PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور اختصاصی ex4s و سوال !

aligoli
April 16th, 2012, 20:02
سلام

من میخوام این سرور رو تهیه کنم، که البته می دونید با این مشخصات هست .

Intel® Core™
i7-2600
Quadcore
----------------
32 GB
DDR3 RAM
---------------
2 x 3 TB SATA
6 Gb/s HDD
7200 rpm
Software-
RAID 1

Port 1 Gig
30 Ip

بعد خواستم بدونم این و که تهیه میکنم برای چنین کاری که میخوام جوابگو خواهد بود یا نه ..

یه vps با 12 گیگ رم ایجاد کنم برای هاستینگ و 10 تا vps یک گیگ و 15 تا vps با رم 512 - مناسب هست ؟

----------------------
آفر بدید .

3245
April 16th, 2012, 20:17
سلام
قبلا جناب خسروی فعالیت گسترده داشتند در این دیتاسنتر، در حال حاضر همه رو انتقال دادن به irserver منتظر بمونید بیان قیمت رو بدن

1گیگ خود vmware استفاده میکنه، در نهایت حدودا 1 گیگ آزاد میمونه، فکر میکنم این مقدار کم باشه، البته بستگی داره مصرف اون سرورها چقدرباشه
اما این همه آیپی میخواید در hetzner کمی گرون در میاد چون flexi میخواد و ...
در هر صورت منتظر باشید افراد فعال در هتزنر پاسخ دهند

ارادت

taghi.karimi
April 16th, 2012, 20:29
سلام
قبلا جناب خسروی فعالیت گسترده داشتند در این دیتاسنتر، در حال حاضر همه رو انتقال دادن به irserver منتظر بمونید بیان قیمت رو بدن

1گیگ خود vmware استفاده میکنه، در نهایت حدودا 1 گیگ آزاد میمونه، فکر میکنم این مقدار کم باشه، البته بستگی داره مصرف اون سرورها چقدرباشه
اما این همه آیپی میخواید در hetzner کمی گرون در میاد چون flexi میخواد و ...
در هر صورت منتظر باشید افراد فعال در هتزنر پاسخ دهند

ارادت

درود
دوست من جهت اطلاع سرور دارای 32 گیگ رم هست!

CityKala.net
April 16th, 2012, 21:28
جناب موسوی (رضوی هاست) ارائه میدن
فکر کنم

aligoli
April 16th, 2012, 22:15
دوستان نظرتون راجع به سرور eq4 فقط برای هاستینگ چیه ؟

Ashkankamangar.ir
April 16th, 2012, 22:18
برای هاستینگ پیشنهاد من
ex6 هست
هم هارد های پرسرعت داره هم سی پی یو سری زئون

smartieuser
April 16th, 2012, 22:21

منفی !
هتزنر از لحاظ سخت افزاری واسه هاستینگ مناسب نیست. در کل برای Small Business میشه روش حساب کرد نه بیشتر

razavihost
April 16th, 2012, 22:53

در کل سرور های eq واسه هیچ کاری پیشنهاد نمیشه.چون عمر مفیدش تموم شده.و بهترین گزینه ex4 یا ex4s و ex6 هست.
ex5 همون eq4 قدیم هست با این تفاوت که رمش بالاتر هست.
د مورد قمیت هم با هم در پ خ صحبت کردیم اما اگه سوال دیگه دارین همین جا بپرسین.

Ashkankamangar.ir
April 16th, 2012, 22:55
اگر ex6 خواستید با هزینه ستاپ ماهیانه 198 تومان
و بدون ستاپ ماهیانه 250 تومن در خدمتم
پنل هم میدیم خدمتتون
باقی مدلهارم خواستید بگید قیمت بدم بهتون

PENOIL
April 16th, 2012, 22:57
کلا هتزنر بدرد نمیخوره

پیشنهاد میکنم سمتش نرید

Ashkankamangar.ir
April 16th, 2012, 23:00
کلا هتزنر بدرد نمیخوره

پیشنهاد میکنم سمتش نرید
دلیل

razavihost
April 16th, 2012, 23:00
کلا هتزنر بدرد نمیخوره

پیشنهاد میکنم سمتش نرید (http://www.webhostingtalk.ir/f15/35334/)

چون بابهاش به مشکل خوردین بده؟
چرا به ما گیر نمیده.؟

Ashkankamangar.ir
April 16th, 2012, 23:03
هتزنر عالیه
آپتایم شبکش عالیه
پورتش بسیار عالیه
سی پی یو و ... مخصوصا سری ex عالیه
تحویل سرور عالیه
اصلا گیر نمیدن ما تو این یک سال که رو هتزنر هستیم حتی یک اخطار نداشتیم حتی با نال هم مشکل نداشتیم
فقط تنها بدیش نداشتم kvm هست و هزینه ی ستاپ

PENOIL
April 16th, 2012, 23:08
جالبه!

