ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شرايط Vps

shazo
April 16th, 2012, 12:53
سلام.. دوستان خسته نباشيد.. من بخوام وي پي اس بدم.. بايد چي كار كنم ؟

آيا همه دوستاني كه نمايندگي هاست دارن همه كارها رو انجام ميدن ؟ از فروش هاست تا فروش دامين و وي پي اس ؟

ممنون از شما

arman_gts
April 16th, 2012, 13:05
سلام.. دوستان خسته نباشيد.. من بخوام وي پي اس بدم.. بايد چي كار كنم ؟

آيا همه دوستاني كه نمايندگي هاست دارن همه كارها رو انجام ميدن ؟ از فروش هاست تا فروش دامين و وي پي اس ؟

ممنون از شما
نمایندگی هاست چه ربطی به وی پی اس داره
شما بخوای وی پی اس یا هاست و دومین بدی شرط لازمش اینه که بدونید که فرق اینها چیه! اما اصلا کافی نیست!
عذرخواهی می کنم من یه تعداد از پستاتون رو خوندم ، میشه بپرسم شما چند سالتونه ؟

shazo
April 16th, 2012, 13:09
من بيشتر منظورم اين بود كه وي پي اس رو از كجا و چه طوري ميشه تهيه كرد و براي فروش گذاشت..

من تازه كارم عزيز.. : دي

Maya
April 16th, 2012, 13:09
بله شما میتونید از هر شرکت معتبری سرویس خود را تهییه کنید و کار خود را شروع کنید ولی پیش نیاز هایی که هستش برای مدیریت را داشته باشید
موفق باشید

shazo
April 16th, 2012, 13:10
خوب اون پيش نياز ها چيه ؟

من ريسلر دارم 10 گيگ و مي تونم بفروشم.. مي خوام در كنارش وي پي اس هم بدم.. بايد چه طوري شروع كنم ؟

arman_gts
April 16th, 2012, 13:10
من بيشتر منظورم اين بود كه وي پي اس رو از كجا و چه طوري ميشه تهيه كرد و براي فروش گذاشت..

من تازه كارم عزيز.. : دي
اصلا تازه کاری منظورم نبود ، سوالاتی که می پرسید من رو یاد برادرم میاندازه :دی

shazo
April 16th, 2012, 13:12
خدا رو شكر پس ؛ كاري مي كنم كه ياد برادرتون بيوفتين..

دوسان منتظر جواب هستم.. مرسي

arman_gts
April 16th, 2012, 13:12
بعد در مورد تهیه وی پی اس ، شما یه سرور تهیه می کنید و روی اون وی پی اس ایجاد می کنید
به همین راحتی که نوشتم نیست!

shazo
April 16th, 2012, 13:15
ممنون.. خوب شرط اول كارش چيه ؟ همه كه از اول وي پي اس باز نبودن ؟ هزينه سرور چه قدره ؟ من ريسلر دارم

arman_gts
April 16th, 2012, 13:25
ممنون.. خوب شرط اول كارش چيه ؟ همه كه از اول وي پي اس باز نبودن ؟ هزينه سرور چه قدره ؟ من ريسلر دارم
اصلا ربطی به ریسلر شما نداره
وی پی اس باز!
شرط اول داشتن اطلاعات کافی برای ورود به اینکار هستش ، اگر ندارید از نمایندگی استفاده کنید! وی پی اس تهیه کنید و بفروشید ، بخش فنی با کسی که ازش می گیرید!
هزینه سرور بسته به لوکیشن ، دیتاسنتر و کانفیگ خود سرور فرق می کنه از 50$ ! تا ....
که برای مجازی سازی رنج قیمتهای بالای 150$ تا 300$ پیشنهاد میشه که عموما کانفیگ مناسبی برای اینکار دارند

shazo
April 16th, 2012, 13:32
ميشه براي وي پي اس ريسلر هم گرفت ؟ الان براي هاست ميشه ريسلر گرفت ديگه براي همون وي پي اس هم ميشه ؟

معمولا چقدر هزينه داره ؟

arman_gts
April 16th, 2012, 13:35
ميشه براي وي پي اس ريسلر هم گرفت ؟ الان براي هاست ميشه ريسلر گرفت ديگه براي همون وي پي اس هم ميشه ؟

معمولا چقدر هزينه داره ؟
با وی ام ویر نمیشه رسلر داد و اکثر دوستان هم وی ام ویر داردن استفاده می کنند ، اما با سیترکس یا اوپن وی زد یا ... میشه ، باید از دوستانی که این سرویسهارو ارائه می دند درخواست کنید
می تونید به صورت همکاری در فروش کار کنید

serverstar.ir
April 16th, 2012, 13:40
اقا شما اول چند ماه بشین اطلاعاتت رو کامل کن بعد ببین بلدی چیزی بفروشی بعد ببین علم داری از لینوکس ویندوز میکروتیک و...

بعد بدو دنبال مشتری بعد مشتریات میپرن چون تجربت کمه پشتیبانیت خوب نیست بعد از اینو اون کمک بگیر و .....

