توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویندوز و esxi
ilia_nad
April 16th, 2012, 11:27
با سلام
دوستان چند سوال داشتم
من سروری میخواهم تهیه کنم کهvmware esxi روش نصب میکنن برام
1 - من خودم میخوام روش windows 2008 server 64 نصب کنم آیا با توجه به اینکه نسخه اصل نیست درد سر میشه برام ؟ محل سرور کاناداست
2 - چون 1 ای پی ادرس دارم آیا میتونم اون ای پی رو به ویندوز اختصاص بدم یا نه ؟ لطفا راهنمائی بفرمائید
mohammadlover
April 16th, 2012, 11:32
سلام
1-نباید مشکل خاصی پیش بیاد چون اکثر فروشنده های وی پی اس از ویندوز کرک شده استفاده میکنن.
2-اگر vmware نصب بشه اینکار تقریباً غیر ممکنه و شما باید آی پی اضافه بگیرید، البته اگر شما فقط یک سیستم عامل میخواید بالا بیارید میتونید به دیتاسنتر بگید همون ویندوز رو نصب کنن به جای vmware.
موفق باشید
ilia_nad
April 16th, 2012, 11:34
سلام ممنون از پاسختون
اما اونها هزینه بالائی برای نصب ویندوز میگیرن به همین خاطر ینکارو نکردم
پس اگه ای پی اضافه بگیرم مشکلم حل میشه؟
mohammadlover
April 16th, 2012, 11:43
بله، اگر آی پی بگیرید میتونید آی پی هاتون رو به ویندوز اختصاص بدید.
_omid_
April 16th, 2012, 11:57
با سلام
دوستان چند سوال داشتم
من سروری میخواهم تهیه کنم کهvmware esxi روش نصب میکنن برام
1 - من خودم میخوام روش windows 2008 server 64 نصب کنم آیا با توجه به اینکه نسخه اصل نیست درد سر میشه برام ؟ محل سرور کاناداست
2 - چون 1 ای پی ادرس دارم آیا میتونم اون ای پی رو به ویندوز اختصاص بدم یا نه ؟ لطفا راهنمائی بفرمائید
با درود
اگر میخواید به جای وی ام ویر - ویندوز نصب کنید میتوانید درخواست kvm کنید و خودتون نصب کنید بدون هزینه. ( البته اگه امکان ارایه kvm را داشته باشند. )
و همینطور که در بالا گفتند میتوانید درخواست ایپی کنید و مجازی سازی کنید.
اگر برای استفاده شخصی میخواید پیشنهاد میکنم روش اول انتخاب کنید چون اصلا افت کیفیت نداره و کیفیت بهتر هست.
با احترام
ilia_nad
April 16th, 2012, 12:00
از راهنمائی هاتون بسیار ساپسگذارم
Free On Demand KVM over IP Remote Console Access
پس با وجود این امکان میتونم خودم ویندوز نصب کنم ؟ سورس ویندوز رو چطور میتونم بهش بدم؟
_omid_
April 16th, 2012, 13:17
از راهنمائی هاتون بسیار ساپسگذارم
Free On Demand KVM over IP Remote Console Access
پس با وجود این امکان میتونم خودم ویندوز نصب کنم ؟ سورس ویندوز رو چطور میتونم بهش بدم؟
با درود
از یک سرور مجازی استفاده نمایید. یا از سیستم خودتون و ایزو ویندوز 2008 یا .. را دانلود کنید ( سرور مجازی بهتر هست چون سرعت بالا هست و سریع انجام میشه ) . وارد kvm شوید و ایزو ویندوز 2008 را لود کنید به سی دی و نصب نمایید.
در صورت نیاز تماس بگیرید کمک کنم. ( سرور از کدام دیتاسنتر میباشد )
با احترام