به ما که تا یدونه ابیوز میاد سرورو کلا داین میکنه دوروز باید بدوییم تا سرورو آنلاین کنیم

فوق العاده ساپورت بیخیال و عقده ای دارند!

5تا سرورو ازشون داریم با این وضعیت پشتیبانی همش ضرر و ضرر !

smartieuser
April 16th, 2012, 23:17
جالبه!

به ما که تا یدونه ابیوز میاد سرورو کلا داین میکنه دوروز باید بدوییم تا سرورو آنلاین کنیم

فوق العاده ساپورت بیخیال و عقده ای دارند!

5تا سرورو ازشون داریم با این وضعیت پشتیبانی همش ضرر و ضرر !

نه شایان ! خیلی بهت گفتم این موضوع رو.
مشکل یوزرهای تو هستند. وقتی یوزرت 50 بار تست کرده که ssh لاگین شه به یکی از سرورهای خود هتزنر انتظار داری واستن نگاهت کنند ؟ وقتی این موضوع قبلا هم پیش اومده واست بازم درست نکردی مشکل از هتزنره ؟

3245
April 16th, 2012, 23:38
درود
دوست من جهت اطلاع سرور دارای 32 گیگ رم هست!

جدی؟ من 32 گیگ رو 2گیگ دیدم ببخشید، دوست محترم، لازم نیست تو هر مبحث پست بدید، بخدا لازم نیست، همینجوری هم میشه پست هارو زیادکرد، شما مصارف مشترک که نام برده رو منهای 32گیگ رم بکن خواهی فهمید من چی میگم، انشالله...:57:

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

هتزنر برای کاری خوبه که مثلا بریزی روش بزاری کنار، بخوای باهاش ور بری اذیتت میکنه، من روش هاستینگ رو گذاشتم خوب جواب میده

ارادت

razavihost
April 16th, 2012, 23:40
هتزنر برای کاری خوبه که مثلا بریزی روش بزاری کنار، بخوای باهاش ور بری اذیتت میکنه، من روش هاستینگ رو گذاشتم خوب جواب میده

ارادت

به هر چیزی که ور بری اذیت خودش رو میکنه.به هتزنر ختم نمیشه 8-}
این دوست عزیز فقط در مورد EX4s و eq4 سوال پرسید پست رو منحرف نکنید.

payam_shzbax
April 16th, 2012, 23:52
کلا هتزنر بدرد نمیخوره

پیشنهاد میکنم سمتش نرید

خودتون ازش وی پی اس میدیدا o:-)

PENOIL
April 16th, 2012, 23:57
نه شایان ! خیلی بهت گفتم این موضوع رو.
مشکل یوزرهای تو هستند. وقتی یوزرت 50 بار تست کرده که ssh لاگین شه به یکی از سرورهای خود هتزنر انتظار داری واستن نگاهت کنند ؟ وقتی این موضوع قبلا هم پیش اومده واست بازم درست نکردی مشکل از هتزنره ؟

مشکل از من نیست!

میتونم ایمیلمو بدم ببینید که بدونه ابیوز هم نیومده

وقتی ابیوز نیاد من از کجا بفهمم یوزرم داره چیکار میکنه؟
شما و آقای قنبری بنده رو نابود کردید

هر روز سرورم داینه
اگر همینطور ادامه داشته باشه از طریق قانون وارد کار میشم چون در آمد 3میلیونی منو به زیر 500 هزار تومن آوردید
سرور هم که انتقال نمیدید به پنل خودمون به بهونه های مختلف
با این گندی که زدید باید بسوزیمو بسازیم چون سرمایه هم هرچی داستم خسارت دادم و الان جیبم خالیه که بتونم سرور هامو انتقال بدم به یک یتاسنتر دیگه!
شما هم که فکر جیب خودتونید !
چون من هنوز هم شمارو میشناسم و کارم رو با شما شروع کردم
آقای قنبری هم که اصلا جوابگو نیستند
بالای 100 بار باهاشون تماس گرفتم

razavihost
April 17th, 2012, 00:04
مشکل از من نیست!

