توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره ی چند کامپیوتر شبکه شده به هم
storm_saeed
April 16th, 2012, 18:09
درود
دوستان آیا میشه وقتی چند کامپیوتر به هم شبکه هستند یک سایت مثلا با easyphp در یک کامپیوتر راه اندازی کرد بعد کامپیوتر های دیگه بتونن از این سایت استفاده کنند
ممنون
hostspace
April 17th, 2012, 00:11
بله میشه
برنامه xampp رو نصب کنید
به سیستم ها آی پی بدین
بعد برای باز کردن سایت آی پی سیستمی که xampp روش نصبه رو در مرورگر وارد کنید
sebastian
April 17th, 2012, 15:04
درود
دوستان آیا میشه وقتی چند کامپیوتر به هم شبکه هستند یک سایت مثلا با easyphp در یک کامپیوتر راه اندازی کرد بعد کامپیوتر های دیگه بتونن از این سایت استفاده کنند
ممنون
حتما لزومی نداره که xampp نصب کنید با اون easy php که خودتون هم گفتید میتونید اینکارو بکنید
serverstar.ir
April 17th, 2012, 19:03
درود
ممنون
دوست عزیز هدف اصلی تو شبکه به اشتراک گزاشتن فایلها هستش :دی
شما کافیه اطلاعات رو به راحتی شیر کنی نصب آپاچی خنده داره واسه اینکار
من نمیدونم چرا دوستان دیگه راهنمایی نکردن :دی :دی و دارن رو نوع آپاچی نظر میدن :71:
storm_saeed
April 24th, 2012, 19:22
دوست عزیز هدف اصلی تو شبکه به اشتراک گزاشتن فایلها هستش :دی
شما کافیه اطلاعات رو به راحتی شیر کنی نصب آپاچی خنده داره واسه اینکار
من نمیدونم چرا دوستان دیگه راهنمایی نکردن :دی :دی و دارن رو نوع آپاچی نظر میدن :71:
دوست عزیز من منظورم اشتراک گذاری فایل نبود برای مثال یک اسکریپت رو نصب کرده و بقیه کامپیوتر ها از اون استفاده کنند8-|
kitiran
April 24th, 2012, 19:41
xampp استفاده کنی کاملتر از easyphp هست
hostspace
April 29th, 2012, 13:38
Xmapp از لحاظ امنیتی بهتره به نصبت easy php
Maya
April 29th, 2012, 17:22
بله با استفاده از برنامه xammp میتونید این کار را انجام دهید در صورتیکه امنیت بالا مد نظر است تنها از این برنامه ورژن اخر کمک بگیرید
موفق باشید