PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندین کار با سرور مجازی

Download
April 17th, 2012, 00:29
درود
دوستان میخواستم بدونم تمام این سرویسها را میشه رو یک سرورمجازی ویندوز ارائه کرد؟ و برای شروع چه پنلی خوبه

1-راه اندازی سایت موزیک با نیوک 8.3 بدون فرم فعلا
2-راه اندازی سایت فروش کارت شارژ با اسکریپت رایگان Virtual Freer (http://freer.ir/virtual) (روی هاست لینوکسی نصب میشه فقط)
-راه اندازی یک سایت html که اسکرپتش موجوده
-راه اندازی یک مورد دیگه که خصوصی عرض میشه و خودم بلد هستم

لطفا دوستان همینجا توضیح بدن برای موارد 1 و 2 چه چیزهایی باید روی سرور مجازی ایجاد بشه
دوستانی که افر میدن در بحث آموزش و راهنمایی بتونن کمک بکنن چون تازه کارم یخورده(به مشتری اهمیت بدند و وقتشو داشته باشند والبته حوصله)
اپتایم سرور بالا و پینگ خوب باشه و منیج رایگان باشه چه امنیتی چه باقیش

tizparvaz
April 17th, 2012, 02:04
درود
دوستان میخواستم بدونم تمام این سرویسها را میشه رو یک سرورمجازی ویندوز ارائه کرد؟ و برای شروع چه پنلی خوبه

2-راه اندازی سایت فروش کارت شارژ با اسکریپت رایگان Virtual Freer (http://freer.ir/virtual) (روی هاست لینوکسی نصب میشه فقط)

لطفا دوستان همینجا توضیح بدن برای موارد 1 و 2 چه چیزهایی باید روی سرور مجازی ایجاد بشه
دوستانی که افر میدن در بحث آموزش و راهنمایی بتونن کمک بکنن چون تازه کارم یخورده(به مشتری اهمیت بدند و وقتشو داشته باشند والبته حوصله)

سلام همرو میتونم براتون انجام بدم اما روی لینوکس و اینکه رایگان نیست اگر از خودمون سرویس بگیرید حدود 20 تومن هزینه کانفیگ و اگر فقط کانفیگ بخواین 50 هزار تومن در خدمتیم

rezahd
April 17th, 2012, 02:45
سلام دوست عزیز همه کار ها میشه انجام داد ولی با یک دامنه در صورت که چندین دامنه داشته باشید باید از کنترل پنل استقاده کنید
خواستید انجام میدم ولی برای کار شما لینوکس بهتره

RoobinaServer
April 17th, 2012, 02:57
درود

با سلام

برای کار شما :

سرور لینوکس + نصب پنل سیپنل و خرید لایسنس + خرید دومین + کانفیگ سرور و سیپنل و جزئیات دیگر

لایسنس سیپنل ماهانه 30-35 تومان میباشد.

سرور هم حداقل برای این چند تا سایت و برای این که خیالتان از بابت سرعت و ... راحت باشه رمز 1 گیگ حداقل تا سیپنل خیلی عالی بکشه رو سرور

camelian77
April 17th, 2012, 15:11
صرفا روی سرور ویندوز wamp , xampp رو نصب کنید و سرویس ها رو راه اندازی کنید...

چه مقدار رم لازم دارید؟

sheitonakshirazi
April 17th, 2012, 15:37
من بهتون لینوکس و پنل رایگان کلکسو را پیشنهاد میکنم
وی پی اس زیر 1 هم اصلا جواب کارتونو نمیده
اگه وی پی اس هم خواستین در خدمتیم تمام تنضیمات هم رایگان نصب میشه.

Download
April 17th, 2012, 20:01
متشکر دوستان تاپیک به نتیجه رسید وتصمیم گرفتم جدا این کار هارو انجام بدم و کاکو هاست انتخاب شد