PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : down شدن مداوم esxi

PENOIL
April 16th, 2012, 15:58
سلام

متاسفانه یکی از سرور های ما مداوم از دسترس خارج میشه و ما باید هربار ریستارتش کنیم تا بیاد بالا

تا الان بیش از 5 باز اتفاق افتاده

کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه ؟

iraniserver
April 16th, 2012, 18:28
سلام

شاید مشکل سخت افزاری باشه

PENOIL
April 16th, 2012, 22:53
سلام

نمیدونم والا

هنوز مشکل پابرجاست

:-( کسی نیست کمک کنه؟

itjavani
April 16th, 2012, 23:20
وی پی اس هاتون نیز دان میشن؟
وضعیت پینگ سرور چطور هست؟!

PENOIL
April 16th, 2012, 23:39
وی پی اس هاتون نیز دان میشن؟
وضعیت پینگ سرور چطور هست؟!

بله وی پی اس ها هم داین میشه

پینگ هم وضعیتش نرمال هست

176.9.106.99

خودتون میتونید تست کنید

novinvps.com
April 17th, 2012, 01:04
همیشه وقتی سرور سفارش میدیم دست کم 4-5 روز تستش میکنیم و بعد سرویس دهی میکنیم
یک بار چنین اتفاقی برای من افتاد وقتی روی دیتاسنتره netdirekt‌بودم و از اول نصبش کردیم مشکل حل شد.

mohammad8711
April 17th, 2012, 15:44
فایل های لاگ esxi رو بررسی کنید

PENOIL
April 17th, 2012, 16:11
همیشه وقتی سرور سفارش میدیم دست کم 4-5 روز تستش میکنیم و بعد سرویس دهی میکنیم
یک بار چنین اتفاقی برای من افتاد وقتی روی دیتاسنتره netdirekt‌بودم و از اول نصبش کردیم مشکل حل شد.

7 ماهه روی همین سرور هستم

جدیدا اینجوری شده

astro.alireza
April 17th, 2012, 17:38
اگر با vcenter کار می کنید بهتره performance سرور رو قبل از از دسترس خارج شدن بررسی کنید. شاید چیزی دستگیرتون بشه. نمودارهای سی پی یو و هارد می تونه کمک کنه

1eng.ir
April 17th, 2012, 18:14
Uplink Graph رو هم چک کنید، شاید فقط شبکه داون میشه ...

novinvps.com
April 17th, 2012, 18:56
Uplink Graph رو هم چک کنید، شاید فقط شبکه داون میشه ...

بله وی پی اس ها هم داین میشه

یعنی ربطی به شبکه نداره.

PENOIL
April 17th, 2012, 19:03
مشکل از رم یکی از وی پی اس ها بود که باعث فشار روی سرور و در نهایت از دسترس خارج کردن کل سرور میشد

ممنون از دوستان مشکل بنده حل شده فعلا

astro.alireza
April 17th, 2012, 19:37
مشکل از رم یکی از وی پی اس ها بود که باعث فشار روی سرور و در نهایت از دسترس خارج کردن کل سرور میشد

ممنون از دوستان مشکل بنده حل شده فعلا
معلومه resource pool ها رو به صورت مناسبی روی سرور تنظیم نکردید که چنین اتفاقاتی افتاده. درسته خود vmware توصیه می کنه منابع رو به صورت نامحدود به اشتراک بزارید ولی به نظر من یه حد بالایی حتما باید تعریف بشه تا از این اتفاق ها نیوفته

PENOIL
April 17th, 2012, 21:53
معلومه resource pool ها رو به صورت مناسبی روی سرور تنظیم نکردید که چنین اتفاقاتی افتاده. درسته خود vmware توصیه می کنه منابع رو به صورت نامحدود به اشتراک بزارید ولی به نظر من یه حد بالایی حتما باید تعریف بشه تا از این اتفاق ها نیوفته

میتونید دقیقتر توضیح بدید؟

PENOIL
April 18th, 2012, 14:14
مشکل هنوز وجود داره و هرکی مشکل من رو حل کنه 50 هزارتومان بهش میدم

