irib.ir) ، این رو برای سایت www.jjj.ir هم استفاده کنیم ؟
RoobinaServer
April 18th, 2012, 00:56
بله امکانش هست نمایندگی در دو سایت فعال باشه (البته اگر منظورتون دو تا سایت فروش اتوماتیک فعال بخواید بکنید باشه و درست متوجه شده باشم)
shivahost
April 18th, 2012, 01:06
بله ، همانطور که گفتند میشه ولی باید ip هر دو سایت را در ریسلرکلوب white list کنید.
RoobinaServer
April 18th, 2012, 01:08
آیپی در قسمت api در رسیلر کلوپ باید اضافه بشن
و تا آنجایی که اطلاع دارم انگار میشه به سه سرور وصل کرد فقط
shivahost
April 18th, 2012, 01:10
آیپی در قسمت api در رسیلر کلوپ باید اضافه بشن
و تا آنجایی که اطلاع دارم انگار میشه به سه سرور وصل کرد فقط
نهایتش می تونه به خودش ریسلر بده و به سروهای بیشتری وصل بشه!
aligoli
April 18th, 2012, 01:26
آها ، فهمیدم . .. بعد من مثلا هزینه رو که میدم ، قیمت 200 هزار تومان خودمان ، این پنل برای خودم میشه برای همیشه یا باید هر سال پرداخت کنم ؟
aligoli
April 19th, 2012, 19:16
بعد یک سوال دیگر : من اگر نمایندگی بگیرم، و از whmcs استفاده نکنم، میتونم در یک سایتی بیارمش بالا ؟ یعنی اسکریپت خاصی داره که آپلود کنم در سایت تا سیستم بالا باشه ؟
RoobinaServer
April 19th, 2012, 20:11
بعد یک سوال دیگر : من اگر نمایندگی بگیرم، و از whmcs استفاده نکنم، میتونم در یک سایتی بیارمش بالا ؟ یعنی اسکریپت خاصی داره که آپلود کنم در سایت تا سیستم بالا باشه ؟
سلام مجدد
دوست من خودت توی عنوان تاپیک زدی استفاده از پنل
خب پنله اسکریپت چی داشته باشه ؟
دقیق بگید منظورتون چیه
اون که به دو سرویس دهنی وصل میشه برای ثبت آنلاین هست بعد پرداخت که سیستم whmcs ست میکنه
درباره هزینه هم که گفتید هر سا باید بدید اون رو باید از جایی که پنل رو تهیه میکنید بپرسید خیلی جاها هر ماه حق نمایندگی میگیرن خیلی جاها هم میگن فلان قدر شارژ کن میتونی همیشه پنل رو نگه داری و هر وقت تموم شد شارژش کنی
aligoli
April 19th, 2012, 20:51
منظورم این بود به جز سیستم whmcs ، سیستم دیگه ای هست که به پنل دایرکتی متصل بشه، یعنی طرف بیاد ثبت آنلاین کنه ؟
ertebat7
April 19th, 2012, 20:59
از whmcs برای این کار میشه استفاده کرد
aligoli
April 19th, 2012, 21:19
میدونم عزیزم، میگم سیستم دیگه ای نیست به جز whmcs ؟