ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرویس دهی چند سایت بر روی یک سرور ویندوز؟

Web-Lovers
April 17th, 2012, 21:24
سلام
من می خواستم بدونم آیا ممکنه هست چندتا سایت را روی یک سرور ویندوز میزبانی کرد؟
سایت هام php هستند؟ من مشکل مدیریت دامین هاش را دارم اگر ممکن هست راهنمایی کنید.

allbert
April 17th, 2012, 21:33
بهتر هست سایت هارو روی لینوکس مدیریت کنید که راحت تر هست

اما برای ویندوز بهتر هست از plesk استفاده کنید

Web-Lovers
April 17th, 2012, 22:31
یعنی راهی ندارد که بتونم روی سرور ویندوز پشتیبانی php برای چندتا سایت داشته باشم؟
کنترل پنلش خیلی مهم نیست چون همه سایتا مال خودمن

allbert
April 17th, 2012, 23:06
اگز ویندوز 08 سرور دارید میشه راحت روش php نصب کرد مشکلی نداره

Web-Lovers
April 18th, 2012, 06:25
ویندوز 2003 هست الان با wamp کار می کنم و با استفاده سیستم دامین، دامین را به ip وصل کردم حالا می خواهم بتونم چندتا سایت را پشتیبانی کنم نه فقط یک سایت

Metalik
April 18th, 2012, 09:39
Configuring Multiple Domains within WAMP for Local Development - Apache - Snipplr Social Snippet Repository (http://snipplr.com/view/43706/)

Web-Lovers
April 18th, 2012, 13:15
خیلی ممنون
فقط یک مشکل دیگر هم دارم اونم مدیریت dns اون را باید چطوری انجام بدهم؟

Maya
April 18th, 2012, 13:16
بله این امکان هست باید دی ان اس ها را دستی ست کنید

Web-Lovers
April 18th, 2012, 14:58
خب چطوری باید dns نصب می کنم؟

TOOBA IT
April 21st, 2012, 10:44
سلام
من می خواستم بدونم آیا ممکنه هست چندتا سایت را روی یک سرور ویندوز میزبانی کرد؟
سایت هام php هستند؟ من مشکل مدیریت دامین هاش را دارم اگر ممکن هست راهنمایی کنید.

اول از همه همانطور که همکار ها هم عرض کردند جهت میزبانی وب خصوصا پی اچ پی لینوکس پیشنهاد می شود.

اما اگر حتما نیاز به ویندوز دارید بنده تا حالا چندین سرور ویندوز جهت میزبانی کانفیگ کردم.
اگر قصد دارید پنل مدیریتی داشته باشید و همچنین هزینه ای هم بابتش ندهید بنده وبسایت پنل را پیشنهاد می کنم.
خیلی راحت نصب و کانفیگ می شود بر روی ویندوز (همه امکانات مورد نیاز پنل های وب را خواهید داشت):
Welcome to WebsitePanel project! - WebsitePanel (http://www.websitepanel.net/)
بله، در این پنل می شود مای اسکیوال و همچنین پی اچ پی را نیز ساپورت کرد، خود پنل نیز دی ان اس را کانفیگ می کند.