ارور های از رزولیشن گرافیک داده میشه توی لاگ سرور

taghi.karimi
April 18th, 2012, 14:50

درود
جناب عسگرپور سرویس هایی که فشار زیادی به سرور وارد میکنند را از resource pool محدود کنید!
به این صورت که روی سرور ادیت را بزنید از بالا تب سوم!
لاگ سرور را هم اگر ممکن بود ارسال کنید تا برسی کنند دوستان!!

itjavani
April 18th, 2012, 17:33
تا لاگی قرار ندید که نمیشه راهنمایی خاصی کرد

PENOIL
April 18th, 2012, 18:03
تا لاگی قرار ندید که نمیشه راهنمایی خاصی کرد

میشه یاهو آیدیتونو بدید تا دسترسی سرور رو بدم خودتون چک کنید؟

tthost
April 18th, 2012, 18:35
تصور می کنم اگر به هر سرور مشخصات سخت افزاری مشخصی را محدود کنید و در نهایت مطابق با توان اصلی سرورتون به مجازی ها ریسورس بدهید مشکلتون مرتفع می شود

tsotoodeh
April 19th, 2012, 17:39
بهترین کار چک کردن لاگ های vmkernel
درصد read و write disk I/O هم فراموش نشه

RoobinaServer
April 20th, 2012, 13:36

سلام
این جواب مناسبیه

بهتره درست ریسورس ها را تعریف کنید تا این مشکل به وجود نیاد

ما هم تا امروز همه رو اختصاصی دادیم و هیچ شیری نکردیم و جوری تنظیم کردیم اگر کلا پر بشه هم فقط 4 گیگ برای وی ام ور و 3000 هزار سی پی یو اختصاص دادیم به هش که هنگ نکنه یا ...

شما هم همین روش رو به کار ببرید فکر کنم خوب باشه

aligoli
April 20th, 2012, 13:52
RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) : اونوقت خود سرور شما چند گیگ رم داره ؟

RoobinaServer
April 20th, 2012, 13:57
RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) : اونوقت خود سرور شما چند گیگ رم داره ؟

سرورهای ما 32 گیگ رم هست

اگر یک نفر سرورش 16 گیگ هم باشه حداقل 2 گیگ باید بده وی ام ور بستگی به میزان فشار به مجازی سازی باید رم داده بشه

astro.alireza
April 20th, 2012, 14:23
سلام
این جواب مناسبیه

بهتره درست ریسورس ها را تعریف کنید تا این مشکل به وجود نیاد

ما هم تا امروز همه رو اختصاصی دادیم و هیچ شیری نکردیم و جوری تنظیم کردیم اگر کلا پر بشه هم فقط 4 گیگ برای وی ام ور و 3000 هزار سی پی یو اختصاص دادیم به هش که هنگ نکنه یا ...

شما هم همین روش رو به کار ببرید فکر کنم خوب باشه
اگر منظور شما اینه که قسمت share رو صفر گذاشتید شدیدا اشتباه کردید!
بهتره برای انجام این تنظیمات راهنماهای vmware رو مطالعه کنید

PENOIL
April 20th, 2012, 14:25
بیشتر از اون چیزی که فکر کنید رم خالیه و سی پی یو هم همینطور

5520

RoobinaServer
April 20th, 2012, 14:46
اگر منظور شما اینه که قسمت share رو صفر گذاشتید شدیدا اشتباه کردید!
بهتره برای انجام این تنظیمات راهنماهای vmware رو مطالعه کنید

شیر ریسورس بسته هست و خیلی وقته ما کارمون همینه و سرورها هم کیفیت بالایی دارن و هیچ مشکلی هم نداریم

یا حق

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

بیشتر از اون چیزی که فکر کنید رم خالیه و سی پی یو هم همینطور

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/5520-down-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%85-esxi-snapshot_2012-04-20_142405-png

خب الان بالاترین زمان کاریه سرورتونه ؟ تو این زمان هنگ میکنه ؟

خب ممکنه مثلا شب که میشه همه استفاده زیاد بکنن و سه برابر همین بخوان بکشن که هنگ میکنه

PENOIL
April 20th, 2012, 14:48
شب ها حداکثر به 25 گیگ میرسه

من تا 5 صبح پای سرور بودم

mohammad8711
April 20th, 2012, 16:09
شما احتمالا events رو به جای فایل های لاگ بررسی نکردید ؟
محل فایل های لاگ esxi :
VMware KB: Location of ESXi 5.0 log files (http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=2004201)

tsotoodeh
April 20th, 2012, 22:00
در ضمن vmware نیاز به ۲ گیگ رم نداره. ۵۱۲ مگ رم هم براش کافیه. پروسس های مربوط به virtualization روی قسمت private رم هر سرور مجازی ایجاد می شه.