میتونم ایمیلمو بدم ببینید که بدونه ابیوز هم نیومده

وقتی ابیوز نیاد من از کجا بفهمم یوزرم داره چیکار میکنه؟
شما و آقای قنبری بنده رو نابود کردید

هر روز سرورم داینه
اگر همینطور ادامه داشته باشه از طریق قانون وارد کار میشم چون در آمد 3میلیونی منو به زیر 500 هزار تومن آوردید
سرور هم که انتقال نمیدید به پنل خودمون به بهونه های مختلف
با این گندی که زدید باید بسوزیمو بسازیم چون سرمایه هم هرچی داستم خسارت دادم و الان جیبم خالیه که بتونم سرور هامو انتقال بدم به یک یتاسنتر دیگه!
شما هم که فکر جیب خودتونید !
چون من هنوز هم شمارو میشناسم و کارم رو با شما شروع کردم
آقای قنبری هم که اصلا جوابگو نیستند
بالای 100 بار باهاشون تماس گرفتم

دوست عزیز تکرار میکنم.مشکلات شخصی خود رو به بحث این دوست نکشید.و الکی بی مسعولیتی دیگرانو به دیتاسنتر ربط ندین.چرا این مشکلاتو من و دیگران نداریم؟

PENOIL
April 17th, 2012, 00:09
دوست عزیز تکرار میکنم.مشکلات شخصی خود رو به بحث این دوست نکشید.و الکی بی مسعولیتی دیگرانو به دیتاسنتر ربط ندین.چرا این مشکلاتو من و دیگران نداریم؟

شما جدیدا مدیر انجمن شدید؟

razavihost
April 17th, 2012, 00:13
شما جدیدا مدیر انجمن شدید؟

ادامه نمیدم بحث رو.اما تاکید میکنم مشکل شما به بد یا خوب بودن دیتا سنتر ربطی نداره بهتره مشکل واسه فروش بقیه ایجاد نکنید.چون مشکل شما واسه همه مثل روز روشن هست.(عدم توجه و پرداخت )

aligoli
April 17th, 2012, 00:15
اگر ex6 خواستید با هزینه ستاپ ماهیانه 198 تومان
و بدون ستاپ ماهیانه 250 تومن در خدمتم
پنل هم میدیم خدمتتون
باقی مدلهارم خواستید بگید قیمت بدم بهتون

برام پیام خصوصی کنید، متشکر

PENOIL
April 17th, 2012, 00:17
به هرحال پیشنهادمیکنم به هیچ عنوان سمت این دیتاسنتر نرید که پشیمون میشید !

با سپاس

aligoli
April 17th, 2012, 00:19
PENOIL (http://www.webhostingtalk.ir/member/7669/) : شما شایان اصغر پور (VPSFARS) نیستی ؟

[راستی ، ممنون از اینکه توصیه کردید .]

-----------------

آقای رضوی هاست : راستش من قیمت بهتری دارم، بعد چون از شما تعریف زیاد شنیدم مشتاق بودم قیمت بهتری از شما بگیرم .

در هر حال من باید هتز رو تجربه کنم، حالا چه توسط آقای رضوی چه دیگر دوستان ...

البته پیشنهاداتی هم برای MYLOC یا OVH هم دوستان کردند ولی علاقه دارم هتز رو تجربه کنم .

-----------------

من فقط میخوام 12 گیگ رم با ساخت VPS برای هاستینگ بذارم و بقیه رم رو VPS بدم ، کیفیت هم خیلی برام مهمه، مشتری باید لذت ببره از هزینه ای که میکنه .

----------------

منم شخصا هزینه این سرور رو خودم نمیدم، شریکم متقبل میشه ولی هزینه شریکم، مثل برای خودمه ، و چون از صفر داریم شروع میکنیم باید با احتیاط بیام جلو و قطعا اگر با یکی کار کنم که راضی باشم ازش ، به چندین سرور هم خواهد رسید .

