توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به encoder پی اچ پی غیر قابل decode
SaynaServer
April 16th, 2012, 22:19
سلام به شدت دنبال نرم افزار یا سایتی هستم کخ فایل های پی اچ پی رو encode کنیم و غیر قابل decode باشه
کسی راه حلی نداره؟
کسی نمی دونه چطور می شه لاینسس گذاشت رو یک اسکریپت؟
aligoli
April 17th, 2012, 00:50
من میدونم ولی نمیگم [شوخی :109:]
--------------
اگر خواستید من میتونم براتون انجام بدم، پیام خصوصی بدید. برای آی.پی، دامین ....
sazsaz
April 17th, 2012, 01:03
متاسفانه اونایی که ارزش دارن پولی هستند
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
البته کدش می کنم که باز نشه
Talahost.Com
April 17th, 2012, 01:25
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
اگه می شه یه نمونه همین جا بذارید ;)
اونایی که ارزش دارند و اونایی که بی ارزشند، همه بی ارزشند و روشی برای کد کردن بدون بازگشت برای php وجود نداره.
SaynaServer
April 17th, 2012, 02:00
اگه می شه یه نمونه همین جا بذارید ;)
اونایی که ارزش دارند و اونایی که بی ارزشند، همه بی ارزشند و روشی برای کد کردن بدون بازگشت برای php وجود نداره.
حرفتون تا حدودی تعریف می شه معمولا پرمیوم ها بعد از مدتی دیکدشون میاد اما بعد از آپدیت مجدد قابل دیکد می شند
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
اگه روشی دارید لطفا ارائه کنید تا ما و دوستان بتونیم استفاده کنیم
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
من میدونم ولی نمیگم [شوخی :109:]
--------------
اگر خواستید من میتونم براتون انجام بدم، پیام خصوصی بدید. برای آی.پی، دامین ....
علی جان اینجا آنلاینی یاهو نه:دی منتظرتم
aligoli
April 17th, 2012, 02:46
ببینید معتبر ترین برنامه ioncube هست ، که هر سری ورژن لودرش جدید میشه و پشت بندس فایل لودر دیکودش کشف میشه ، الان جدیدترین لودر برای دیکود 5.2.0 هست ، اما برای کدینگ 6.0 یا 7.1.0 بود فکر کنم ... و فعلا برای دیکود ورژن جدید چیزی در دسترس نیست ... ولی هر چند وقت یک بار پیداش میشه و از اونور ، کدینگ میره بالاتر .
SaynaServer
April 17th, 2012, 02:48
ببینید معتبر ترین برنامه ioncube هست ، که هر سری ورژن لودرش جدید میشه و پشت بندس فایل لودر دیکودش کشف میشه ، الان جدیدترین لودر برای دیکود 5.2.0 هست ، اما برای کدینگ 6.0 یا 7.1.0 بود فکر کنم ... و فعلا برای دیکود ورژن جدید چیزی در دسترس نیست ... ولی هر چند وقت یک بار پیداش میشه و از اونور ، کدینگ میره بالاتر .
ممنون نرم افزار کدینگ همراه با کرک یا پتچ رو دارید؟و آموزش خاصی؟
sazsaz
April 17th, 2012, 03:07
انسان عاقل هیچ وقت از یک نوع کد استفاده نمی کنه
من همیشه دو یا سه کد با کدهای مختلف انجام می دم که اگر هم دیکد شد به لایه بعدی
حال فرض کن دو لایه هم دیکد شد اون دیکد دیگه کدش ارزشی نداره چون کارایی واقعی را نخواهد داد
SaynaServer
April 17th, 2012, 03:11
انسان عاقل هیچ وقت از یک نوع کد استفاده نمی کنه
من همیشه دو یا سه کد با کدهای مختلف انجام می دم که اگر هم دیکد شد به لایه بعدی
حال فرض کن دو لایه هم دیکد شد اون دیکد دیگه کدش ارزشی نداره چون کارایی واقعی را نخواهد داد
حالا چرا اینقدر خشن
لطف می کنید بیشتر توضیح بدهید و راهنمایی کنید
rn4j1m1
April 17th, 2012, 03:35
کلا هر چیزی که کد میشه ، دیکد هم میشه