این کار خیلی دردسرش بیشتر از چیزیه که تا الان فکر کردی ;)

shazo
April 16th, 2012, 13:44
صدر رد صد هممين چيزيي كه شما داريد مي گيد.. ولي براي ريسلر هاست هم همين طور بود فقط خواستم بدونم وي پي اس رو ميشه نمايندگيشو گرفت يا نه

serverstar.ir
April 16th, 2012, 13:45
صدر رد صد هممين چيزيي كه شما داريد مي گيد.. ولي براي ريسلر هاست هم همين طور بود فقط خواستم بدونم وي پي اس رو ميشه نمايندگيشو گرفت يا نه

بهم پیغام جصوصی پ.خ کن

ms313
April 16th, 2012, 13:47
اگر بار اولتون هستش ريسلري كار كنيد بعضي از دوستان ميدن بعضي هم با درصد كار مي كنن...
اگه دانش لازمشو داريد يه سرور ارزان قيمت بگيرد برا شروع از اون استفاده كنيد.

fathipours1
April 16th, 2012, 13:48
این پ . خ مگه مخفف پیفام خصوصی نیست دوستان ؟

بهم پیغام جصوصی پ.خ کن

میشود

بهم پیغام جصوصی پیفام خصوصی کن !

--------------------------------------------------

دوست عزیز شما برای فروش وی پی اس با اطلاعات کمی که داری بهتره چند وی پی اس ارزان و اماده از یکی از فروشنده های سایت تحویل بگیری و به دیگران بفروشی !

shazo
April 16th, 2012, 13:49
من ريسلر هاست دارم.. مشكلي هم سرش ندارم.. خواستم تحقيق كنم ببينم ميشه ريسلر وي پي اس داد.. اگه ميشه هزينش مثلا ماهانه چقدره

بعيده همه دوستاني كه اينجا هستن همشون مستقيم كار كنن.. خلاصه 30 درصد ريسلر هستن !

serverstar.ir
April 16th, 2012, 13:58
این پ . خ مگه مخفف پیفام خصوصی نیست دوستان ؟

میشود

--------------------------------------------------

دوست عزیز شما برای فروش وی پی اس با اطلاعات کمی که داری بهتره چند وی پی اس ارزان و اماده از یکی از فروشنده های سایت تحویل بگیری و به دیگران بفروشی !

بله خصوصی ولی این رو دیدم خودم ;)

cartman10mpi
April 16th, 2012, 14:01
برای وای پی‌ اس‌ باید یکی‌ از شرایط زیر باشه :
۱-خودتون سرور اختصاصی بگیرید با منابع لازم برای مجازی سازی و شروع به فروش سرور مجازی بکنید (که اکثر فروشنده‌های خبره،یعنی‌ کار بلد،این کار رو میکنند.برای این کار نیاز به دانش فنی خوب به بالا دارید )
۲-نمایندگی‌ از جایی بگیرید که از روش "Xen" یا "Openvz" با پانل‌های موجود نظیره "Solusvm" استفاده میکنند .(بیشتر دوستان در اینجا از "vmware" استفاده میکنند که این قابلییت رو نداره . باید ذکر بکنم شرکت‌هایی‌ که این قبلییت رو دارند هم به دلیل حفظ کیفیت و امنیت هم چین سرویسی رو ارائه نمیکنند . چون سرور مجازی و هر مشکلی‌ ازش پیش بیاد مستقیماً باید با دیتا سنتر حل کرد و هیچ کس این ریسک رو نمی‌کنه که به نماینده که معلوم نیست به کی‌ می‌خواد بفروشه هم چین سرویسی بده)
۳-دلالی بکنید ، یعنی‌ از کسایی‌ که در بنده ۱ بهشون اشاره شد ، با تخفیف بخرید ، و به مشتری خودتون بفروشید . این وسط شما درصد بگیرید .

قزوین هاست
April 16th, 2012, 14:25
اصلا رسیلر به درد نمیخوره واسه شما
شما سرور اختصاصی با هزینه 150ب بالا که خوب است خریداری نمایید و مجازی سازی نمایید

arman_gts
April 16th, 2012, 14:39
من ريسلر هاست دارم.. مشكلي هم سرش ندارم.. خواستم تحقيق كنم ببينم ميشه ريسلر وي پي اس داد.. اگه ميشه هزينش مثلا ماهانه چقدره

بعيده همه دوستاني كه اينجا هستن همشون مستقيم كار كنن.. خلاصه 30 درصد ريسلر هستن !
اکثر وی ام ویر کار می کنند و با وی م ویر هم امکان ایجاد ریسلر وجود نداره
به صورت همکاری در فورش می تونی کار کنی

payam_shzbax
April 16th, 2012, 15:36
اول یک سرور اختصاصی می گیرید که باید قدرتمند باشه. برای شروع به نظر من hetzner باشه بهتره چون به ابیوز گیر نمیده!
تاپیک فروش زیاد هست!
بعد یک مجازی ساز نصب می کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f10/42961/
بعد میمونه نصب سیستم عامل ها
http://www.webhostingtalk.ir/f65/38516/
چیزی که من گفتم مثل این میمونه که یک کتاب 1000 صفحه ای رو تو 5 صفحه خلاصه کنی. برای این کار تجربه بسیار مهم هست .
خیلی نکته هارو باید رعایت کنی که به مشکل بر نخوری!