از این رو تقاضا میکنم واقعا راهنمایی کنید .

اینطور نباشد که کسی دنبال سود بیشتری باشه، چون اگر اینطور باشه به خود من بگه، من حتما از روی وظیفه انسان دوستی بهش کمک مالی خواهم کرد، ولی اینکه زیر و رو بکشه روی سرور واقعا متاثر کنندست .

البته این حرفم مخاطب خاصی نداره، صرفا جهت اطلاع برای افرادی که این چنین تفکراتی دارند گفتم .

آقای رضوی منتظر قیمت مناسب تری ازت هستم، لطفا در پیام خصوصی پیشنهاد بهتری ارسال کنید . سپاسگذارم.

iNicz.Com
April 17th, 2012, 02:09
هتزنر میشه گفت جزء بهترین دیتاسنترهایی هستند که نسبت به قیمتشون . کیفیت خوبی دارن و تا الان که این مشتریانی ایرانی ما رو که هر کاری که دلتون بخواد سرور سرور ها میارن رو تونستند ، تحمل کنند . جای خوشحالیه. در ابتدا باید بگمم که اقا شایان ، زیاد جالب سرور های مجازی رو از لحاظ abuse ها کانفیگ نکردند که همچین مشکلاتی دارند. مالکیت سرور های اقای خسروی هم کمتر از 4-5 روز میشه که به ما منتقل شده و ما دارین یکسره کار میکنیم تا مشکلات مالی - ایمیل ها مشخصات مشتریان و abuse ها رو مرتب کنیم که به روال معمول با مشتریان کار کنیم. ولی باید عرض کنم. مسلما وقت میخواد. انشا االله تا 2 روز دیگه این مشکل abuse هم داره برطرف میشه که به موقع به دست مشتران برسونیم اقای خسروی برسونیم.
فقط متاسفم برای کسانی که از چند گلایه یک کاربر ،مسولیت پذیری همکارشون رو برای منافع خود زیر سوال میبرند و بی حرمتی میکنند. با اینکه خودشون غیر مستقیم از دیتاسنتر خرید میکنند. و از سایتی که بدون هزینه ستاپ به مشتریان سرویس میدند. یادتون باشه بدون ستاپ یا با مقداری از هزینه ستاپ مالکیت سرور از مشتری صلب میشه و هنگام کنسلی مالکیت به خرید دار داده میشه و نصف پول ستاپی که دادین به هوا میره.

در مورد قیمت میتونید تو سایت ما سروری که میخواهین رو تیکت کنید و اونجا پیگیر باشید ، تا بیخودی بعضی ها پست های نا مربوط ارسال نکنند.

شب خوش و موفق و پیروز باشید

aligoli
April 17th, 2012, 02:54
ممنون ، ولی یه توصیه برای کار آقای شایان، لطفا سرور آقای عسگر پور و هر چه سریع تر:53: ، نه دو روز :-< ... بررسی کنید، آخه من یه vps اونجا دارم، از ساعت 6 : 47 دقیقه قطع شده ، ... سپاسگذارم .

تعرفه های

taghi.karimi
April 17th, 2012, 08:29
دوست محترم، لازم نیست تو هر مبحث پست بدید، بخدا لازم نیست، همینجوری هم میشه پست هارو زیادکرد،

جدیدا در بخش فروش پست اضافه میشود :105:

PENOIL (http://www.webhostingtalk.ir/member/7669/) : شما شایان اصغر پور (VPSFARS) نیستی ؟

-----------------

آقای رضوی هاست : راستش من قیمت بهتری دارم، بعد چون از شما تعریف زیاد شنیدم مشتاق بودم قیمت بهتری از شما بگیرم .

البته پیشنهاداتی هم برای MYLOC یا OVH هم دوستان کردند ولی علاقه دارم هتز رو تجربه کنم .

-----------------

من فقط میخوام 12 گیگ رم با ساخت VPS برای هاستینگ بذارم و بقیه رم رو VPS بدم ، کیفیت هم خیلی برام مهمه، مشتری باید لذت ببره از هزینه ای که میکنه .

----------------

منم شخصا هزینه این سرور رو خودم نمیدم، شریکم متقبل میشه ولی هزینه شریکم، مثل برای خودمه ، و چون از صفر داریم شروع میکنیم باید با احتیاط بیام جلو و قطعا اگر با یکی کار کنم که راضی باشم ازش ، به چندین سرور هم خواهد رسید .