اما سطح های مختلفی وجود داره برای مثال اگه شما با ورژن های قدیمی ioncube کد کنید ، هر کی تو خیابون راه میره میتونه دیکدش کنه :d ولی آخرین ورژن رو فقط بعضی ها میتونن دی کد کنن (سایت هایی هستند که الان ورژن 7.5 رو هم دیکد میکنن ولی با هزینه های خیلی زیاد)
SaynaServer
April 17th, 2012, 03:37
کلا هر چیزی که کد میشه ، دیکد هم میشه
اما سطح های مختلفی وجود داره برای مثال اگه شما با ورژن های قدیمی ioncube کد کنید ، هر کی تو خیابون راه میره میتونه دیکدش کنه :d ولی آخرین ورژن رو فقط بعضی ها میتونن دی کد کنن (سایت هایی هستند که الان ورژن 7.5 رو هم دیکد میکنن ولی با هزینه های خیلی زیاد)
حرف شما درست است ایا این کدر رایگان وجود دارد؟
آیا نرم افزار خاص و رایگانی سراغ دارید که امکان ارائه ی لاینسس را داشته باشد؟
rn4j1m1
April 17th, 2012, 03:43
حرف شما درست است ایا این کدر رایگان وجود دارد؟
آیا نرم افزار خاص و رایگانی سراغ دارید که امکان ارائه ی لاینسس را داشته باشد؟
خیر ، نرم افزار های تجاری که اینجوری هست !! رایگان ها که دیگه ...
Rezash
April 17th, 2012, 09:46
بین Obfuscate کردن و کد کردن های ion و مثل این خیلی فرق هست
حتی هزار بار هم که کد رو Obfuscate کنید در کسری از دقیقه براحتی بدون نرم افزار خاصی قابل دیکد هست.
اگر میخواید خیلی امن باشه شخصا یک ایندکر/دیکدر با الگوریتم شخصی روی سرور بنویسید و نصب کنید.که البته نیاز به مهارت اکستنشن نویسی php داره و ...
ali2k
April 17th, 2012, 10:56
این زند 5.5 هست دیکود میشه :دی ؟
vps-baran.ir
April 17th, 2012, 21:31
فکر نمی کنم کسی بتونه این فایلی که آقای کریم آبادی داده رو دیکد کنه !!!
هر کی تونست یه جایزه از من داره :-p
ali2k
April 17th, 2012, 22:45
نه در این حد :دی
شنیدم در محافل خصوصی خارج هستند کسایی که دیکد کنند ولی خیلی خیلی کمه فعلا دیکودر برای این نسخه :)
اخرین نسخه zend هست فعلا مطمئن ترین نسخه زند حساب میشه :)
درضمن نسخه 5.0.1 که برای php 5.2 انکود میکنه یک گزینه obfuscate داره که فوق العاده است حتی دیکود شده این نسخه هم به خاطر الگوریتم جالب obfuscate زند عملا یه مشت کد بی ارزش هست برتری این نسخه در obfuscate کردن همه توابع حتی توابع داخلی خود php هست یعنی یک تابع ساده echo هم تغییر داده میشه و حتی نمی دونید این تابع چی میتونسته باشه ...
Talahost.Com
April 18th, 2012, 00:24
آیا نسخه های قبلی با اون همه ادعا decode نشدند؟
الان 5.5 جدیدترین نسخه هست و شاید هنوز decoder نداره. که این هم بصورت دستی می شه دیکد کرد. چند ماه منتظر بمونید حتما دیکدر میاد.
ali2k
April 18th, 2012, 00:50
آیا نسخه های قبلی با اون همه ادعا decode نشدند؟
الان 5.5 جدیدترین نسخه هست و شاید هنوز decoder نداره. که این هم بصورت دستی می شه دیکد کرد. چند ماه منتظر بمونید حتما دیکدر میاد.
این یک نمونه کد دیکود شده زند نسخه 5.1 هست توابع داخلی php هم obfuscate شدند و این کد عملا نه قابل استفاده است نه قابل بازنویسی ... شما باید یه برنامه نویس حرفه ای php بیارید حدس بزنه توابع چی بودن !
البته قصد دفاع از زند ندارم صرفا جهت اطلاع گفتم :) دیکد میشه حرف شما درسته
mosi2007
April 24th, 2012, 02:46
میشه بگید چطور باید از قابلیت obfuscate تو zend استفاده کنیم ?????
یا وقتی داریم کد میکنیم خود بخود این هم obfuscate اجرا میشه???