دوست عزیز گفته شما صحیح نیست.
متن زیر از راهنمای نرم افزار کپی شده:

ESXi requires a minimum of 2GB of physical RAM. VMware recommends 8GB of RAM to take full
advantage of ESXi features and run virtual machines in typical production environments.

http://pubs.vmware.com/vsphere-50/topic/com.vmware.ICbase/PDF/vsphere-esxi-vcenter-server-50-installation-setup-guide.pdf

شاید در یک lab کوچیک این مقدار مهم نباشه ولی زمانی که به طور جدی کار می کنید این مسائل مهم هست.
خصوصا زمانی که برای سرویس دهی VPS استفاده میشه چون هر سایتی از اسکرپیت های متفاوت استفاده می کنه و برخی اوقات باگ یک سایت به روی کل سیستم تاثیر می گذاره

astro.alireza
April 21st, 2012, 00:05
دوست عزیز گفته شما صحیح نیست.
متن زیر از راهنمای نرم افزار کپی شده:

ESXi requires a minimum of 2GB of physical RAM. VMware recommends 8GB of RAM to take full
advantage of ESXi features and run virtual machines in typical production environments.

http://pubs.vmware.com/vsphere-50/topic/com.vmware.ICbase/PDF/vsphere-esxi-vcenter-server-50-installation-setup-guide.pdf

شاید در یک lab کوچیک این مقدار مهم نباشه ولی زمانی که به طور جدی کار می کنید این مسائل مهم هست.
خصوصا زمانی که برای سرویس دهی VPS استفاده میشه چون هر سایتی از اسکرپیت های متفاوت استفاده می کنه و برخی اوقات باگ یک سایت به روی کل سیستم تاثیر می گذاره

بله- گفته شما درسته. این مقدار رم برای سروری هست که شما می خواید esxi رو روش نصب کنید ولی میزان رمی که خود vmkernel استفاده می کنه در حدود ۱ گیگ هست.
این مورد رو با مانیتور کردن استفاده vmkernel توی vcenter می شه دید
http://p30upload.com/download.php?imgf=1334950334_vmkernel.jpg

RoobinaServer
April 21st, 2012, 00:47
دوست عزیز منظور بنده رو درست متوجه نشدید! به جمله من دقت کنید:
شاید به من بگید که ما اورسل نداریم. اما نمی تونی ادعا کنی که اورسل نداری
من گفتم شاید این ادعا رو بکنید و گفتم نمی شه چنین ادعایی کرد. منظور بنده هم شما نبودید. منظورم همه هستند. این حرف رو هم به خاطر این می گم که تنظیمات دیفالت vmware به ماشین های مجازی اجازه می ده تا جایی که سرور اصلی توان داره از منابعش استقاده کنند. شما کافیه یه سرور با رم ۲۵۶ به مشتری بدید و اون جوری ازش استفاده کنه که مقدار زیادی از رم سرور رو بگیره. اینجوری شما فکر می کنید منابع رو به درستی تقسیم کردید اما بعضی از مشتری ها بیشتر مصرف می کنند! بی چاره ESXi هم تقصیر نداره. ESXi تمام تلاش خودش رو می کنه کمبود منابع ماشین مجازی رو با رم حل کنه به جای هارد! از جهتی این کار خوبه که به هارد سرور اصلی فشار نمیاره از طرفی هم یوزر داره سو استفاده می کنه.
منظور من این هست وگرنه من از روی چه مدرکی بیام شما رو متهم کنم!!!
این بحث رو هم اینجا مطرح کردم تا PENOIL (http://www.webhostingtalk.ir/member/7669/) عزیز متوجه بشن چرا سرورشون کرش می کنه.