اینطور نباشد که کسی دنبال سود بیشتری باشه، چون اگر اینطور باشه به خود من بگه، من حتما از روی وظیفه انسان دوستی بهش کمک مالی خواهم کرد، ولی اینکه زیر و رو بکشه روی سرور واقعا متاثر کنندست .

البته این حرفم مخاطب خاصی نداره، صرفا جهت اطلاع برای افرادی که این چنین تفکراتی دارند گفتم .

آقای رضوی منتظر قیمت مناسب تری ازت هستم، لطفا در پیام خصوصی پیشنهاد بهتری ارسال کنید . سپاسگذارم.

درود
سرور بدون ستاپ خواستید هر مدلی که نیاز بود پ.خ بدید قیمت بدم !البته کمتر از همکاران در انجمن!

razavihost
April 17th, 2012, 08:37

-----------------

-----------------

----------------

سلام من این ex4s رو نهایت با ستاپ 195 میتونم ماهانه 195 به شما تقدیم کنم.اضافات هم جدا محاسبه میشه.
اگه قیمت بالاست به خاطر خدمات و پشتیبانی مناسب هست

1eng.ir
April 17th, 2012, 09:12
Hetzner مگه دیتاسنتره؟ :39:

انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که باید با طلا نوشت "هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم"

تا وقتی این همه دیتاسنتر با کیفیت هست، چرا باید به خاطر هزینه کمتر، اعتبار و اطلاعات و زحمت خودتون رو به باد بدید؟

- پول به سادگی قابل برگشته، ولی بقیه ی موارد خیر :)
تو انتخاب هاتون دقت کنید که پشیمونی آینده رو براتون نداشته باشه.

Ashkankamangar.ir
April 17th, 2012, 10:03
والا 1eng.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/149/) عزیز اگه هزینه ی ستاپ و فلکسی و ... رو حساب کنی خیلی هم گرونتر از جاهای دیگه در میاد
والا ما خیلی گشتیم با این شرایط هیچ سرور مناسبی پیدا نکردیم
جالبه همه جارو گشتیم برگشتیم دوباره هتزنر

faranetwork
April 17th, 2012, 11:06
در کل سرور های eq واسه هیچ کاری پیشنهاد نمیشه.چون عمر مفیدش تموم شده.و بهترین گزینه ex4 یا ex4s و ex6 هست.
ex5 همون eq4 قدیم هست با این تفاوت که رمش بالاتر هست.
د مورد قمیت هم با هم در پ خ صحبت کردیم اما اگه سوال دیگه دارین همین جا بپرسین.

razavihost (http://www.webhostingtalk.ir/member/12776/) عزیز تایید میشن

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

والا 1eng.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/149/) عزیز اگه هزینه ی ستاپ و فلکسی و ... رو حساب کنی خیلی هم گرونتر از جاهای دیگه در میاد
والا ما خیلی گشتیم با این شرایط هیچ سرور مناسبی پیدا نکردیم
جالبه همه جارو گشتیم برگشتیم دوباره هتزنر

واسه اینکه آرش جان از اول نظرت هترنر بود!

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

ذقیقا حرف شما درست هست!! ساپورت بعد باعث بعضی مشکل ها میشه

Ashkankamangar.ir
April 17th, 2012, 11:07
واسه اینکه آرش جان از اول نظرت هترنر بود!
شایدم به قول شما ترس از تغییر مانع بشه من مغزمو جای دیگه متمرکز کنم

aligoli
April 17th, 2012, 23:31
منم هر جا رو میبینم چون روی هتز خیلی شنیدم .. قطعا بر میگردم ... در حال حاضر دارم تحقیق میکنم ... خیلی سخته ...

----------
حالا فقط گرفتن سرور نیست، آدم هزینه هم میکنه با ترسه، چون مثلا یه وقتش مشکلی پیش بیاد از اونی که آدم میگیره ... و ... :-s

باید احتیاط کرد .

razavihost
April 17th, 2012, 23:38
منم هر جا رو میبینم چون روی هتز خیلی شنیدم .. قطعا بر میگردم ... در حال حاضر دارم تحقیق میکنم ... خیلی سخته ...

