PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر هاست

NewMan
April 17th, 2012, 14:23
سلام

فرض کنید سایتی با آدرس mydmain.com و ایمیلی هم با آدرس some@mydomain.com دارم (سرویسش از MSN هست ) . هاست کنونی یک هاست ویندوزی هست و کنترل پنل هم Office Live Small Business هست و میخوام هاست را تغییر بدم (لینوکسی و CPanel)

۱- چه کارهایی باید انجام بدم که بتونم با موفقیت دامین mydmain.com را از هاست قبلی به هاست جدید انتقال بدم ؟)(اطلاعات و محتویات صفحات سایت زیاد مهم نیست و طراحی اون زیاد طول نمیکشه برای همین همین که خود دامین تغییر هاست بده هم کافیه )

۲- چه کارهایی باید انجام بدم که بتونم با موفقیت ایمیل some@mydomain.com را از هاست قبلی به هاست جدید انتقال بدم ؟)(اطلاعات ایمیل خیلی مهمه و میخوام همه ی اطلاعات اون از قبیل inbox و contact list و ... را از هاست قیلی به هاست جدید انتقال بدم )

لطفا در صورت امکان راهنمایی کامل کنید ...

پیشاپیش بسیار ممنون

allbert
April 17th, 2012, 14:29
برای انتقال دامین کار خاصی نیاز نیست انجام بدید

فقط کافی هست تو پنل دامین دی ان اس های هاست جدید رو جایگزین کنید فکر نمیکنم بشه اطلاعات ایمیل رو به اونصورت منتقل کرد

در کل همیشه بهتر هست شما ایمیل هاتون رو به جیمیل یا یک ایمیل سنتر معتبر forward کنید تا اگز مشکلی براتون بوجود امد با مشکل مواجه نشید

NewMan
April 17th, 2012, 14:49
سلام
ممنون از پاسختون ...

با این اوصاف یعنی هیچ راهی برای انتقال محتوبات ایمیل به هاست جدید نیست ؟
برای مثال آیا امکان انجام چنین کاری هست که :
یه ایمیل به صورت something@msn.co.uk بسازم و بعد همه محتویات ایمیل some@mydomain.com رو به اون انتقال بدم . سپس هاست رو تغییر بدم و در هاست جدید دوباره ایمیلی با همون نام قبلی (some@mydomain.com) بسازم و اطلاعات رو دوباره به صورت کامل از something@msn.co.uk به some@mydomain.com انتقال بدم ؟

پیشاپیش ممنون

shivahost
April 17th, 2012, 14:52
بهترین کار به نظر من استفاده از برنامه هایی مثل outlook یا thunderbird برای مدیریت ایمیل ها می باشد. بدین صورت همیشه ایمیل های شما روی کامپیوتر شما ذخیره می شوند و با تغییر هاست هم فقط کافیست مشخصات سرور جدید را وارد نمایید در برنامه.

الان هم می تونید یکی از این برنامه ها را نصب کنید و کلیه ایمیل های خود را دریافت کنید. در مورد contact ها فکر نکنم بتونید کاری کنید.

allbert
April 17th, 2012, 15:20
سلام
ممنون از پاسختون ...

با این اوصاف یعنی هیچ راهی برای انتقال محتوبات ایمیل به هاست جدید نیست ؟
برای مثال آیا امکان انجام چنین کاری هست که :
یه ایمیل به صورت something@msn.co.uk بسازم و بعد همه محتویات ایمیل some@mydomain.com رو به اون انتقال بدم . سپس هاست رو تغییر بدم و در هاست جدید دوباره ایمیلی با همون نام قبلی (some@mydomain.com) بسازم و اطلاعات رو دوباره به صورت کامل از something@msn.co.uk به some@mydomain.com انتقال بدم ؟

پیشاپیش ممنون

فکر نمیکنم امکان چنین کاری باشه

NewMan
April 17th, 2012, 19:49
سلام
ممنون از کمکتون ...

فرض کنید بنده یک چنین کاری رو کردم . در اون صورت آیا یکی از مهمترین مشکلات نمیتونه این باشه که وقتی شما به کامپیوتر شخصی خودتون دسترسی ندارید نمیتونید ایمیل ها رو ببینید ؟ و .... . کلا به نظرم این روش که شما فرمودید خیلی کار رو برای ادامه ی استفاده از ایمیل سخت میکنه .

راه حل دیگه ای به نظر دوستان نمیرسه ؟ (در واقع اینطور میشه گفت که مشکل اصلی انتقال ایمیل به هاست جدیده !) . آیا میشه همه ی محتویات ایمیل رو ابتدا روی کامپیتر شخصی دانلود کنم و پس از اینکه ایمیل رو دوباره در هاست جدید ساختم اطلاعات ذخیره شده را در اون ایمیل آپلود کنم ؟

پیشاپیش ممنون

shivahost
April 18th, 2012, 00:34
خب من چون از outlook موبایل استفاده می کنم مشکلی ندارم از نظر دسترسی.