منظور شما اینه که ما به مشتری 256 رم میدیم و اون جوری استفاده میکنه که شاید کل رم سرور رو بگیره ؟

astro.alireza
April 21st, 2012, 00:55
منظور شما اینه که ما به مشتری 256 رم میدیم و اون جوری استفاده میکنه که شاید کل رم سرور رو بگیره ؟
بله. منظور بنده این هست. البته همونجوری که گفتم از جهاتی خوب هست و از جهاتی هم بد.

RoobinaServer
April 21st, 2012, 00:59
بله. منظور بنده این هست. البته همونجوری که گفتم از جهاتی خوب هست و از جهاتی هم بد.

خب فرض میکنیم گفته شما درست مدرکی هم دارید برای حرفتون ؟

برای این میگم مدرک که چون چیزی که من دیدم با چیزی که شما میگید فرق داره

وقتی سرور مشتری 256 رو پر میکنه کلا انگار هنگ کرده و کار دیگه نمیتونه بکنه

hg-ahvaz
April 21st, 2012, 02:33

هر سرور یک میزان گنجایشش داره نسبت سخت افزارهاش با نحوه که بعضی دوستان میخان جور در نمیاد استفاده تا سر حد از ک سرور

astro.alireza
April 21st, 2012, 05:24

طبق صحبت هایی که با یکی از دوستان توی فروم vmware داشتیم متوجه شدم که در این مورد اشتباه می کردم.
توی قسمت تنظیمات resource موارد زیر وجود داره که به اختصار توضیح می دم:
share: به معنای سهمی هست که در هنگام کمبود منابع روی سرور اصلی به این ماشین مجازی اختصاص پیدا می کنه. هرچه قدر عددش بیشتر باشه اولویت دریافت منابع برای اون بیشتر می شه.
reservation: تنظیم این گزینه باعث می شه که با روشن شدن ماشین مجازی منابع به صورت اختصاصی به اون داده بشه هرچند ازش استفاده نکنه. در صورتی که در سرور منابع کافی موجود نباشه اون ماشین مجازی روشن نمی شه.
limitation: این مورد برعکس مورد بالاست. اگر منابع سروری به عدد خاصی لیمیت بشه، سرور نمی تونه از اون منابع استفاده کنه هرچند منابع خالی روی سرور باشه و حتی اجازه استفاده بیشتر از منابع به اون سرور از نظر تنظیمات داده شده باشه.
با توجه به موارد فوق سرور نمی تونه بیشتر از منابعی که به اون اختصاص داده می شه استفاده کنه و من حرفم رو در این زمینه پس می گیرم.

hg-ahvaz
April 21st, 2012, 05:36
طبق صحبت هایی که با یکی از دوستان توی فروم vmware داشتیم متوجه شدم که در این مورد اشتباه می کردم.
توی قسمت تنظیمات resource موارد زیر وجود داره که به اختصار توضیح می دم:
share: به معنای سهمی هست که در هنگام کمبود منابع روی سرور اصلی به این ماشین مجازی اختصاص پیدا می کنه. هرچه قدر عددش بیشتر باشه اولویت دریافت منابع برای اون بیشتر می شه.
reservation: تنظیم این گزینه باعث می شه که با روشن شدن ماشین مجازی منابع به صورت اختصاصی به اون داده بشه هرچند ازش استفاده نکنه. در صورتی که در سرور منابع کافی موجود نباشه اون ماشین مجازی روشن نمی شه.
limitation: این مورد برعکس مورد بالاست. اگر منابع سروری به عدد خاصی لیمیت بشه، سرور نمی تونه از اون منابع استفاده کنه هرچند منابع خالی روی سرور باشه و حتی اجازه استفاده بیشتر از منابع به اون سرور از نظر تنظیمات داده شده باشه.
با توجه به موارد فوق سرور نمی تونه بیشتر از منابعی که به اون اختصاص داده می شه استفاده کنه و من حرفم رو در این زمینه پس می گیرم.

تایید میشه اما یکم فکر کنیم اینجا vps و vds برا گفته شما صدق میکنه .