----------
حالا فقط گرفتن سرور نیست، آدم هزینه هم میکنه با ترسه، چون مثلا یه وقتش مشکلی پیش بیاد از اونی که آدم میگیره ... و ... :-s

باید احتیاط کرد .

فقط ارزون بون نگین چون قیمتش پایین تره بهتره.هر چیزی توو این زمون قیمتی داره.دونبال ارزونی نباشین.

talebi1372
April 17th, 2012, 23:41

----------

باید احتیاط کرد .

برو مای لاک وهتزنر رو فراموش کن .
توصیه 1eng رو هم جدی بگیر . اون ضرب المثلم یکی اب طلا بگیره بزنه سر در انجمن .

persiantools
April 17th, 2012, 23:42
Hetzner مگه دیتاسنتره؟ :39:

انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که باید با طلا نوشت "هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم"

تا وقتی این همه دیتاسنتر با کیفیت هست، چرا باید به خاطر هزینه کمتر، اعتبار و اطلاعات و زحمت خودتون رو به باد بدید؟

- پول به سادگی قابل برگشته، ولی بقیه ی موارد خیر :)
تو انتخاب هاتون دقت کنید که پشیمونی آینده رو براتون نداشته باشه.

آقای فخرایی
میشه بگین مشکل هتزنر چیه و شما کدوم دیتاسنتر رو پیشنهاد می کنین ؟

aligoli
April 18th, 2012, 01:16
برو مای لاک وهتزنر رو فراموش کن .
توصیه 1eng رو هم جدی بگیر . اون ضرب المثلم یکی اب طلا بگیره بزنه سر در انجمن .

دلیل اینکه myloc نظرم رو جلب نکرد، پرت 1 گیگ اشتراکیش بود و اینکه ، آفر هایی که php.source زده بود ، بعضی هاش اصلا در سایت اصلی نبود، نمیدونم از کجا چنین چیزی آورده بود و یکم جالب نبود ...

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

فقط ارزون بون نگین چون قیمتش پایین تره بهتره.هر چیزی توو این زمون قیمتی داره.دونبال ارزونی نباشین.

نه حواسم هست، به شخص روی کیفیت خیلی حساسم ، ممنون برادر.

aligoli
April 20th, 2012, 14:49
یک سوال : شنیدم که اگر پرت 100 MBIT باشه، برای ارایه سرور مجازی چیز جالبی نیست ... خواستم بدونم چقدر حقیقت داره ؟

یعنی برای ارایه سرور مجازی پرت 1 گیگ ضروریه ؟

-----------------
10 تا سرور مجازی رم 1
15 تا هم رم 512
----------------
یک دونه هم رم 12 برای هاستینگ + (cPANEL - Litespeed - Centos)

razavihost
April 20th, 2012, 15:01
یک سوال : شنیدم که اگر پرت 100 MBIT باشه، برای ارایه سرور مجازی چیز جالبی نیست ... خواستم بدونم چقدر حقیقت داره ؟

-----------------
10 تا سرور مجازی رم 1
15 تا هم رم 512
----------------

واسه ابتدای کار همون 100 جواب میده نیاز به هزینه اضافه نیست.ام ترافیک سرور ها که بالا برن بایا افزایش بدین.ندادین هم جواب میده اما باید سرعت رو در روتر لیمیت کرد

ParsWebIT
April 21st, 2012, 07:13

-----------------
10 تا سرور مجازی رم 1
15 تا هم رم 512
----------------

قطعا با سرورهای Hetzner این حجم کار رو نمیتونید پیاده سازی کنید!!! 10 تا 1 گیگ و 15 تا 512 و.... شما در Hetzner با یه سرور با برند معتبر سروکار ندارید که روی 32 گیگ رم یا 6 ترابایت هارد بتونید با خیال راحت حساب باز کنید... در نهایت همچین اورسلی روی این سرورها به ضررتون تموم میشه
در نهایت هزینه همین سرور رو با سروری مشابه در مثلا singlehop مقایسه کنید متوجه میشید... در حال حاضر من از Hetzner سرور دارم و بعد از 2 ماه هزینه پرداخت کردن بیهوده هنوز جرات ندارم مشتری بیارم رو این سرور تا زمانی که کاملا روشن بشه اوضاعش